botulinka 27.11.07, 23:50 czy ktoś ma taki, z którego nigdy nie zamierza zrezygnować i może polecić innym? czekam na opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: idealny podkład !! 28.11.07, 07:58 Dla każdej cery co innego będzie idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: idealny podkład !! 28.11.07, 13:18 dla mnie lancome - Teint idole! ale z podkładami to jak z wieloma innymi kosmetykami, każdy lubi co innego, a do tego jeszcze nie bez znaczenia jest to jakiego kremu używamy pod podkład, chociaż z Teint idole nie mam żadnych problemów i jakiegokolwiek kremu bym nie użyła jest ok, ale już np taki LRP Unifiance z jednym kremem jest super, a z drugim porażka:( Odpowiedz Link Zgłoś
botulinka Re: idealny podkład !! 28.11.07, 13:53 wiadomo ze kazdy lubi co innego i jego skora ma inne wymagania, jednak sa podklady powszechnie lubiane i czesto wybierane i takie z ktorymi wiaza sie same dobre przezycia. ja polecam bourjois sleep efect, jak dla mnie swietny, delikatny, nie tworzy maski, przyejmny zapach i calkiem dobrze kryje. moge zrezygnowac z dokladnego krycia jesli ma to tworzyc efekt maski :) Odpowiedz Link Zgłoś
olamazur Re: idealny podkład !! 28.11.07, 13:50 Jeśli chodzi o kosmetyki, to ze mnie jest zupełny laik... Jak mi raz kiedyś tam dobrano podkład, to z niego nie rezygnuję i zawsze kupuję taki sam. To jest Lumene. Nie wiem, czy skorzystasz z takiej porady, ale warunki spełniam: "nigdy nie zamierzam zrezygnować i mogę polecić innym" (bo czemu nie?). Odpowiedz Link Zgłoś
karasha83 Re: idealny podkład !! 28.11.07, 15:17 revlon colorstay dla mnie the best Odpowiedz Link Zgłoś
rayon_de_soleil Re: idealny podkład !! 28.11.07, 16:56 Ja używam firmy Clinique : skin smoother - pore minimizing makeup oraz supermoisture makeup. Oba są świetne, ten drugi bardzo dobrze sprawdza się przy skórze suchej, bo jest połączony z kremem i dobrze nawilża, poza tym rozświetla, więc nie ma mowy o płaskiej twarzy - masce. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: idealny podkład !! 28.11.07, 17:22 Nie ma podkładu idealnego bo pewnie kazdej cerze słuzyc bedzie inny ja np nie byłam zadowolona z supermoisture makeup Clinique, za to zachwycił mnie Diorskin Sculpt w weekend zamierzam wybrac sie po Mat Lumiere Chanel bo ma zadziwiajaco duzo swietnych recenzji co oczywiscie nie znaczy ze dla mnie bedzie dobry ale wypróbowac chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: idealny podkład !! 29.11.07, 07:33 lancome - adaptive do mieszanej nie wysusza, dlugo sie trzyma, rewelacja~! Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: idealny podkład !! 29.11.07, 15:15 Mam cerę mieszaną,czasami się świecę,raczej bez problemową,rzadko mi coś wyskoczy,nie mam trądziku, popękanych naczynek. Dla mnie najlepsze są jak narazie Colorstay Revlon i DE EL- oba bardzo trwałe, kryjące,wygładzajace. Obecnie testuje Diorskin Forever Fluid oraz Spectacular HR. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: idealny podkład !! 29.11.07, 19:36 Adaptive Lancome kupiłam jeden raz, poprawny całkiem ok ale bez zachwytów IMO - spiesze natomiast doniesc ze nie wytrzymałam i dzis kupiłam Mat Lumiere Chanel tylko aaa chyba za jasny odcien wybrałam :-/jak narazie mam pozytywne wrazenie choc wydaje mi sie ze jednak nadal moim faworytem pozostanie Diorskin Sculpt. Odpowiedz Link Zgłoś