m-b1 11.10.07, 14:05 Może ktoś z Was wie, gdzie teraz pracuje Ewa Mroczek. Chodziłam do niej trzy lata i nagle zniknęła z Franck Provost. Bardzo zależy mi na "odnalezieniu" Ewy bo to autentycznie najlepsza fryzjerka do jakiej chodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poolato Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 13.10.07, 00:13 Wygooglało mi że fryzjerka o takim nazwisku pracu w zakładzie przy pl. Zbawiciela (ale nazwa "instytut" he, he, he ... ;-)). Jest zdjęcie - to ona? www.labelle.net.pl/instytut_team.php Odpowiedz Link Zgłoś
m-b1 Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 15.10.07, 15:13 Tak wiem, że Ewa tam pracowała, też to znalazłam. Niestety to już czas przeszły. Dzwoniłam i powiedziano mi, że już nie pracuje. A więc szukam dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
poolato Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 16.10.07, 11:35 O, to szkoda :-(. A może jakaś jej dawna koleżanka w zakładzie mogła by podać jej telefon prywatny? Mi tak kiedyś udostępniono telefon do fryzjerki która odeszła, poszłam do zakładu osobiście. Ewentualnie można naściemniać, że chodzi o jakąś prywatną sprawę ;-). W każdym razie życzę owocnych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
m-b1 Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 23.10.07, 15:24 przyznaję się bez bicia - podbijam celowo wątek do góry, może znajdzie się ktoś kto może mi pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
agilera Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 29.10.07, 23:51 Trafiłam zupełnie przypadkiem na to Forum i chyba moge pomóc, bo ... znam Ewę :) Skontaktuję się z nią i poinformuję ją, że jest poszukiwana :))) No i wywiem się, gdzie teraz pracuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
m-b1 Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 30.10.07, 13:47 to super:))) będę Ci naprawdę wdzięczna, jak będziesz coś wiedzieć to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
m-b1 Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 05.11.07, 18:07 agilera czy udało Ci się już coś dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
agilllera Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 10.11.07, 12:01 Jestem, jestem tylko hasła zapomniałam i konto na nowo zakładałam. Ewa oddzwoniła do mnie dopiero wczoraj zresztą. Tak więc zapraszam Cię pod tego linka www.milekdesign.pl/. Ewa pracuje teraz w Milekdesign na Pl. Dąbrowskiego 7 :) Buziaki ;-* Mam nadzieje, że będziesz zadowolona ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m-b1 Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 12.11.07, 14:05 nawet nie wiesz jak się cieszę, bardzo ci dziękuję. napewno będę zadowolona jak zawsze zresztą :) jestem chyba najszczęśliwsza dziś na świecie, dzięki wielkie jeszcze raz, jak wrócę po wizycie w salonie to dam znać pozdrawiam cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agilllera Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 12.11.07, 18:05 Nie ma to jak POTĘGA INTERNETU !!! Fajno, że udało mi się pomóc :)Hmm.... to bardzo miłe uczucie :) Daj znać, co tam z Tobą nawyprawiała. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
wielka_determinacja2 Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 10.03.08, 20:56 To ja mam znów prośbę z tego samego cyklu. Pani Ewa nie pracuje już u Milków. Wiecie może, czy strzyze gdzieś w Warszawie ?? Bardzo proszę o jakiś kontakt jeśli jest to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
neneh Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 12.03.08, 09:45 dołaczam sie do prosby! Moje gęste włosy tęsknią za cieniowaniem pani Ewy... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz19810428 Re: Ewa Mroczek - fryzjerka (JA WIEM) 15.08.08, 18:00 Witam, Wiem doskonale gdzie pracuje Ewa Mroczek ;) Proszę wysłać swój numer telefonu oraz imię pod ten adres email l.wrona@chello.pl Przekażę Ewie to oddzwoni i umówi się z Panią. Oprócz pracy w salonie (jako kolorystka) Ewa jeździ do klientek lub przyjmuje je w domu. Wszystkim wychodzi to na lepsze. Klientkom jest nieco taniej niż w salonie, natomiast Ewa jest w stanie poświęcić więcej czasu na kolor czy też fryzurę Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz19810428 Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 15.08.08, 18:00 Witam, Wiem doskonale gdzie pracuje Ewa Mroczek ;) Proszę wysłać swój numer telefonu oraz imię pod ten adres email l.wrona@chello.pl Przekażę Ewie to oddzwoni i umówi się z Panią. Oprócz pracy w salonie (jako kolorystka) Ewa jeździ do klientek lub przyjmuje je w domu. Wszystkim wychodzi to na lepsze. Klientkom jest nieco taniej niż w salonie, natomiast Ewa jest w stanie poświęcić więcej czasu na kolor czy też fryzurę Odpowiedz Link Zgłoś
lw81 Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 12.02.08, 11:34 Witam, Niesamowite jest to z jaką determinacją poszukiwała Pani Ewy Mroczek. Udało się umówić na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
maguss Re: Ewa Mroczek - fryzjerka 04.08.08, 22:03 Pani Ewa juz nie pracuje w Milek design - i niestety nie wiem gdzie teraz pracuje :-(( Jesli ktoras z was cos wie, to proszę dajcie znac, moje włosy jej potrzebują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz19810428 Re: Ewa Mroczek - fryzjerka (JA WIEM) 15.08.08, 17:58 Witam, Wiem doskonale gdzie pracuje Ewa Mroczek ;) Proszę wysłać swój numer telefonu oraz imię pod ten adres email l.wrona@chello.pl Przekażę Ewie to oddzwoni i umówi się z Panią. Oprócz pracy w salonie (jako kolorystka) Ewa jeździ do klientek lub przyjmuje je w domu. Wszystkim wychodzi to na lepsze. Klientkom jest nieco taniej niż w salonie, natomiast Ewa jest w stanie poświęcić więcej czasu na kolor czy też fryzurę Odpowiedz Link Zgłoś