Gość: monique IP: *.visp.energis.pl 14.07.03, 11:12 Chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie. Myślałam o lokach . Niestety nie mam pojęcia o trwałych. Poradźcie coś !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monique Re: trwała? IP: *.visp.energis.pl 14.07.03, 17:40 proszę o radę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: trwała? 14.07.03, 18:59 mialam dlugie, geste wlosy i postanowilam cos z nimi zrobic wpadlam na pomysl, zeby zrobic sobie loczki poszlam do salonu w celu zorientowania sie ile taka przyjemnosc kosztuje a fryzjerzy (bylam w sumie u kilku) stanowczo odradzili mi trwala podobno 'trwala w dzisiejszych czasach nosza tylko stare babcie' trwala bardzo niszczy wlosy, czesto potem zaczynaja wypadac grasciami, moje kumpele tak mialy! jezeli jestes bardzo napalona to jest cos takiego jak trwala owocowa-drozsza ale PODOBNO delikatniejsza przemysl to jednak dobrze! lepiej zafunduj sobie fajnego fryza, albo nowy kolore, albo pasemka, albo warkoczyki :> Odpowiedz Link Zgłoś
vaniteux Re: trwała? 14.07.03, 20:07 To przekonanie, ze po trwałej włosy sie niszcza, to bzdura! Ja zrobiłam sobie rok temu, juz mi sie zniszczyła, a moje włosy wygladaja dokładnie tak jak przed rokiem... Odpowiedz Link Zgłoś