sasza17 26.01.08, 15:17 Witam Macie moze jakis wyprobowany i dosc skuteczny krem, zel pod oczy??? przeciwzmarszczkowy ) ( Jesli macie jakies propozycje prosze podajcie.Moze byc z gornej polki. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi- Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniczkka21 Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 26.01.08, 17:04 active c z la roche possay Odpowiedz Link Zgłoś
graculka Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 28.02.08, 21:50 active c z la roche possay dla kobiet w jaim wieku ten krem jest najlepszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniulana Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 25.02.08, 12:05 Polecam Krem Francuski pod oczy firmy Thalac. Po krótkim urzywaniu zmiejszyła się ilość zmarszczek i te paskudne przebarwienie pod oczami wkońcu znikneły. Polecam Ostatnio kupowałam go we francji ale widziałam na allegro. www.allegro.pl/item315772654_francuski_krem_do_pielegnacji_okolic_oczu_i_ust.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-67 Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 25.02.08, 17:26 Polecam krem ze slimaka.Drogi jest,ale skuteczny.On nadaje sie ido twarzy.teraz uzywam zelu ze slimaka.REWELACJA!!!Reklamuja go w telewizji.Jest drogi ale nie zaluje zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 25.02.08, 18:01 Nivea Odpowiedz Link Zgłoś
wk-m Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 28.02.08, 09:52 sasza17, na dzień jest dobry żel Synesis (kosztuje ok 20 zł) a na noc Eliksir pod oczy tej że marki (kosztuje nie całe 60zł). Jeżeli nie malujesz powiek to ten eliksir mozna stosować również na dzień. Ma bardzo bogaty skład i faktycznie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 28.02.08, 09:58 może anti gravity clinique? ma chyba niezłe opinie na wizażu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 28.02.08, 10:13 chwaliłam sobie dermica express +35 cos tam ale Peptide IQ mnie uczulił dobre były jeszcze jabush, dax cosmetics glamour eyes, estee lauder, teraz probuję LRP active c z próbek i jest b. dobry uczulenie miałam od iwostinu i AA Oceanic Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.koscielna Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 28.02.08, 11:03 dzikoozka, powiedz prosze, używasz Active C przeznaczonego własnie pod oczy? Pytam, bo dostałam w aptece próbki Actice C XL z filtrem (jest przeznaczony do twarzy)i farmaceutka powiedziała, ze moge go równie dobrze wypróbowac pod oczy. Po nałożeniu szczypie mnie dosyć, ale oczy nie łzawia, no i chciałabym sie dowiedzieć, czy nie robie sobie większej szkody niz pożytku tym kremem, czy on powinien "szczypać"? Czy to przez te wit. C własnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 28.02.08, 12:09 Używam tego przeznaczonego p. oczy (dostałam 2 próbki z apteki) i nic mnie nie szczypie. Jeśli skóra Ci nie czerwienieje i nie puchną powieki to pewnie możesz uzywać tego co masz także pod oczy, ale ja nie próbowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.koscielna Re: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy pod oczy ! 28.02.08, 17:45 Dzięki - ten, którego używam ma filtry i to głownie za nim przemawia na plus, a to szczypanie na minus..... Spróbuję zdobyć jeszcze próbke tego typowego pod oczy i sprawdze jak bede na niego reagować. Odpowiedz Link Zgłoś
lena27ch Benefiance Shiseido 29.02.08, 11:25 Masz uczucie nawilzenia przez caly dzien. Jest lekko tlusty. Nie mam zmarszczek, ale pieknie wygladzil mi skore pod oczami. A te malutkie zmarszki sa napewno plytsze. Wedlog mnie ten krem to rewelacja . Moje kolezanki i mama tez sa zachwycone. Polecam szczerze - warto. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Benefiance Shiseido 29.02.08, 14:19 Mysz kościelna, nie wierz ślepo paniom w aptekach. Nie zawsze znają się na tym, co sprzedają, zwłaszcza na kosmetykach. Widać miała tylko taką próbkę, to ci dała. Skoro Active C XL cię szczypał pod oczami znaczy, że tam nie powinnaś go stosować. Active C pod oczy jest w porządku, zużyłam 2 opakowania, ale to raczej zapobieganie niż kuracja na zmarszczki (krem jest polecany od 25 rż). Acha, w jednej z aptek internetowych ten krem kosztuje 51 zł, z przesyłką wychodzi taniej niż w aptece ;-) Odpowiedz Link Zgłoś