wwwbaranek 30.09.07, 21:06 Zastanawiam sie nad kupnem owego cuda, gdyż podobno mniej niszczy włosy niz klasyczna prostownica. Czy któraś z Was już ją używała, bo jakoś w wyszukiwarce nie mogłam nic na ten temat znaleść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: suszarko-prostownica 30.09.07, 21:13 Chodzi o tą fioletową z Rownenty? Jeśli tak to coś tam troszkę prostuje, ale efekt jest taki jak byś prostowała na okrągłej szczotce a nie prostownicą, czyli takie prostowanie na 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: suszarko-prostownica 01.10.07, 17:49 Ja mam tę Rowentę i jestem bardzo zadowolona. Fajnie prostuje włosy-nie używam już po niej prostownicy bo nie mam takiej potrzeby.Tak więc efekt zależy chyba od włosów.... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: suszarko-prostownica 01.10.07, 17:55 Pewnie, że zależy od włosów :) na moje niestety nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: suszarko-prostownica 01.10.07, 19:53 www.topmarket.pl/suszarki_do_wlosow/ROWENTA_CF_9000.php to ta? Odpowiedz Link Zgłoś