Dodaj do ulubionych

Lilliputz - nowa wersja Babydream;)

05.12.07, 10:38
Znalazłam wczoraj w Rossmannie nowe kosmetyki dla dzieci Lilliputz. Składy podobne do Babydream, produkowane w Niemczech dla Rossmanna. Chyba się przerzucę na tą markę...ze wzgędu na zapach...Pachną bosko malinowo;) Mają w ofercie krem dla dzieci, szampon, płyn do kąpieli, mydło w płynie i spray do rozczesywania włosów (ale on ma świństwa w składzie typu Propylene Glycol).
Opis na stronie Rossmanna: www.rossmann-online.de/DesktopModules/WebShop/shopdisplayproducts.aspx?id=331&cat=Reinigung+%26+Pflege
Obserwuj wątek
    • tuya a to w Polsce dostępne? 05.12.07, 15:22
      czy tylko w Niemczech?
      • gilori Re: a to w Polsce dostępne? 05.12.07, 16:53
        Dostępne w Polsce, no przynajmniej na Dolnym Śląsku:)
    • kasiaba1 Re: Lilliputz - nowa wersja Babydream;) 05.12.07, 16:11
      Przedtem też były niektóre z tej serii np. takie chusteczki mokre.
      Widać teraz rozszerzają asortyment.
      Raczej nie zamiast Babydream, tylko oprócz bo chyba dla bardzo
      małych dzieci się nie nadają.
      • gilori kasiaba1 05.12.07, 17:10
        Nie miałam na myśli, że Lilliputz jest zamiast Babydream, nie chciałabym wprowadzić w błąd. Chodziło mi o to, że to pewnie jedna z odmian Babydreamu, bo też marki Rossmann. Dla maluszków pewnie się nie nadaje, bo zapach może być zbyt intensywny, ale większe dzieciaczki pewnie go polubią. A ja zakupy zrobiłam bardziej z myślą o sobie;)Hehe
    • asiabed Re: Lilliputz - nowa wersja Babydream;) 11.12.07, 19:20
      kupilam sobie kremik oraz zel pod prysznic i szampon w 1. Pachna truskawka. Cena
      - w porzadku, kremik fajnie sie wchlania - stosuje do niektorych partii ciala
      (nogi, rece, stopy), zelem mylam wlosy i stosowalam pod prysznic.
      Ogolnie polecam - taka pachnaca alternatywa dla neibieskiej serii baby dream
      (choc krem neibieski jest na bazie oelju slonecznikowego, a ten truskawkowy - na
      bazie oleju sojowego).
      pozdrawiam truskawkowo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka