krajka 15.07.03, 10:11 hej, co sie dzieje z perfumerią w galerii mokotów? ktoś coś wie? krążą pogłoski jakoby mieli likwidować w ogóle kosmetyki w całej polsce? prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: EMPIK IP: w3cache:* / 10.3.116.* 15.07.03, 10:14 gdzieś czytałam, że Empik wycofuje się z perfumerii, ponoć ma to przejąć Sephora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana76 Re: EMPIK IP: *.acn.pl 15.07.03, 10:30 hurrraaaaa!!! Empikowskie perfumerie,won! Zegnajcie wyższe niż gdzie indziej ceny! Zegnajcie kwaśne,niekompetetne panienki rozdające wszystkim znajomym tony próbek o testerów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: EMPIK IP: 217.97.133.* 15.07.03, 10:44 W Sephorze panienki nie sa lepsze a i ceny takie jak wszedzie!!! Jednym slowem omijam Sephore szczegolnie te w centrum handlowym Targowek. Wymalowane testerami lalunie (sama widzialam jak sie pacykuja) - ok. nie mam nic przeciwko ladnemu makijazowi ale bez przesady - na oczach klientek malowac sie!!!!! klamliwe i niekompetentne lalunie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: EMPIK IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 10:51 no właśnie jeśli chodzi o próbki, to bardzo trudno jest je zdobyć. W sephorze jeszcze ujdzie, dają do słoiczków podkłady i kremiki - oczywiście nie wszystkie, ale w innych koszmar. W Empiku nie udało mi się nigdy dostać żadbej próbki, a jak kupić sobie krem czy podkład bez wypróbowania go na twarzy i to czystej po zmyciu całodziennego makojażu, przecież idąc z pracy z ilomaś warstwami poprawek nie będę testować kolejnego podkładu. Sprzedawcy i właściciele perfumerii chyba nie biorą tego pod uwagę, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoee Re: EMPIK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 10:52 a ja bardzo lubie Sephore, szczegolnie polecam ta w Wola Parku w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
krajka Re: EMPIK 15.07.03, 12:16 szczerze powiedziawszy wszystkie te perfumerie są do d...! obsługa niekompetentna i skandaliczne traktowanie klienta jako potencjalnego złodzieja. sorki że nawiązuję do oklepanego tematu, ale jestem na świeżo po zakupach w sephorze mocno zbulwersowana. wpadłam tam wczoraj będąc na przejażdzce rowerowej, padał deszcz ja umorusana w fatalnych ciuchach rowerowych(spodnie zafajdane smarem itp.), znacie to na bank:-) wybieram, rozgladam się(zależało mi na czasie znajomy czekał na zewnątrz z rowerami), byłam jedyną klientką i kto sie mną zainteresował...ochroniarz pożal sie boże a gromada panienek gruchała na środku sklepu i miała wnosie mnie i moje poszukiwania. czulam się naprawdę fatalnie czując przenikliwy wzrok pana WAZNY OCHRONIARZ, który nie odstępował mnie na kroczek. placąc olbrzymie pieniądze za coco m.chanel, zażądałam próbki tonem kategorycznym i chciałam wybrać sobie pomadkę chanelowską i nie dałam rady bo ten wstrętny człowiek dwa metry dalej gapił się na moje ręce! wyszłam stamtąd zdegustowana i rozżalona że zlikwidowali empik, w którym jako tako klienta traktowano:-0 miałam naprawdę fatalny dzień, chciałam sobie poprawić humor kupując ulubione coco a przez takich ... poczułam się jak dno. dzisiaj inaczej to widzę, przepraszam za okreslenie lecz wali mnie to, ale wczoraj było mi źle. nie dajmy się:-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nana76 Re: EMPIK 15.07.03, 14:12 Krajka!!!! Czy Ty przypadkiem nie byłas w Sephorze w Sadyba Best Mall.Tam jest dokładnie taki ochroniarz jak opisujesz.Obsługa tez fatalna! Dlatego omijam ta sephore ogromnym łukiem. Za to zawsze wychodze w dobrym humorze z Sephory w Alejach Jerozolimskich i w Jankach.Może mam szczęście do uprzejmych ekspedientek,bo zawsze dostanę próbke tego co chcę.A pakowania testerów w pudełeczka też mi nigdy tam nie odmówiono.Nawet podkłady dostaję zawsze "na wynos". Chyba jednak mam szczescie.Za to nie znosze Empików,gdzie nigdy nie dotałam próbki nawet przy duzych zakupach! I wkurza mnie zawsze to 5zł. wiecej niz gdzie indziej... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krajka Re: EMPIK 15.07.03, 15:30 hej byłam właśnie w jankach:-)) ale racja, sadyba nie lepsza:-)a empik w galerii mokotów wspominam całkiem miło. najznosniejsza z calego tego bigosu jest ina. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś