chlebia 05.07.03, 17:15 Panie w aptece robią wielkie oczy, że nie produkują, tymczasem widziałam chyba w dodatku zdrowie gazety, że są owszem - cena około 24-34 złote. Widziałyście może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Iwostin na noc i pod oczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 17:23 często informacje w prasie są przedwczesne... iwostin pod oczy na pewno jest już na rynku, natomiast wersji na noc nie kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
chlebia Re: Iwostin na noc i pod oczy 05.07.03, 17:39 Justy a nie wiesz może czy ten pod oczy ma filtry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Iwostin na noc i pod oczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 17:47 nie ma (o ile dobrze pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
eoia Re: Iwostin na noc i pod oczy 05.07.03, 18:59 Jeden i drugi jest na esentia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Iwostin na noc i pod oczy 05.07.03, 20:00 widziałam w dwóch aptekach, za to w żadnej nie było tego z filtrami, sakra! Odpowiedz Link Zgłoś
bayan Re: Iwostin na noc i pod oczy 05.07.03, 21:01 Widziałam obydwa kremy w jednej z zielonogórskich aptek - kremik pod oczy i na noc, bodajże z witaminą C i E (nie jestem pewna). A było to dobry miesiąc temu. Tak więc są już "w obiegu" :) Swoją drogą to fakt, mi również było ciężko znaleźć Iwostin z filtrami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Iwostin na noc i pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 16:04 Ja nie dalej jak wczoraj nabyłam ten na noc, był też i pod oczy, ale nie starczyło mi pieniędzy. W warszawie chyba raczej nie ma problemów z tą serią, wiele aptek ją ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loosia Re: Iwostin na noc i pod oczy IP: *.crowley.pl 06.07.03, 16:12 Ja tez potwierdzam, oba kremy są już na rynku. Niedawno kupiłam je w Warszawie. Oba są świetne. jesli chodzi o kremy pod oczy , to uczula mnie praktycznie wszystko. A Iwostinu używam od 2 tygodni i NIC. Działa bez zarzutu, zwłaszcza na poranne opuchnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kajazz Re: Iwostin na noc i pod oczy 06.07.03, 17:38 iwostin jest najlepszy dla niego zrezygnowalam z aa ,ktory byl w zasadzie nie uczulajacy ale ani nie pomagal ani nie szkodzil a efekt nawilzenia byl niewystarczajacy.Maja swoja strone w sieci. Boje sie ze jak tak malo babskich gazet bedzie o nich pisac to przestana produkowac te cuda a ja sie wtedy zabije! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: Iwostin na noc i pod oczy 07.07.03, 08:58 Zgadzam się co do faktu, że ciężko jest dostać w naszych aptekach pełną gamę kosmetyków Iwostin! Np. z Vichy jest wszystko a w naszą rodzima firmę chyba aptekarze po prostu nie wierzą! Mieszkam na Bielanach (Warszawa)i gdy czegoś potrzebuję to zamawiam w aptece na Żoliborzu (najczęściej telefonicznie) i na drugo dzień jest to do kupienia - gdyby ktoś był zaintertesowany to podam adres i telefon tej apteki :). Czy ktoś używa kremu na noc Iwostinu? - jakieś opinie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Iwostin na noc i pod oczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 09:08 ewakam napisała: > Mieszkam na Bielanach (Warszawa)i gdy czegoś > potrzebuję to zamawiam w aptece na Żoliborzu (najczęściej telefonicznie) i na > drugo dzień jest to do kupienia - gdyby ktoś był zaintertesowany to podam adres i telefon tej apteki :) właściwie, to w każdej, przyjaźnie nastwaionej do pacjentów aptece, można zamawiać różne produkty, zarówno kosmetyki, sprzęt madyczny jak i leki. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Iwostin na noc i pod oczy 07.07.03, 10:01 Widziałam Iwostinu krem pod oczy. Na krem na noc nie zwróciałam uwagi, może też jest. Pełna gama Iwostinu jest do kupienia w Euro Aptekach (sieciowe), w Trójmieście: Alfa Centrum (Gdańsk) i Witawa (Gdynia), w Warszawie chyba w Galerii Mokotów, ale pewna nie jestem. Na kremie jest napisane "na obrzęki i cienie pod oczami". Tyle pamiętam, kosztował ok. 30 zł. Drugi krem pod oczy polskiej firmy produkującej dermokosmetyki to Dermedic - krem przeciwzmarszczkowy. Miała próbkę - bardzo gęsty, dobrze nawilża. Koszt zaporowy - 48 zł! Odpowiedz Link Zgłoś