Gość: pasja IP: 81.210.53.* 21.07.03, 00:17 i mam schudnąć 4-5 kilo. Mam nadzieję, że w pierwszej kolejności uda mi się odzwyczaić od jedzenia późnym wieczorem oraz zjadać mniejsze ilości. Czy ktoś jeszcze zamierza naprawić swe błędy żywieniowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pixi Re: Od jutra się odchudzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 10:03 Bez problemu zgubiłam zimowe 3 kg stosując metodę Montiniac. Ale nie trzymałam się bardzo rygorystycznie zasad, odstawiłam ziemniaki, białe pieczywo, pełnoziarniste tylko na śniadanie, słodycze precz (no, czasem...). Jestem wegetarianka, bardzo lubię strączkowe, więc opychamłam sie soczewicą, itp. A teraz jestem w domu sama, więc żywię się praktycznie samymi owocami, czuje sie świetnie, czego i Tobie życzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Od jutra się odchudzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 10:06 Aha, nie jedz mniej, bo wieczorem nie wytrzymasz i rzucisz sie na wszystko w zasięgu wzroku!! Jedz dużo tego co wolno, jest sporo stron na temat MM, znajdziesz tam troche przepisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasja Re: Od jutra się odchudzam IP: 81.210.53.* 21.07.03, 11:35 Dzięki za rady. Zaczęłam dzień wzorowo, ponieważ tak jak postanowiłam, było mniejsze śniadanko, a właściwie minimalne. Mięso jadam czasami, ale wędliny prawie w ogóle. Ogólnie zawsze ważyłam 49, 50 klio, teraz 54, co jest wynikiem mojego nerwowego objadania się, które z czasem stało się nawykiem. Nawet i te 54 by mi nie przeszkadzało, ale niestety czuję różnicę, moje bluzki są wypełnione po brzegi (utył mi brzuch). Nie chciałabym zmieniać rozmiaru. Strasznie dzisiaj gorąco !!! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek28 Re: Od jutra się odchudzam 21.07.03, 11:45 Pasja, ja się przyłączam, też chce schudnąc 4 kilogramy! I też za dużo jem wqieczorem. Dziś zaczęłam dzień od muesli, w pracy mam borówki amerykańskie i nie wiem, co dalej:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Od jutra się odchudzam IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 21.07.03, 12:04 Ja juz 3ci dzień staram sie mniej jesc- moim zdaniem najlepsza jest dieta 1000kcal. Najpierw jednak tzreba wiedziec , co ile ma kalorii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Od jutra się odchudzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 11:59 Mam to samo, wszystko idzie mi w brzuch, cholera nie mogłoby w biust?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasja Re: Od jutra się odchudzam IP: 81.210.53.* 21.07.03, 12:16 Ja postanowiłam jeść mniej, bo zupełnie nie ma takiej potrzeby, żeby nie będąc już głodnym, robić sobie jeszcze jedna kanpeczkę na przykład. Do tej pory, na śniadanie zjadałam o dwie kanapki za dużo. I obiad też przesadzony w ilości. Następnie postanowiłam nie jeść późnym wieczorem. Do tej pory o 20 na przykład jadłam kolację, coś tam jeszcze o 23, czasem też później. Tragedia. Nie wybieram sobie specjalnych diet, produktów, nie liczę kalorii, nie staję na wadze, bo jej nie mam w domu, itd. Nie muszę rezygnować specjalnie z niczego, bo nidgy nie jadłam golonki czy innego tłustego mięsa. Za mięsem raczej nie przepadam, choć czasem jadam. Na pewno słodkie rzeczy, ciasta, ciastezka odpadają. Nic takiego nie mam w domu, więc może się uda ominąć słodycze. Biust jakby mi się powiększył, ale fałdki na brzuchu jeszcze bardziej :) I jeszcze ćwiczenia, będę ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć, no bez przesady, ale jednak, w porze jakiegoś serialu najchętniej. O efektach dam znać! I wy też napiszcie, może razem łatwiej o dyscyplinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: Od jutra się odchudzam IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 19:23 mam podobnie, stanelam na wadze po powrocie do domu i z przerazeniem zobaczylam 56! a tak normalnie to bylo 50, gora 52... podobnie jak Ty wzielam sie za glownie za brzuszek. wzielam sie ostro i serio, za diete mniej jesc wiecej sie ruszac. jakies 2 tygodnie temu. zeszlam do 52 :) no ale zaczelam jesc odrobinke wiecej - choc nadal jestem na diecie - i ze smutkiem odkrylam ze jakies 2 kg to roznica zawartosci jelit. te 2 kg ktorych sie pozbywamy niewiele co jedzac to po prostu resztki zarcia sprzed diety. buu. niemniej jednak te pozostale 2 kg.. no i to ze pocieszam sie ze troche tluszczu przerobilo sie na miesnie ;) no i jakies ze 2 cm mniej w udach i talii :) ogolnie moja dieta to szklanka wody kiedy mam ochote cos przegryzc, 3 male posilki dziennie [ogorki, pomidory, salata, razowe pieczywo, twarog, kotlety sojowe - takie tylko ugotowane, bez smazenia] i cwiczenia, plus co ktorys dzien rowerek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Od jutra się odchudzam 21.07.03, 15:54 Widzę, że nie tylko ja jestem w okresie odchudzania :) To miło :) Mam już za sobą 10-dniową dietę Cambridge, dzięki której straciłam 3,5 kg i kilka centymetrów w biodrach i w talii. Dietę tę zakończyłam 16 lipca, a jutro zaczynam 3-dniową dietę owocową. Jest to b. prosta dieta i do przeżycia :) Kto chętny? Przy tej diecie w ciągu tych 3 dni możesz stracić nawet 3 kg! Pierwszego dnia je się tylko: 2 puszki ananasa i 2 banany. Banany je się na wieczór. Drugiego dnia: 300 g winogron i 10 kiwi Trzeciego dnia: 1 puszka ananasa, 5 kiwi i 200 g winogron. No i pije się bardzo dużo wody niegazowanej. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasja Re: Od jutra się odchudzam IP: 81.210.53.* 21.07.03, 16:02 Diety owocowe są cudowne, u mnie odpada jednak kiwi, bo jestem uczulona. Poza tym ja myśle raczej o bardziej racjonalnym odżywianiu niż o konkretnej diecie, która powoduje najczęściej utratę wody i przez to mniejszą masę. Najlepsza moim zdaniem jest prosta metoda jedzenia o połowę mniej plus ćwiczenia. Zeby mieśnie dobrze sę trzymały. Za pół godziny idę ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia20 Re: Od jutra się odchudzam IP: *.pop.e-wro.net.pl 22.07.03, 11:27 dziewczyny, zazdroszcze Wam. ja musze zrzucic ok.20 kg. chcialabym miec do zrzucenia 4-5 kg. schudlam juz 8 kg, potem zrobiłam sobie przerwę, ale już nigdy nie bede mogła jeść normalnie, muszę zmienić całkowicie nawyki żywieniowe, mało i rzadko. niestety, bo jak zaczne jesc normalne obiady i kolacje (wcale nie jakies obfite) to tyję nawet 3-4 kg tygodniowo. Zycze Wam (i sobie) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasja Re: Od jutra się odchudzam IP: 81.210.53.* 22.07.03, 15:09 Udało mi się i wcale nie było trudno nie zjeść wczoraj późnej kolacji. W ciągu dnia też zjadłam mniej. Przez chwilę byłam niby jeszcze głodna, ale to dlatego, że wcześniej jadałam za dużo i rozciągnęłam sobie żołądek. I zupełnie lepiej się teraz czuję. Mam nadzieję, że powoli, z czasem uda mi się zgubić nadkilogramy. Odpowiedz Link Zgłoś