baumgarcik 22.08.07, 15:46 no własnie... mam jakies 3 tyg na zrzucenie ok 7 kg, nie mam jak wyrwac sie z domu na aerobic (dwoje dzieci) z dietą tez marnie nie ma czasu na jakies specjalne pichcenie, macie moze Drogie Kobietki jakies pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent84 Re: jak szybko schudnąc??? 22.08.07, 18:03 hej! moze to zbyt radykalna dieta i skoro masz wiecej czasu na zrzucenie zbednego cialka to mozesz sobie troszke ja rozszerzyc chociaz przestrzegaja ze ta dieta polega na laczeniu i nie laczeniu poszczegolnych skladnikow chemicznych;/trwa 3 dni i podobno mozna 5 kg schudnac,pootem zrobic 10 dni przerwy w diecie i znow zastosowac ale na tym koniec.nie wolno stosowac cukru i soli nawet w minimalnych ilosciach.oto ona: 1 dzien sniadanie:grapefrut lub jablko,1 grzanka,1 szkl czarnej kawy obiad:2 duze lyzki tunczyka lub innej chudej ryby,1 grzanka,1 szkl czarnej kawy kolacja:plaster chudego gotowanego miesa,filizanka warzyw ugotowanych na prze-buraczkow,marchewki,selera 2 dzien sniadanie:jajko na twardo,1 grzanka,pol banana,1 szkl czarnej kawy obiad: pol filizanki chudego twarozku,5 krakersow,1 szkl czarnej kawy kolacja: 2 parowki,2 marchewki uduszone na parze 3 dzien sniadanie: cienki plasterek zoltego sera,5 krakersow,1 szkl czarnej kawy obiad: jajko na twrado,1 grzanka,1 skzl czarnej kawy kolacja: 2 lyzki tunczyka lub innej chudej ryby morskiej,pol filizanki gotowanych na parze buraczkow,1 filizanka kalafiora przed kazdym posilkiem nalezy wypic 2 szkl przegotowanej wody;) pewnie zaraz posypa sie posty ze to bardzo restrykcyjna,niezdrowa dieta ktora grozi efektem jojo.otoz-jest bardzo restrykcyjna,ale podobno mozna schudnac szybko,to tylko 3 dni;) powo:) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: jak szybko schudnąc??? 22.08.07, 20:35 Mi się tylko w niej nie podoba ta czarna kawa 2 razy dziennie - po co?? Kawa bez mleka bardziej szkodzi, kawa wypłukuje minerały i dodatek mleka jest w niej niezbędny. Poza tym bez mleka jest obrzydliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpinab12 własnie 2-gi dzień jestem na tej dietce.. 25.08.07, 09:56 no i nie jest tak strasznie:) a co do wagi,hmmm no czuję sie inaczej ,sprawdzę w poniedziałek rezultat:) PS Ja mam jeszcze 30 dni..przydaloby sie schudnąc ok 8-10 kg ale nie wiem czy to mozliwe:?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: jak szybko schudnąc??? 22.08.07, 20:55 tak na szybko, to odetnij sobie nogę. 7 kg zniknie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. a skutecznie to min. 40 minut treningu aerobowego dziennie, białko po treningu, żeby chronić mięśnie. na śniadanie białko z węglowodanami na drugie śniadanie jakieś węgle na obiad koniecznie mięso albo ryba z węglami na podwieczorek jakieś białko na kolacje też białko pamiętaj, że białko trawi się, jak są tłuszcze, więc nie żałuj sobie orzechów, oliwy z oliwek etc... zapomnij o dokładnym liczeniu kcal. policz sobie jakie jest twoje zapotrzebowanie i przez 3 dni jedz 85% zapotrzebowania swojego i 1 dzień 100% zapotrzebowania, żeby podkręcić metabolizm. i tak ciągle na zmianę. wyrzuć wagę i weź do ręki centymetr, jest bardziej miarodajny. ograniczając kcal a nie ćwicząc palą się mięśnie a tłuszcz w większości zostaje, dlatego waga nie jest żadnym wymiernikiem sylwetki, zdrowia ani szczupłości. tylko procentowa zawartość tkanki tłuszczowej w twoim organizmie. a. owocowe jogurty, owoce, serki z dodatkiem cudów różnych, warzywa etc to są weglowodany z białka najlepiej mięso, tłuste ryby, tłusty twaróg, jogurty naturalne, białko jajek etc. Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: jak szybko schudnąc??? 22.08.07, 20:57 a żeby cwiczyć nie trzeba od razu biegać gdzieś poza domem... kup sobie w empiku jakieś DVD i cwicz w domu! milo trenuje sie przy Dance aerobic albo Dirty Dancing Aerobic (Chic)... milo, przyjemnie, a pot sie leje;) Odpowiedz Link Zgłoś
baumgarcik Re: jak szybko schudnąc??? 23.08.07, 15:36 dzięki za podpowiedzi:) jakos sie tak nie moge zmobilizowac do ćwiczen w domu..... choć brakuje mi tej adrenalinki z sali treningowej( przez 5 lat cztery razy w tyg tbc, aerobic) no nic, dziś sie dowiedziałam że jednak przyjmą starszego synka do przedszkola wiec moze jakiś aerobic sobie zaaplikuje:) na razie to tylko popołudniowe szalenstwo z moimi urwisami mi zostalo:) a niezle możńa sie spocić biegając za trzylatkiem z roczniakiem na ręku:) ale jakoś kilogramów nie ubywa tam gdzie bym chciala.... nogi mam juz chude jak patyki ale talia i brzuch zostal.... pewnei nie obędzie sie bez ćwiczeń.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: jak szybko schudnąc??? 23.08.07, 17:28 biegac wiecej z maluchami i dodatkowo cwiczyc brzuszki - proste, skosne i duzo powtorzen, regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: jak szybko schudnąc??? 25.08.07, 10:04 Mnie przychodzi do głowy jedynie dieta Cambridge. W szybkim czasie można pozbyć się kilku zbędnych kg w bezpieczny dla zdrowia sposób. Dieta ta nie jest jednak łatwa i przyjemna. Raczej nie radzą z nią sobie osoby których nadwaga wynika z objadania się. Minusem też jest koszt diety.. Odpowiedz Link Zgłoś