Gość: psotka IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 18:46 co myślicie o tej firmie,ciuszkach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda102 Re: terranova IP: *.elartnet.pl 12.06.03, 19:36 Ja uwielbiam ich przeceny. Wtedy nawet najbardziej oryginalny (czytaj niepotrzebnny lub jednorazowego zalozenia) ciuszek chetnie sie kupuje bez pozniejszych wyrzutow sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: terranova 12.06.03, 19:43 Ja tego sklepu nie lubie..brrrrr podobnie jak orsay'a Ciuszki sa tam zle usztye, sztuczne..takie plastikowe :/ i w ogole ble. Zupelnie nie moj styl. Polecam Solara:) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: terranova IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 19:47 a jakie oni mają ceny??????? nie każdą z nas stać,jak ma się już męża i mieszkanie na utrzymaniu..pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: terranova IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 19:46 Gość portalu: magda102 napisał(a): > Ja uwielbiam ich przeceny. Wtedy nawet najbardziej oryginalny (czytaj > niepotrzebnny lub jednorazowego zalozenia) ciuszek chetnie sie kupuje bez > pozniejszych wyrzutow sumienia. byłam jakieś 2 tygodnie temu w katowicach,za 50 zł.kupiłam 2 bluzeczki,koszulkę,spódnicę...extra,tylko mam takie szczęście,że popruła mi się ta ostatnia i szukam maszyny z overlookiem(chyba dobrze napisałam)...i byłam dziś,kupiłam mini za 39 zł.,ale jestem jeszcze bardziej zadowolona...kocham ich przeceny...warto nieraz przeszukać cały sklep dla tej jednej rzeczy...pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerkolada Re: terranova IP: *.go.net.pl / 192.168.1.* 13.06.03, 08:42 tandetny sklep z wygórowanymi cenami. dołożyć tylko orseya, pimkie i mamy zestawik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: terranova IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 09:00 ogolnie sie zgadzam ze tandeta, ale sa wyjatki; jakies dwa lata temu nabylam w rterranova bardzo ladne i klasyczne spodnie - szare, w kancik, material super, w dodatku jak pamietam wisialy sobie w kaciku przecenione nie rzucajac sie w oczy :)) mam tez fajny jeansowy kapelusik - cena ponizej 10 zl; ale bazuja na sztucznych foliowatych tkaninach niestety; Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: terranova IP: 217.153.152.* 13.06.03, 09:08 Ja lubię ich ciuchy. Ceny nie są zbyt wygórowane. Natomiast jak kiedyś byłam maniaczką ciuchów MANGO tak teraz nie ma tam co kupić !!! Odpowiedz Link Zgłoś