Gość: Anna IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 12:56 Witam szukam farby lub szamponu, który daje ładny odcień niezbyt ciemnego, złotego brązu. Proszę o pomoc. Chodzi mi o firme i konkretny odcien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lidka Re: farba do włosów-ładny brąz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 13:10 Ladny złocisty brąz w miare jasny daje L'Oreal Ecellance nr 5,3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: farba do włosów-ładny brąz IP: *.port.gdynia.pl 27.08.03, 12:57 Faktycznie farba o której pisze poprzedniczka daje bardzo ładny odcień brązu na włosach, bardzo dobrze pokrywa siwe włosy, nie niszczy włosów, łatwo farbuje się włosy w domu. Ja kładę tę farbę na mój naturalny, dosyć ciemny kolor włosów (chociaż w tej chwili prawdę mówiąc moje włosy naturalne wyglądają jak sól z pieprzem), ktoś kto nie wie, nie podejrzewa, że włosy są farbowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ignacja1 Re: farba do włosów-ładny brąz 27.08.03, 13:18 Palette - farba Ciemny blond (N5), użyłam go na swoje średniobrązowe włosy, by znikła granica między rozjaśnionymi po trwałej końcówkami, a resztą włosów. Kolor okazał się właśnie ładnym, złotym brązem (może ciemny blond wychodzi na jasnych włosach...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loosia Re: farba do włosów-ładny brąz IP: *.acn.waw.pl 27.08.03, 16:28 Ja używam kolorku Capuccino z serii Natea. Nie niszczy włosów i pokywa siwizne. Odpowiedz Link Zgłoś