15.07.03, 10:11
hej, co sie dzieje z perfumerią w galerii mokotów? ktoś coś wie? krążą
pogłoski jakoby mieli likwidować w ogóle kosmetyki w całej polsce? prawda to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mia Re: EMPIK IP: w3cache:* / 10.3.116.* 15.07.03, 10:14
      gdzieś czytałam, że Empik wycofuje się z perfumerii,
      ponoć ma to przejąć Sephora
      • Gość: nana76 Re: EMPIK IP: *.acn.pl 15.07.03, 10:30
        hurrraaaaa!!! Empikowskie perfumerie,won! Zegnajcie wyższe niż gdzie indziej
        ceny! Zegnajcie kwaśne,niekompetetne panienki rozdające wszystkim znajomym
        tony próbek o testerów!!!!
        • Gość: monias1 Re: EMPIK IP: 217.97.133.* 15.07.03, 10:44
          W Sephorze panienki nie sa lepsze a i ceny takie jak wszedzie!!! Jednym slowem
          omijam Sephore szczegolnie te w centrum handlowym Targowek. Wymalowane
          testerami lalunie (sama widzialam jak sie pacykuja) - ok. nie mam nic przeciwko
          ladnemu makijazowi ale bez przesady - na oczach klientek malowac sie!!!!!
          klamliwe i niekompetentne lalunie!!!!
    • Gość: Anka Re: EMPIK IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 10:51
      no właśnie jeśli chodzi o próbki, to bardzo trudno jest je zdobyć. W sephorze
      jeszcze ujdzie, dają do słoiczków podkłady i kremiki - oczywiście nie
      wszystkie, ale w innych koszmar. W Empiku nie udało mi się nigdy dostać żadbej
      próbki, a jak kupić sobie krem czy podkład bez wypróbowania go na twarzy i to
      czystej po zmyciu całodziennego makojażu, przecież idąc z pracy z ilomaś
      warstwami poprawek nie będę testować kolejnego podkładu. Sprzedawcy i
      właściciele perfumerii chyba nie biorą tego pod uwagę, a szkoda.
      • Gość: zoee Re: EMPIK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 10:52
        a ja bardzo lubie Sephore, szczegolnie polecam ta w Wola Parku w Warszawie
        • krajka Re: EMPIK 15.07.03, 12:16
          szczerze powiedziawszy wszystkie te perfumerie są do d...! obsługa
          niekompetentna i skandaliczne traktowanie klienta jako potencjalnego złodzieja.
          sorki że nawiązuję do oklepanego tematu, ale jestem na świeżo po zakupach w
          sephorze mocno zbulwersowana. wpadłam tam wczoraj będąc na przejażdzce
          rowerowej, padał deszcz ja umorusana w fatalnych ciuchach rowerowych(spodnie
          zafajdane smarem itp.), znacie to na bank:-) wybieram, rozgladam się(zależało
          mi na czasie znajomy czekał na zewnątrz z rowerami), byłam jedyną klientką i
          kto sie mną zainteresował...ochroniarz pożal sie boże a gromada panienek
          gruchała na środku sklepu i miała wnosie mnie i moje poszukiwania. czulam się
          naprawdę fatalnie czując przenikliwy wzrok pana WAZNY OCHRONIARZ, który nie
          odstępował mnie na kroczek. placąc olbrzymie pieniądze za coco m.chanel,
          zażądałam próbki tonem kategorycznym i chciałam wybrać sobie pomadkę
          chanelowską i nie dałam rady bo ten wstrętny człowiek dwa metry dalej gapił się
          na moje ręce! wyszłam stamtąd zdegustowana i rozżalona że zlikwidowali empik, w
          którym jako tako klienta traktowano:-0 miałam naprawdę fatalny dzień, chciałam
          sobie poprawić humor kupując ulubione coco a przez takich ... poczułam się jak
          dno. dzisiaj inaczej to widzę, przepraszam za okreslenie lecz wali mnie to, ale
          wczoraj było mi źle. nie dajmy się:-) pozdr.
          • nana76 Re: EMPIK 15.07.03, 14:12
            Krajka!!!! Czy Ty przypadkiem nie byłas w Sephorze w Sadyba Best Mall.Tam jest
            dokładnie taki ochroniarz jak opisujesz.Obsługa tez fatalna! Dlatego omijam ta
            sephore ogromnym łukiem. Za to zawsze wychodze w dobrym humorze z Sephory w
            Alejach Jerozolimskich i w Jankach.Może mam szczęście do uprzejmych
            ekspedientek,bo zawsze dostanę próbke tego co chcę.A pakowania testerów w
            pudełeczka też mi nigdy tam nie odmówiono.Nawet podkłady dostaję zawsze "na
            wynos". Chyba jednak mam szczescie.Za to nie znosze Empików,gdzie nigdy nie
            dotałam próbki nawet przy duzych zakupach! I wkurza mnie zawsze to 5zł. wiecej
            niz gdzie indziej...
            pozdrawiam
            • krajka Re: EMPIK 15.07.03, 15:30
              hej byłam właśnie w jankach:-)) ale racja, sadyba nie lepsza:-)a empik w
              galerii mokotów wspominam całkiem miło. najznosniejsza z calego tego bigosu
              jest ina. pozd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka