mala67 13.09.05, 18:25 chcialabym kupowac jakas gazetke o dzieciach co miesiac-tyle tego w sklepie ze sama nie wiem jaka mam wybrac doswiadczone mamy ktora jest najfajniejsza i najbardziej nadaje sie dla mam tych najmniejszych ewa koniec38tydz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk Re: czasopismo 13.09.05, 18:42 co prawda mama jeszcze nie jestem całkowitą ale kupuję "dziecko" od czasu, jak koleżanka dała mi kilka numerów nie zamierzałam, ale przydaje się widzę kilka braków, ale są ciekawe artykuły Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: czasopismo 13.09.05, 19:01 Ja bym radzila kupowac wtedy kiedy jest cos co Cie zaciekawi. We wszystkich pismach artykuly sie powtarzaja, wiec kupowanie dluzje niz rok moze okazac sie niepotrzebne. No i niestety jest sporo niescislosci. Pare razy zdarzylo mi sie, ze proponowali cos co jest powszechnie odradzane, najczesciej w krotkich rubrykach z poradami, czyli popularnych gazetowych "zapchaj dziurach". Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: czasopismo 13.09.05, 19:52 Ja od ponad dwoch lat kupuje "Dziecko",teraz rzadziej (glownie ze wzgledu na to,ze Kuba juz duzy a jak czegos sie chce dowiedziec,to przegladam stare numery).Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: czasopismo 13.09.05, 20:42 Kupowałam w latach 2001-2 różne gazety i najbardziej mi się podobały "Rodzice" i "Mama to ja". Dziecko i Twoje dziecko często podbierają sobie tematy i się powtarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: czasopismo 15.09.05, 09:58 Zaprenumerowałam "Dziecko". I zaczęli mi je dostarczać dopiero po kilku interwencjach (włącznie z faksem wpłaty, bo zgubili). Obiecanego prezentu dla prenumeratorów do tej pory nie dostałam (wpłata w maju). Tak więc chyba miałam pecha. Kupuję dodatkowo "Mamo to ja" i to czasopismo zaprenumeruję za rok, kiedy skończy mi się prenumerata "Dziecka", bo bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś