Gość: mark.iza IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 23:43 gdzie konkretnie w Warszawie mozna ja dostac? jak długo trzeba stosowac? ile kosztuje? czy Ktoras z Forumowiczek stosowała te paste i moze podzielic sie opinia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Pasta wybielajaca Biała Perła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 08:08 Pasta? a nie żel wybielający + nakładki na zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pasta wybielajaca Biała Perła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.03, 16:55 60pln w aptece, to jest żel z nakladkami. Cudów nie oczekuj, jeżeli masz na prawdę żółte zęby idź do stomatologa na profesjonalne wybielanie. pozdr aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Pasta wybielajaca Biała Perła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 16:23 Mnie biala perla wystarcza ale ja mam jasne szkliwo i u mnie daje zadowalajace efekty,ale przy ciemniejszym szkliwie to moze byc roznie-pamietaj tez ze jezeli masz uzupelnienia na zebach one sie nie wybielaja, wiec uwazaj zeby nie narobic sobie roznic w odcieniach koloru zebow.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś