tututka 29.01.08, 17:50 Tak jak w temacie: jaka powinna być długość spodni do butów na obcasie? pozdrawiam, t. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kemot_ski Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 18:34 będę strzelać z partyzanta- taka, żeby w razie jakby co, szybko zdjąć albo założyć, zależy jak leży;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 18:41 IMO spodnie powinny zakrywać z pół tego buta na obcasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 19:26 wino_porzeczkowe napisała: > IMO spodnie powinny zakrywać z pół tego buta na obcasie :) o, i to jest prawidłowy punkt od-niesienia!;))) Bo drugiego, to spokojnie można położyć gdzie popadnie, a w ferworze uniesień, to naprawdę nikt nie będzie czuł się skrępowany, jeśli porzucisz go nawet na rzeczy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marripossa Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 19:12 Mniej wiecej gdzies do okoly polowy wysokosci obcasa. Wszystko inne wyglada albo smiesznie (bo spodnie za krotkie) albo niechlujnie (bo spodnie za dlugie). Z dwojga zlego, to juz wole patrzec na to niechlujstwo. Jesli masz wiec buty o roznej wysokosci obcasa, to spodnie tez bedziesz miec roznej dlugosci. Kupujac spodnie, idz do sklepu w tych butach, ktore najczesciej bedziesz miec na sobie z tymi spodniami. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 20:00 marripossa napisała: > Jesli masz wiec buty o roznej wysokosci obcasa, to spodnie tez > bedziesz miec roznej dlugosci. Kupujac spodnie, idz do sklepu w >tych butach, ktore najczesciej bedziesz miec na sobie z tymi >spodniami. :)))) to znaczy... że powinna pójść do sklepu po spodnie najlepiej np.w kozakach???;))) W sumie, czemu nie!!;))) a czy ewentualnie chociaż jakieś futerko zarzucone na się, byłoby dopuszczalnym nadużyciem?? czy wręcz przeciwnie, byłoby to już postrzegane jako jawne przegięcie???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 19:46 Jakkolwiek to zabrzmi - 1/3 buta powinna wystawac spod spodni, wtedy wyglada dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 20:08 wee_monstar napisała: > Jakkolwiek to zabrzmi - 1/3 buta powinna wystawac spod spodni, > wtedy wyglada dobrze. mógłbym powiedzieć, że męska połowa świata, niekoniecznie podziela ten punkt widzenia, ale skoro mógłbym, to tego nie powiem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 22:59 Polowy sa zawsze rowne, w przypadku gdy na swiecie na 1000 kobiet przypada ok. 1015 mezczyzn nie mozemy mowic o meskiej polowie swiata ;) Jesli juz sie jednak uprzemy na ta meska "polowe" to czy ma ona cos konstruktywnego do powiedzenia na temat dlugosci spodni? Jesli juz koniecznie ma byc dowcipnie/zgryzliwie, moze nawet inteligentnie to trzeba sie troche bardziej postarac. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: jaka długość spodni? 30.01.08, 01:33 wee_monstar napisała: > Polowy sa zawsze rowne, w przypadku gdy na swiecie na 1000 kobiet > przypada ok. 1015 mezczyzn nie mozemy mowic o meskiej polowie > swiata ;) tak i owszem, ale nie wykluczysz chyba, że jęsli wziąć pod uwagę różnice preferencji, to może się okazać, że akurat potencjalne dysproporcje mogą zneutralizować na marginesie wyznawczynie filozofii rodem z Lesbos wespół zespół z chłopcami rodem spod tęczowego sztandaru???;))) > ma ona cos konstruktywnego do powiedzenia na temat dlugosci spodni? nie wiem, powinny być długości stosownej do okoliczności???;) > Jesli juz koniecznie ma byc dowcipnie/zgryzliwie, moze nawet > inteligentnie to trzeba sie troche bardziej postarac. hmmm... czy sugerujesz, że powinienem skrócić się o spodnie??;) Bo jeśli tak, to świetnie się składa, bo akurat do wanny się wybieram:)) aha, a co do zgryźliwości, to jeśli dobrze pamiętam, to nie pokąsałem nikogo publicznie via druty;))) > Pzdr pozdro;* Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 20:11 Hm, chyba dziecko Neostrady nam sie trafiło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 20:19 ja też Cię lubię, czytać chociażby;) Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski p.s. 1 do jaka długość spodni? 29.01.08, 20:27 bo tak się zdarzyło, że jeszcze nigdy tak nie było, by te forum humoru nie poprawiło;))) thx wszem i wobec!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: jaka długość spodni? 29.01.08, 23:06 Oprócz opcji Neo jest jeszcze "On Jamajca very nice..." :) No to karmimy trolla :P Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: jaka długość spodni? 30.01.08, 01:41 wino_porzeczkowe napisała: > Oprócz opcji Neo jest jeszcze "On Jamajca very nice..." :) No to >karmimy trolla:P no wiesz, jak Ty pięknie do mnie mówisz?... Zapłacisz mi za to!!!;))) Matrix'a nie oglądałem nigdy do końca, ale nie wziąłem jeszcze niebieskiej pigułki, a co do czerwonej... to za dużo zapytajników wciąż mam w głowie, by sensownie odpowiedzieć natenczas;))) pozdro;* Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 nie to forum 30.01.08, 11:15 forum Moda: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=650 Odpowiedz Link Zgłoś