dordulka 19.06.03, 20:13 Hej, mam pytanie. Czy gdzieś, poza sklepami wysyłkowymi, można kupić dwuczęściowy kostium z miseczką 75 F lub 80 E? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wloszka Re: Kostium kąpielowy 75 F IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 20.06.03, 10:55 Kostiumy kapielowe w tym rozmiarze ma firma Elle. Musisz sprawdzic w swoim miescie, kto ich reprezentuje. Na stronie www jest lista sklepow/hurtowni wspolpracujacych. Pozdrawiam, dordulka napisała: > Hej, mam pytanie. Czy gdzieś, poza sklepami wysyłkowymi, można kupić > dwuczęściowy kostium z miseczką 75 F lub 80 E? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: Kostium kąpielowy 75 F 22.06.03, 14:30 Podciągam wątek. Proszę jeszcze o inne adresy. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Kostium kąpielowy 75 F 23.06.03, 14:57 dordulka napisała: > Podciągam wątek. Proszę jeszcze o inne adresy. Dzięki. Spróbuj w sklepach z bielizną Feliny, nie wiem, skąd jesteś, ale na stronie feliny sa adresy. Niestety, jeżeli chodzi o kostium jednoczęsciowy, to trudno dostać, bo producenci zakładają, że jeżeli biust duży, to reszta też:-(, i jeżeli piersi nie "wypływają" górą, to w biodrach i w talii za szeroki... Wiem coś o tym :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Kostium kąpielowy 75 F IP: 62.233.242.* 25.06.03, 10:54 A chcesz jednoczęściowy koniecznie? Ja sobie ostatnio kupiłam w Cubusie dwuczęściowy. Kupuje się osobno majteczki i staniczki - kilka wzorów do wyboru w tej samej kolorystyce. Dość tanio. No i kupiłam sobie majteczki 36, a staniczek 42 (noszę miseczkę 70F). Przy czym staniczek musiałam pzrerobić w obwodzie, bo był sporo za luźny. Nie jest idealnie, ale zawsze coś;) Odpowiedz Link Zgłoś