kawa_inka1 28.12.07, 11:33 Jaki byscie poleciły? taki który maskowałby cienie. W rozsądnej cenie ;) do 50zł - Kawcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troianus Re: korektor pod oczy 28.12.07, 11:46 ee tam, lepiej doloz te 10 zlotych i bedziesz miala naprawde swietny korektor Magic Concealer Heleny Rubinstein, a starcza go na baaardzo dlugo. w tej cenie do kupienia na strawberry: us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=37065&goChar=H Ewentualnie polecem tez dobry, no i tanszy Camouflage Art Deco www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2498 Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: korektor pod oczy 28.12.07, 13:41 Ja mam L"Oreala w pędzelku i jestem zadowolona. Są 3 kolory do wyboru. Miałam juz 2 ale jak mi się skończy to kupię YSL. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: korektor pod oczy 28.12.07, 13:47 YSL się kompletnie nie opłaca bo jest go w opakowaniu tylko 2,5ml a HR aż 15ml. a cena podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_wrzesniowy Re: korektor pod oczy 28.12.07, 16:10 Najjasniejszy neutrogeny, ladnie sie wtapia, chociaz na lato chyba wezme 2gi w kolejnosci, bo ten chyba bedzie za jasny. Testowalam juz revlonu (ale za slabo kryje i jakos sie nie stapia ze skora); phisicians formula (taki z pisaku, ale jakos zbyt rozowy, w buteleczce z aplikatorem byl ok, ale wysycha szybko); Rimmel (najjasniejszy z serii hydrasense bylo ok). Najbardziej bym jednak polecila Neutrogeny (mala tubka, sheer cos tam), bo jeszcze zmniejsza obrzeki, wcale mnie nie uczulil i jest dosc tani (7$), nikt nie moze uwiezyc, ze cos klade pod oczy, a bez niego wygladam, jakbym nie spala ze 3 dni, nie wiem tylko czy jest juz w Polsce i ile tu kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś