princessofbabylon 20.10.07, 13:09 puder rozświetlający, kryjący, sypki albo prasowany, niekoniecznie transparentny? czy za dużo wymagam? :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sempra Re: czy istnieje 20.10.07, 20:12 Chodzi Ci o puder, czy podkład? Po puder to nie będzie kryjący (jeszcze się nigdy z takim nie spotkałam), a już na pewno nie kryjący i transparenty w jednym. ____________________________________ Crying is a refuge of plain women, Pretty women go shopping! Odpowiedz Link Zgłoś
sempra Re: czy istnieje 20.10.07, 20:14 (za wcześnie mi się wysłało). Spróbuj Meteorites Guerlain, bardzo ładnie rozświetla i tuszuje zmęczenie, więc w pewien sposób kryje ;) Jest trochę drogi (ok 180pln), ale ja mam swoje opakowanie od jakiś 3 lat, a używam prawie codziennie. ____________________________________ Crying is a refuge of plain women, Pretty women go shopping! Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: czy istnieje 21.10.07, 00:24 A ja sie spotkalam i polecam: www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18928 It should be illegal to deceive a woman's heart Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: czy istnieje 21.10.07, 17:49 puder loreala ma w opisie na wizaza - nie zawiera talku a w skladzie talk na drugim miejscu. No i kto klamie? Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: czy istnieje 21.10.07, 03:16 No, no ja też polecam, mam ten podkład mineralny loreala i jestem naprawdę zadowolona:) Co prawda już dawno obiecałam, że jak spróbuje to sie podzielę wrażeniami, ale byłam zbyt leniwa:/ Kiedyś popisałam trochę na f.Makijaż idealny. Tu jest link- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=812&w=69729079 Odpowiedz Link Zgłoś