m_antoinette 28.02.08, 16:20 Czy Izotek jest ogólnie dostępny w aptekach,czy trzeba czekać na jego specjalne sprowadzenie? Jaka byłaby jego cena przy półrocznym leczeniu? Chciałabym to wiedzieć,dziękuje Z góry za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niecalkiemwyimaginowana Re: Pytanie o dostępność i cenę Izoteku 28.02.08, 16:35 Cena jest dość duża... Dokładnie nie wiem, bo nie kupowałam nigdy, a dostępność na receptę... Słyszałam również że lek jest bardzo skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
m_antoinette Re: Pytanie o dostępność i cenę Izoteku 29.02.08, 20:10 naprawdę nikt nie wie ile on kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasekk Re: Pytanie o dostępność i cenę Izoteku 29.02.08, 20:24 A od czego są google?:> www.sfd.pl/Izotek_-_Cena-t222563.html Odpowiedz Link Zgłoś
m_antoinette Re: Pytanie o dostępność i cenę Izoteku 29.02.08, 20:28 ludzie piszą na forach że do 200 zł ale nie wiem na ile czasu jest ta dawka-więc wole spytać osób doświadczonych Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Pytanie o dostępność i cenę Izoteku 01.03.08, 21:38 Mój brat brał trzy opakowania miesięcznie (ale to wysoki chłopak, waży ok. 80kg, a zdaje się, że dawka jest dostosowana do wagi ciała), opakowanie kosztowało ok. 130 złotych. Ceny w aptekach są bardzo różne (czasem 50 złotych wyższe!), my obdzwoniliśmy całe miasto, wybraliśmy najtańszą aptekę i tam co miesiąc zamawiano dla mojego brata lek z hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś