Gość: Miła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.03, 18:42 Zna któraś z Was jakieś metody by schudnąć w talii i troszkę w brzuszku by był płaski?? Czekam na jakieś rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megima Re: Schudnąć IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.21.* 15.08.03, 19:01 Cwiczyc, niestety, najlepiej brzuszki-pamietaj, aby brode ciagnac w gore, nie do klatki, bo beda cie bolaly plecy. Na skosne-raz do jednego kolana, raz do drugiego, 3 seria po 20 razy na jedna strone. Polacz z cwiczeniami aerobowymi, czyli takimi, podczas kt. wzrasta ci tetno-bieznia, stepper, rower. Wazne, aby wysilek byl umiarkowany, najlepiej zgodny z twoim wiekiem i tetnem(mozesz zmierzyc w dobrej silowni, tzw. cwiczenia z kardiotesterem). A jesli chodzi diete, to wieczorem jedz rybe z warzywami, pieczona-nie powoduje zadnych wzdec i uwazaj na nabial-wszelkie jogurty, serki itp naprawde wydymaja brzuch i przyczyniaja sie do odkladania tluszczu! Lepiej zjesc biale mieso-nietlusto przyrzadzone, piers z kurzyny lub cielecine, niz trzy jogurty. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
eliczek1 Re: Schudnąć 15.08.03, 20:18 polecam hulahop jestem tusciozkiem inie mam miejsca na takie bydle ale na wciecie w tali mi pomagalam mialam 63 w pasie takze dla mnie oki i duzo pic przed i po spanku bo woda wyplukuje resztki z jelit i jeszcze caly czas wciagac sadelko pomAGA POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
vaunti Re: Schudnąć 15.08.03, 21:57 Ćwiczenie na talię: Stanąć w lekkim rozkroku, ręce położyć na biodrach [jak przy kręceniu biodrami]. Ćwiczenie polega na wprawieniu w ruch okrężny samego tułowia !!! Należy to robić bardzo powoli i z wyczuciem tzn. nie napinać maksymalnie mięśni bo po cóż się tak zamęczać. Cały czas należy być wyprostowanym, wyciągnąć tułów jak najbardziej w górę. Nogi i [szczególnie] biodra mają być sztywne. I kręcimy się od pasa po czubek głowy ;-) 10 razy w prawą stronę, a potem 10 razy w lewą. Efekty widoczne są już po tygodniu sumiennie wykonywanych ćwiczeń. Najważniejsza jest systematyczność :-) Oczywiście dopuszczalne jest zrobienie raz mniej okrążeń, raz więcej - robimy tyle na ile mamy ochote; no i nie przemęczajmy organizmu bo nie o to tu chodzi. Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolka Re: Schudnąć IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 15:30 no, dobrze, a co poleciłybyście na wyszczuplenie nóg i pośladków? Odpowiedz Link Zgłoś
vaunti Re: Schudnąć 18.08.03, 08:51 Owinąć nogi [talie oczywiście też można] przezroczystą folią [taką, którą używa się do pakowania kanapek, albo pani w sklepie pakuje wędliny -jest do kupienia... mała rolka za 2,70 bo kupuje] nałożyć na siebie kilka par spodni ;- ) i biegać lub tańczyć przy muzyczce. Miejsca owinięte folią w bardzo szybkim tempie zaczną się pocić-spalać namagazynowany tłuszczyk. Jest to sposób sprawdzony i podany mi przez instruktorke areobiku. Myślę, że przeciętnie góra 30 min wystarczy... no ale każda z nas jest inna i siebie zna najlepiej, więc nie narzucam określonego czasu! No i przestrzegam przed lenistwem i niewiedzą... Koleżanka ubrała się tak do snu! O 3 nad ranem obudziła się cała zlana potem... miałam potem lekkie odparzenia na skórze. ps. oczywiście można się tak ubrać do... sprzątania mieszkania. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Schudnąć IP: 212.160.98.* 18.08.03, 10:05 Gość portalu: Miła napisał(a): > Zna któraś z Was jakieś metody by schudnąć w talii i troszkę w brzuszku by > był płaski?? Czekam na jakieś rady Może zobaczysz ciekawe metody wyszczuplania kliknij tutaj Odpowiedz Link Zgłoś