Gość: Camille IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 22:03 Czy mozecie kogos polecic?mam juz dosc eksperymentow,jesli znacie naprawde konkretnego prosze piszcie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abcd Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:07 www.pati.com.pl katowice ul.oswobodzenia 1c świetny fryzjer, polecam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmb Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 18:32 Mały salonik na Drzymały w centrum. Jedna super fryzjerka. Zna się na tym co robi. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 14:33 na Drzymaly to chodzi o ten prawie na skrzyzowaniu ze Zwirki Wigury?a jak cenowo tam wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sielanka Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: *.altcafe.pl 17.09.07, 15:14 Polecam salon "Agawa" Znajduje się on na ul. Gliwickiej (na przeciwko pubu Longman) Naprawde fajne fryzjerki, wiedzą co robią a do tego tanio!! Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena85 Re: Pewny fryzjer w Katowicach 22.09.07, 20:07 nie polecam tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:58 Gorąco polecam SUPER SUPER salon fryzjerski na ul. Żwirki i Wigury 5!!! Salon prowadzi 2 fryzjerów ``specjalistów z powołania``!!!Doradzą i pomogą a co najważniejsze FACHOWO strzygą, dlatego, że to ich styl życia a po drugie są na bieżąco z przeróżnymi szkoleniami,,,,,,pracują na firmie Goldwell. Dodam tylko, że wybitnie dobrze farbują!!!!!Kolor pozostaje bardzo długo z połyskiem jeżeli komuś nie przeszkadza odrost to wystarczy jak pójdzie na farbę co 2m-ce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: 83.238.76.* 27.09.07, 09:37 cześć czy napewno są tacy dobrzy- też poszukuje dobrego fryzjera, a eksperymentów na mojej głowie mam juz dość i uczących się na mioch włosach fryzjerk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 11:26 :))na prawdę są tacy dobrzy!!! Poza tym to nie są fryzjerki praktykantki tylko FRYZJERZY, którzy prowadzą swój salon i wogóle nie przyjmują jakichkolwiek osób uczących się, pracuje tam 1 fryzjerka, która ma bardzo dużo klientek ale z nią nią nigdy nie miałam `do czynienia`. Więc szczerze mogę polecić tylko tych 2 panów!!!Którzy, tak jak juz mówiłam, nie są tam z przypadku!!!Na pierwszy kontakt, mogą się wydawać odrobinę dziwaczni, ale wiedzą co robią!!! Kwestia ewentualnych eksperymentów w ich przypadku nie wchodzi w grę poniewaz konsultujesz i uzgadniasz z nimi swoją wizję, jezeli jej nie posiadasz to bankowo profesjonalnie Ci doradzą i NA PEWNO nie będzie to METODA PRóB I BłęDóW poniewaz oni etap nauki juz dawno mają za sobą , teraz się tylko spełniają i doszkalają żeby byc na bieżąco z nowymi technikami. Oczywiście podkreślam, że nawet jeżeli ja uważam ich pracę za bardzo dobrą(może jest ktoś lepszy ale to jest zawsze pojęcie względne i na dzień dzisiejszy nie mam zamiaru poszukiwac kogoś innego) to jest ona dla mnie spełnieniem moich oczekiwań a np. w Twoim przypadku moze okazac sie że to nie jest to...............bo to kwestia gustu, wiadomo ze gusta są różne. Jedno jest pewne, gust gustem ale jak powiesz im konkretnie o co Ci chodzi to sie nie zawiedziesz!!!!!!!Bo wiedzą co robią........sprawnie.......no i ceny przystępne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: 83.238.76.* 27.09.07, 13:58 dzięki na obszerna wypowiedź, jak możesz podaj ceny balejażu i obcięcia oraz tel.- mam nadzieje że się nie zawiode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 16:50 032 251 61 69 tak szczegółowo cen nie znam, ale strzyżenie 30zł, powiem Ci jak moje wizyty się kształtują cenowo: -strzyżenie 30zł -farba (1 kolor na całość + jakieś pasemka 1 lub 2 kolory na włosy długości do ramion) 120/130 zł W sumie taka wizyta raz na 2 m-ce nie wychodzi wiecej niz 150zl, ale to wszystko zalezy, ceny wydaje mi sie do usług. Koniecznie daj znac czy jestes zadowolona!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 16:57 umknęło mi w poprzednim poście 1 słówko----ceny adekwatne do usług, a jezeli chodzi o farbe to chłopaki mają fajne pomysły na różne awangardowe stylizacje...oczywiscie jezeli będą mieli na to Twoje przyzwolenie, jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz czy Ci odpowiada jak pracują>>>>>>>ja jestem zadowolona a tez dłuuuuugo szukałam, i niestety wymagam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 17:59 A ja polecam super salon fryzjerski En Vogue. Znajduje sie na ul. Plebiscytowej 12. Pracuje tam 2 panow i 3 panie. Kazdego moge polecic, a szczegolnie super obcina i robi ekstra koloryzacje szef. Ma na imie Sebastian i jest naprawde super. Tylko niestety terminy na wizyte u niego sa bardzo odlegle, ale naprawde warto poczekac.Za pierwszym razem jak tam zadzwonilam on tez mial takie odlegle terminy, wiec zapisalam sie do innej pani tam pracujacej i naprawde fajnie mnie obciela i zrobila super balejage. A teraz chodze na zmiane raz do p. Sebastiana, a raz do p. Justyny. Maja swoja strone internetowa www.envogue.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: 83.238.76.* 18.10.07, 09:58 Olivka możesz mi powiedzieć , który z tych polecanych fryzjerów lepiej położy farbe (balejaż) i podetnie zniszczone włosy, terminy mają bardzo odległe, z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: Majka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 13:35 Witaj!!!Spokojnie możesz się umówić do jednego lub drugiego-bez znaczenia, tzn Mariusza lub Wojtka! Ja osobiście chodzę do Wojtka ponieważ do niego trafiłam na samym początku, też z polecenia-a było to prawie 7 lat temu-jak jeszcze nie mieli własnego salonu. Jeżeli zależy mi na czasie a akurat Mariusz mógł by gdzieś mnie przyjąć to bez najmniejszej obawy idę też do niego-zamiast do Wojtka i powiem szczerze , że obaj są dobrzy ale każdy jednak robi inaczej i nawet czasami jestem zadowolona z małej odmiany!!!O terminach odległych-czasami baaaaardzooo odległych coś wiem :)), dlatego zawsze zapisuję się na 1 wizytę do przodu. Ale warto poczekać. Daj znać czy Tobie też przypadli do gustu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: 24.10.07, 14:54 Ja ostatnio odkryłam p.Renatę w salonie w CH Dąbrówka.Jestem b.zadowolona,potrafi doradzić,jest na bieżąco z trendami.Swoją nową fryzurę widziałam w ostatnim Twoim Stylu...Ceny dosyć wysokie,strzyżenie(włosy do ramion)57zł a farbowanie 157zł. Nie polecam natomiast Berendowicz i Kublin,byłam tam raz i więcej napewno nie pójdę.Ceny mają absurdalne i nic specjalnego nie robią z włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwi Re:a ja nie polecam!!!!! IP: 213.172.178.* 07.10.08, 12:58 Studia Fryzur w Cerfourze na Dąbrówce mał.A juz napewno nie polecam pracujacej starszej pani IWONY.Ciagle gada i udaje ze sie zna na fryzjerstwie a tak naprawde to pojecia o tym nie ma!!!!BEZNADZIEJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pewny fryzjer w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 13:54 www.studio-antidotum.pl/antidotum/studio-fryzur/ polecam p.Robert jest mistrzem w swoim fachu Odpowiedz Link Zgłoś