IP: *.telia.com 25.06.03, 22:48
Czy ktoras z pan uzywala produktow Lierac´a? Ktore sa godne polecenia?
Obserwuj wątek
    • tomdol Re: Lierac 26.06.03, 20:08
      Każdy z produktów Francuskiego labolatorium LIERAC jest dobrym kosmetykiem,sam
      pracuje na tych kosmetykach dot:( Produkty przeciw rozstępom, Preparaty
      wyszczuplajace i antycellulitowe, nawilżanie i ujędrnianie ciała)
      Cóż nie wiem jakiego kosmetyku poszukujesz i do czego ale powiem tobię że
      napewno warto. Pozdrawiam !!
      :)

• Gość: Izza Re: Lierac IP: *.bredband.comhem.se 26.06.03, 21:05
        uzywam:

Sequissimo( krem extra nawilzajacy do suchej cery)
        Seqissimo ( nawilzajacy fluid do cery norm/komb)
        Dioptricreme, przeciwzmarszczkowy pod oczy
        maseczki: liftujaca, nawilzajaco-reperujaca ( Soint Eclait Expresss)
        zel do mycia twarzy i tonik.
        Ta maseczka liftujaca jest trochge niesamowita, naklada sie rano, wsiaka , na
        to krem, i mozna wyjsc.
        Jestem zadowolona, obecnie mamy obnizke na ich produkty i chyba sie troszke
        zaopatrze
        • Gość: monias1 Re: Lierac IP: 217.97.133.* 27.06.03, 10:51
          a czy Lierac ma w ofercie krem na noc dla cery mieszanej z tendencja do
          przetluszczania, ktory nawilza i odzywia??
          • tomdol Cera Mieszana i Tłusta :) 27.06.03, 11:31
            Pełna linia kosmetyczna dla skóry mieszanej i tłustej zawierająca: emulsję
            czyszczącą, krem pielęgnacyjny matujący oraz tonik korygujący na bazie kwasów
            AHA. Partie suche są nawilżone, a wyciąg z wodorostów z Morza Północnego
            sprawia, że strefa tłusta przestaje się błyszczeć. Skóra jest matowa i
            odświeżona.
            1. Regulance Creme
            Nettoyante.
            2. Regulance Lotion
            Clarifiante.
            3. Regulance Emulsion
            Matifiante.

Pozdrawiam :):)
    • Gość: Balbina Alexandra Re: Lierac IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 13:35
      Ja używałam kiedyś trochę Lieraca, wprawdzie nic z tej serii do tłustej skóry.
      Polecam kremy nawilzające z serii Sequissimo, miałam tez próbki Coherence ale
      na to jestem jeszcze za młoda - byłam olśniona, polecam ten krem dla
      dojrzalszej skóry. Również fajna jest maseczka nawilzająca, ale dla mnie
      prawdziwym odkryciem są kosmetyki z serii do bardzo wrażliwej skóry Apaisance.
      Moja skóra mocno reaguje na bardzo wiele rzeczy, w tej serii jest swietny
      spray łagodzący z wyciągiem z lipy który redukuje przekrwienie skóry. Oprócz
      tego jest tam mój ulubiony, delikatny krem apaisance Cuperose, delikatny krem
      nawilżający do cery naczynkowej. Polecam!
      Czy ktoś może wie gdzie można dostać Lieraca w 3mieście? Kiedyś kupowałam w 2
      aptekach w Gdyni, ale jednej już nie ma, a w drugiej nie mają tych najnowszych
      produktów :(
      • Gość: Anna Re: Lierac IP: *.uk.ihost.com 27.06.03, 13:46
        Prosze, napiszcie wiecej o podkladzie dla cery miesz. i tlustej.
      • tomdol Re: Lierac 27.06.03, 17:57
        Kosmetyki Laboratorium Lierac możesz tylko kupić w Aptekach albo od
        autoryzowanych przedstawicieli tego Laboratorium. Jeżeli jesteś nimi
        zainteresowana napisz do mnie mój adres e-mail jest widoczny na stronie.
        • kamea7 Re: Lierac 27.06.03, 21:05
          noi wlasnie, tez slyszalam a raczej czytalam , ze en krem z serii Cherence
          jest prawie genialny. Mogabys Balbisia ;-)cos wiecej na ten temat napisac???
          • Gość: Balbina Alexandra Re: Lierac IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 21:58
            Według mnie to bardzo dobry krem, nie tylko dla skóry naczynkowej. Jest bardzo
            delikatny, świetnie się wchłania, nietłusty (mam mieszana skórę). Doskonale
            nawilża i odzywia skórę. Jest leciutko zielonkawy więc pomaga zatuszować
            wszelkie zaczerwienienia. wygodne i higieniczne opakowanie z pompką :)działa
            leczniczo i zapobiegawczo. Ma filtry NMF, arnikę, wyciąg z lipy i rumianku.
            Polecam. Cena chyba ok 100 zł.
            • kamea7 Re: Lierac 28.06.03, 19:56
              Dzieki, Balbisia z a odpowiedz, chyba kupie tego Coheranca, jesli upoluje w
              jakiejs aptece.
              • Gość: Balbina Alexandra Re: Lierac IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 29.06.03, 01:11
                O kurcze amea sorki... napisałam ci o kremie na naczynka cuperose a tobie
                chodziło o ten do dojrzałej Coherence!!! Sorki :( Coherence to seria
                przeciwzmarszczokowa, czego oni w tej linii nie mają! krem na dzień, na noc,
                bogaty krem odzywczy,liftingujący, na szyję, do skóry wokół ust a nawet do
                ciała... są tam różne czynniki nawilżające, w tym na dzień filtry, jakis
                tajemniczy wektor pobudzający syntezę kolagenu III, ten na noc ma jeszcze
                magnez, liftingujacy ma kwasy owocowe itd. Seria jest bardzo bogata, warto
                przejść się do apteki, poprosić o próbki... te kremy są trochę droższe,
                niestety nie pamiętam ceny.
                I już wiem gdzie mozna Lieraca kupić w 3mieście :)
                • kamea7 Re: Lierac 29.06.03, 18:13
                  Balbina, ja jestem troche starsza wiec ten Coherance w roznych postaciach
                  bedzie jak znalazl dla mnie. Na Wizazu tez czytalam pochlebne opinie.
                  Szczegolnie o serum.
                  • tomdol Re: Lierac 30.06.03, 03:04
                    Szanowne Panie !!
                    Jak widze doskonale sobie radzicie z kosmetykami Laboratorium Lierac, no cóż
                    wkońcu to wy jesteście w tej dziedzinie tak naprawdę najlepszymi fachowcami.
                    Nie pozostaje mi nic innego jak padać wam adres gdzie możecie zobaczyć całą
                    game produktów Laboratorium. Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.

LIERAC www.lierac.com.pl/
                    Tomasz D :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka