atlantis75 28.07.03, 16:14 Poczułam ten zapach na mojej koleżance... zwariowałam :))) Oczywiście na punkcie perfumy, nie koleżanki ;) Kto je lubi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joan1973 Re: Flower Kenzo :) 28.07.03, 17:44 Ja!!!!!! Mam Flower już od jakiegos czasu i uwielbiam! Odkryłam ten zapach dzięki mojemu mężowi, dostałam go w prezencie i oszlałam na jego punkcie. A mój mąż szaleje gdy nim pachnę:-) Ale wiem tez, że na dzien, szczególnie upalny jak dziś jest trochę za duszący. Za to na wieczór jak najbardziej. Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Flower Kenzo :) IP: *.zec.lodz.pl 28.07.03, 20:14 tez mam i tez uwielbiam!!!są niesamowicie kobiece!!!pachną tak słodko jak tylko kobieta słodką być potrafi...na upalne dni moze rzeczywiście ciut intensywniejsze bardziej - ale na taki normalny, z temperaturą mniej piekielną - jak najbardziej polecam! a wieczorem...mmm...rozpalają zmysły mojego mężczyzny i moje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania serio?? IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.03, 20:46 ja mam..ale teraz stoi prawia cala butelka...nie moge jakos sie typ "psikac" hhmmm oddam nawet za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowka Re: Flower Kenzo :) IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.03, 12:35 Ja tez uwielbiam go czuc na sobie... Nie udalo mi sie jak dotad poznac innego tak zapadajacego w pamiec moich zmyslow zapachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Flower Kenzo :) IP: mastema:* / 192.168.0.* 29.07.03, 13:35 Czy jest trwaly? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: Ile kosztuje ta perfuma? n/t 29.07.03, 20:19 Jest nawet bardzo trwały!! Cena na www.esentia.pl za 50 ml - 207 zł Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Flower Kenzo :( 30.07.03, 00:52 atlantis75 napisała: > Kto je lubi? Mam go, ale nie lubię. Przesłodzony, aż mdły. Podoba mi się natomiast krzywa, smukła butelka, tylko ten namalowany mak trochę tandetny. Odpowiedz Link Zgłoś