malgosiamotyl Re: Biała lista fryzjerów :-) 13.01.12, 18:11 Za parę dni mam studniowe i szukam fryzjera który moglby zrobi z moich wlosow pięknego koka. www.mojeuslugi.pl/kategoria/uroda-25/7 Znalazłam na tej stronie ciekawe ofert. Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego fryzjera ? Odpowiedz Link Zgłoś
benia621 Re: Biała lista fryzjerów :-) 14.01.12, 10:45 Czesc:) Jeżeli jesteś z Wawy to polecam salon na ul.Szklanych Domów 5. Proponowałabym panią Martę ale te dwie, które tam są też czeszą fajnie. Jeżeli będziesz chciała skorzystać to zostawiam nr tel 22 610 79 72. Udanej imprezy życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
betka2_z Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.01.12, 12:52 Zdecydowanie polecam insytut-lavender na ptasiej 2 w Warszawie. Pani Ula i Ania znają się na rzeczy. Są bardzo miłe i wiedzą jak zająć się moimi włosami. instytut-lavender.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agarth1979 Re: Biała lista fryzjerów :-) 16.02.12, 01:20 :) to ja polecam salon w Rybniku na ul. Korfantego 5 koło poczty-nad fotografem. Fajna i miła obsługa, ceny jak na bliskość do rynku tanie, a farby Loreal i Goldwell. Dla mojego faceta żel tonujący siwiznę był gratis:) ja i mój mężczyzna byliśmy zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania2566 Re: Biała lista fryzjerów :-) 17.02.12, 01:18 o Perfumy po 6 zł można kupić z Hurtownia Perfum www.euforia24.pl Duży wybór i szybka realizacja. Te perfumy mozna sprzedawac za 10zł lub 15zł wiec mozna duzo zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia20000 Re: Biała lista fryzjerów :-) 19.02.12, 16:22 Ja jestem mega zadowolona z Salonu w Sulejówku na dworcowej. Wszystkie Panie, glownie Pani Jadzia jest super, robilam u nich balejaze ombre hair i zaawsze wychodzilam zadowolona ,a naprawde mialam uraz do fryzjerow dluugi czas i dopiero tutaj zobaczylam ze jednak warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka_098 Re: Biała lista fryzjerów :-) 23.02.12, 14:46 Polecam MIlekdesign w Warszawie. :) Mają dwa salony na pl. dąbrowskiego i na hożej. Wspomne jeszcze o możliwości wygrania super 10 zestawów kosmetyków Bioderma . Może się przyda Wam ta informacja :) lamode.info/konkursy/articles/Uwaga_konkurs_wspolnie_z_marka_Bioderma_nagradzamy_kobiety.html Odpowiedz Link Zgłoś
fiolkanna Re: Biała lista fryzjerów :-) 08.03.12, 10:27 Jeśli chodzi o wrocławskich fryzjerów stylistów to według mnie najbezpieczniej udać się na Krakowską do studia Fedoryszyn. Ostatnio byłam tam z kumpelą, która ma włosy raz ze zniszczone to i trudne do układania. Teraz tam będzie wspólnie pracowała nad regeneracją. Poza tym miejsce fantastyczne tyle, że nie ścisłe centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
rabeczka Re: Biała lista fryzjerów :-)LUBLIN ul.Br.Wieniaws 21.05.12, 09:53 Dla mnie tylko Pani Kasia z Fenixa - strzyże najlepiej w okolicy! polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rabeczka Re: Biała lista fryzjerów Lublin ul.Br.Wieniawskic 21.05.12, 09:56 Dla mnie liczy się tylko P.Kasia z Fenixa- strzyże najlepiej w okolicy! polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Gdansk 31.05.12, 14:09 Rafal z Alternative Club w Gdansku (Office Island) Kamila i Ania z Alternative Club w Gdansku (Familia) zawsze jestem zadowolona, atmosfera super, kawa tez, a wlosy mam od lat naprawde ladne :) Odpowiedz Link Zgłoś
9hanna Re: Biała lista fryzjerów :-) 12.06.12, 22:34 Piotr Aleksander jestem bardzo zadowolona. to jest to czego szukałam...profesjonalista ,polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
apolonski Re: Biała lista fryzjerów :-) 22.06.12, 08:19 Po co komu biała lista fryzjerów, kiedy czytam oszustka! zdrada! i takie tam. Czy ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem? Czy nie rozumieją co to białe a co czarne, czy im już to zupełnie przez politykę się poodwracało? Politycy po trochu zawłaszczają nam wszystko, patriotyzm, dumę z bycia Polakiem, a nawet kolory... Przesadzam? A propo białej listy, ja polecam Salon Fryzjerski Prestiż Radom, fryzjerka.radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
o.l.a32 Re: Biała lista fryzjerów :-) 20.09.12, 13:09 Ja od dłuższego czasu chodzę w Poznaniu na ul. Wilczak 12a,( tu macie stronkę jakby ktoś chciał sobie przejrzeć galeriaimage.pl/ ) do dominiki, która uważam, że jest świetną fryzjerką. Ma bardzo dobrą rękę do cięcia. Fakt faktem, że zawsze się poddaję jej wizji, bo wiem, że dobrze mi doradzi i nie boję się odważnych fryzur. Już połowa koleżanek ode mnie z pracy do niej chodzi hehe, bo zawsze pytają "jejku, znowu nowa fryzura, gdzie ty chodzisz?" :D Ciężko jest znaleźć naprawdę dobrego fryzjera, przynajmniej mi było zawsze ciężko. Dlatego jak kogoś takiego znajdziecie to trzymajcie go hehehe ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.axio Re: Biała lista fryzjerów :-) 20.09.12, 16:01 Mogę z czystym sumieniem polecić nowy salon w Piasecznie na rondzie - ul. Swiętojańska 1 NOVA Studio. Miła i przyjemna atmosfera. Pani Ania - fryzjerka z doświadczeniem, doradzi, podpowie, zaproponuje jakąś fryzurę. Poza tym, w salonie można wykonać manicure i pedicure, henne, makijaż i masaż oraz zabiegi kosmetyczne. Ktoś kto wybiera się na przyjęcie lub uroczyty obiad może kompleksowo w ciągu kilku godzin, przygotować się i zrobić niezapomniane wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina507 Re: Biała lista fryzjerów :-) 30.09.12, 20:34 Jestem podekscytowana i i niebiańsko szczęśliwa :D Od lat szukałam dobrego fryzjera po całym Wrocławiu i właściwie nigdy mnie nikt nie zaskoczył pozytywnie oczywiście, Dostałam od mojej znajomej tel. do jej fryzjerki,zawsze namawiała mnie bym spróbowała ,ale ja jakoś nie bardzo byłam chętna ,tak sobie myślałam " taka zwykła fryzjerka osiedlowa?" phi co ona mi może zaproponować?,ale zadzwoniłam i umówiłam się :) miły ciepły głos przez telefon i jakoś zachęcająco brzmiał :)zanim zajechałam na Biskupin 50 razy zmieniałam zdanie i chciałam się wycofać ,ale chyba jakaś tajemnicza siła kazała mi jednak spróbować.Salonik znajdował się w fitness clubie na ul.Jackowskiego ,miejsce takie sobie ,ale gabinet ciepły i przytulny ,spotkałam się ze zrozumieniem mojej potrzeby zmiany iiiiiiii poddałam się z oczywiście walącym sercem,a efekt był niesamowity!!!! nikt nigdy mi nie zrobił takiej fryzury!!!! wyglądam i czuje się świetnie jak nigdy dotąd!!!,patrze na siebie w lustrze i jestem zachwycona włosy same się układają bez żadnych problemów i śliczny naturalny z jakimiś drobnymi jaśniejszymi muśnięciami,mój facet tez stwierdził że wyglądam bosko !!!! pani Julia jest GENIUSZEM!!!!!!!!!!!!!!tak jestem pod wielkim wrażeniem , a jak by ktoś był zainteresowany to podam tel do p. Juli 503-077-035 Odpowiedz Link Zgłoś
mojestylio Re: Biała lista fryzjerów :-) 01.10.12, 09:47 Salon Plus Dla Urody w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
kokoroko3 Perfect Look łodz 02.11.12, 09:00 polecam fryzjerki z perfect look Asie i Anie ,obie pracowały kiedyś u Stasia na narutowicza,teraz maja swoj salon a przede wszystkim normalne ceny,dobre strzyzenie musi kosztowac jesli trwa ponad godzine! moniqueee napisała: > Skoro jest i czarna to może by się przydała biała - lista super fryzjerów? > Głosujcie na salony i samych fryzjerów. > Pzodrowionka > > Monika Odpowiedz Link Zgłoś
bigaboom Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.04.14, 14:15 Pani Maria z salonu Gabriel na Targówku - miła, potrafi doskonale doradzić (jest chyba stylistką), nie narzuca się jednak, świetnie strzyże. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia81 Re: Biała lista fryzjerów :-) 26.03.15, 09:53 Fryzjer Marcel ze studia fryzur Cosmed24 na ul. Bajecznej, chodzę ja i koleżanki i zawsze mamy pozytywne opinie i odczucia po wizycie, ceny średnie ale za jakość się płaci Odpowiedz Link Zgłoś
panczez2 Re: Biała lista fryzjerów :-) 17.07.15, 12:03 Wspomniana powyżej Pani Maria jest MEGA :)) Chodzę do niej od kilku lat. Jednak w zeszłym tygodniu odeszła niespodziewanie z Gabriela, a ja przez tak długi czas nie wzięłam od niej nr komórki ://// Pomocy! może ktoś ma prywatny numer telefonu do Pani Marysi z Gabriela na Targówku??? Odpowiedz Link Zgłoś
papendorf Re: Biała lista fryzjerów :-) 02.08.15, 15:17 Dziewczyny, RATUNKU ja też poszukuję kontaktu do Pani Marii z Gabriela na Targówku. Strzyże mojego syna już od ponad 4 lat i nie chcę nikogo innego. Będę wdzięczna za kontakt do niej - może ktoś wie , gdzie obecnie strzyże??? KAROLINA Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.siara Re: Biała lista fryzjerów :-) 10.08.15, 21:59 Maria faktycznie jest najlepsza! Teraz pracuje w swoim salonie na ulicy Powstańców Śląskich 104 lok 202, telefon: 573 233 773 Odpowiedz Link Zgłoś
papendorf Re: Biała lista fryzjerów :-) 11.08.15, 11:57 bardzo dziękuję a kontakt do Pani Marii. Już do niej dzwoniłam i umówiłam się ! Jeszcze raz Wielkie DZIĘKI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwialu Re: Biała lista fryzjerów :-) 26.03.15, 13:48 Polecam Avant Apres w Krakowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
martynkot90 Re: Biała lista fryzjerów :-) 08.02.17, 15:38 Zdecydowanie salon Majewski ! Robią cuda z włosami <3 Odpowiedz Link Zgłoś