Dodaj do ulubionych

Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versus- Ve

IP: *.mtnet.com.pl 17.07.03, 08:50
ostatnio dostalam w prezencie oryginalnego/z wloch/*** Versusa Versace*** -
wode toalet. ale jestem w szoku bo jest okropnie nietrwala!?? czy ktos mial
podobnie ??

natomiast brat uzywa Herrery 212 **On Ice*** i jest niesamowicie trwala!
czytalam rozne watki i znalazlam duuzo z ulubionymi zapachami itp,

ale chcialabym kupic sobie i dla faceta jakies trwale i ladne
Blagam o jakies typy !!! ladne i wyjatkowo trwale.
a i co sadzicie o ROZLEWNIACH gdzie mozna kupic kilka ml rozcienczonych?
czy Herrera dla kobiet jest tez taka trwala- pytam bo bylam w kilku perf. ale
zawsze testery sa juz puste :((
DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI :-*
Obserwuj wątek
    • Gość: Syrena Re: Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versu IP: 217.153.45.* 17.07.03, 09:50
      Na ogół wody toaletowe są dużo mniej trwałe niż wody perfumowane. Ja ostatnio
      kuiłam Chance Chanel i niestety, ale zapach się szybciutko ulatnia. Niestety
      nie produkują w wersji wody perfmumowanej (tylko woda toaletowa). Natomiast
      wszystkie zapachy, które używam w wersji woda perfumowana są trwałe (przy tym
      bardziej wydajne, bo na dłużej starczają). A a propos Herrery 212 dla kobiet,
      to jest to woda perfumowana i trwała.
      Pozdrawiam
      Syrena
      • leelou Re: Carolina Herrera- 212 Syrena 23.07.03, 08:12
        carolina Herrera nie robi 212 w wersji edp, tylko w edt. Uzywam tego zapachu i
        jest bardzo trwały! Gdybyście chciały kupić jakieś zapachy w wersji testerowej
        (większośc w cenie o połowę niższej niż w perfumerii) dajcie znać, mój kolega
        sprzedaje testery i zawsze od niego kupuje. Za cene jednego zapachu w
        perfumerii, mam dwa!
    • Gość: ania Re: Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versu IP: *.chello.pl 17.07.03, 10:35
      Gość portalu: gogo napisał(a):

> > ale chcialabym kupic sobie i dla faceta jakies trwale i ladne
      > Blagam o jakies typy !!! ladne i wyjatkowo trwale.
      > a i co sadzicie o ROZLEWNIACH gdzie mozna kupic kilka ml rozcienczonych?
      > czy Herrera dla kobiet jest tez taka trwala- pytam bo bylam w kilku perf. ale
      > zawsze testery sa juz puste :((
      > DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI :-*

Nie korzystam z rozlewni. Bardzo trwale perfumy (jak dla mnie) sa Givenchy.
      Moja Organza, kupiona na 18. urodziny, nie wywietrzala i nadal swietnie
      pachnie, a ma juz ponad piec lat;)! Z Givenchy mam jeszcze Extravagence (sorry
      jak pomylilam nazwe) i ostatnie perfumy na lato In to the Blue. Wspanialy
      mocny zapach, a jednoczesnie swiezy i delikatny. Od dawna Givenchy nie mialo
      tak oryginalnego zapachu.
      Mam tez Gucci Rush i ostatnie bardzo mocne perfumy Gucci. Tez bardzo trwale.
      Na skorze ladnie zmieniaja nute zapachowa, a ubrania szybko przechodza wonia
      perfum. Tak samo z Givenchy.
      Moja siostra uzywa Fragile Jean Paul Gaultier, sa to swietne perfumy i do pracy
      i na wieczor. Nie sa w moim guscie, ale super pachna i tez sa bardzo trwale.
      Jedynymi perfumami, ktore mi sie skisily, doslownie;O byly perfumy yoshi
      yayamoto.
      Z slodkich i trwalych zapachow moge polecic Baby Doll YSL.
      Z lekkich typowo letnich Qi Lancome i niebieskie perfumy Laurena.
      • leelou ReGibvenchy 23.07.03, 08:13
        Moim zdaniem
        • leelou Re: ReGivenchy 23.07.03, 08:14
          Moim zdaniem Givenchy to klsyka perfumiarska. Bardzo trwałe, zgadza się,
          natomiast co do ostatniego zapachu....jestem rozczarowana. Typowy świeży
          zapach, jakich pełno na rynku. To juz było i nazywa się CK B!
    • niunia.czerwiec Re: Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versu 17.07.03, 10:39
      Użwam wody Caroliny Herrery od trzech lat i jestem bardzo zadowolona, jest
      trwała i nie przytłaczająca. Poza tym czasami też używam i bardzo polecam serię
      Elizabeth Arden albo Arden Beatu albo 5th Avenue.
      pozdrawiam
      • jtbrit Re: Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versu 17.07.03, 13:19
        Paco Rabanne "Ultraviolet"
    • Gość: gogo Re: Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versu IP: *.mtnet.com.pl 18.07.03, 13:20
      dzieki za odp
      skusilam sie na probe na kupno flakonika herrery w rozlewni, ale pachnie
      zupelnie inaczej niz ta w sklepie! i jest nietrwala!nie opyla sie!
      a co z tym Versusem ?
      • Gość: Ja Re: Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versu IP: 62.148.95.* 22.07.03, 14:23
        szukam Herrery 212 on ice - ale nie mogę znależć. Wycofali ? Coś wiecie ?
        • Gość: Salja Re: Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.07.03, 08:39
          Hej, mozliwe, ze ja za pare dni dostane i mialabym do odsprzedania polowe ,
          czyli 30 ml, czy ewentualnie bylabys zainteresowana?
          • Gość: osanna Re: Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versu IP: *.jawor.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 14:46
            Salja, nie chciałabyś odsprzedac tego Versusa?
            • Gość: osanna Re: Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versu IP: *.jawor.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 14:48
              oj, pomyłka, miało być do gogo
    • bd_007 Re: Carolina Herrera- 212 woda toaletowa / Versu 23.07.03, 15:14
      Witam,

Gość portalu: gogo napisał(a):

> ale chcialabym kupic sobie i dla faceta jakies trwale i ladne
      > Blagam o jakies typy !!! ladne i wyjatkowo trwale.

Na trwałości kobiecych się na znam, ale dla faceta ciekawym i wyjątkowo trwałym
      zapachem jest NEMO Cacharela. To jednak dość oryginalny, korzenny zapach i nie
      wszystkim musi się podobać (choć dla mnie rewelacja). Chyba każdemu facetowi
      spodoba się też bardzo ładny (i w miarę trwały) Miracle Homme.

pozdrawiam,

BD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka