karo881 06.11.07, 22:49 Dziewczyny, gdzie mozna dostac biustonosze o takich nietypotych u nas rozmiarach jak 60G itp:) Chodzi mi raczej o sklepy internetowe, ewentualnie jakies butiki w okolicach Katowic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sleepysheep Re: biustonosze 06.11.07, 22:56 Generalnie to nie to forum wybrałaś, bo pytanie raczej o modę zahacza. A jeśli chodzi o staniki w nieco większych rozmiarach to zajrzyj na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 :) Odpowiedz Link Zgłoś
karo881 Re: biustonosze 08.11.07, 17:31 Dzieki dziewczyny, faktycznie moglam to wpisac w forum o modzie, ale i tak mi pomoglyscie :) Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: biustonosze 07.11.07, 10:32 W butiku raczej nie dostaniesz, moja koleżanka ma rozmiar 65G i kupuje tylko przez internet (sprowadzane z Anglii). Zapytam dziś o dokładny adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: biustonosze 07.11.07, 21:53 Kraków: Intimo4you, Wysłuchów 1/3 (albo 3/1 - nie pamiętam, spytaj dziewczyn na: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 :) Warszawa: Avocado, Bracka 1 (zaraz od Pl Trzech Krzyży) Intimo4you to sklep (także internetowy), a Avocado to także producent, sklep firmowy na Brackiej (i tak jak intimo także internetowy) W obu dostaniesz biustonosze od 60 z miseczkami do K Miłych zakupów :) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: biustonosze 08.11.07, 20:08 Ja mam 60J polskie (brytyjskie 60GG), nie ma szans w sklepie stacjonarnym w okolicach Katowic - sprawdziłam. Że nie mają takich staników, to niemal oczywiste, ale wszystkie panie zgodnie twierdzą, że nie ma takich rozmiarów i że jedynym słusznym rozmiarem dla k.a.ż.d.e.j Polki jest 75B, hehe :) Kupuję na allegro i w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_d Re: biustonosze 09.11.07, 15:43 "jedynym słusznym rozmiarem dla k.a.ż.d.e.j Polki jest 75B, hehe" no dokładnie. ja też przez dłuższy czas tkwiłam w tym błędnym przekonaniu, dopóki nie odkryłam sklepu, gdzie panie dobierają fachowo rozmiar biustonosza. słuchajcie... jakie było moje zdziwienie, gdy pani "oceniła" mnie na 75D. każdemu polecam taką wizytę, biust musi być dobrze ustawiony, żeby zachował swój kształt i miejsce na klatce piersiowej, a nie w okolicach pępka za parę lat ;) dla zainteresowanych - sklep jest w Warszawie, w okolicach Placu Szembeka - gorąco polecam, bo takiej lekcji już dawno nie dostałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hankag1 Re: biustonosze 09.11.07, 19:41 Masz rację co do doboru biustonosza w tym sklepie.U mnie z 75B zrobiło się 70E.Świetna lekcja ,może trochę zbyt bezpośredni sposób obsługi.No i minusem były kolejki.Tylko one się przeniosły i sklep jest teraz na Smolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczowa1 Re: biustonosze 11.11.07, 14:35 W sklepie na smolnej też wmawiają że nie produkuje się obwodów węższych niż 70. a przecież połowa Polek takich potrzebuje. Co dróga lata z zapięciem w połowie łopatek. Sklep na smolej jest taki półprofesjonalny. Zmienią dziewczynie z 75C na 70E więc będzie wyglądała lepiej. Ale jesze lepiej ta sama dziewczyna mogłaby wyglądac w 60G. A staniki w rozmairze 6oG są dostępne pare kroków dalej w sklepie Avocado. Odpowiedz Link Zgłoś