mistrz_ip 05.03.08, 15:15 jakies doswiadczenia? komentarze? wlasnie probuje ale nie wiem czy oczekiwac cudow, a przynajmniej porzadnych efektow czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: kosmetyki OLAY 05.03.08, 15:17 Na mojej potwarzy się sprawdzają. Skóra gładka, napięta, ale nie ściągnięta. Dobrze się wchłania, nie pachnie jak cała perfumeria. Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: kosmetyki OLAY 06.03.08, 10:33 polecam serie total effect - czyni cuda :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasz5 Re: kosmetyki OLAY 06.03.08, 11:02 Ja uzywałam żelu nawilżającego do cery tłustej.Moim zdaniem jeden z najlepszych na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
m.nikla Re: kosmetyki OLAY 06.03.08, 11:10 żel do mycia twarzy jest fajny, lepszy od nivei. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kosmetyki OLAY 06.03.08, 11:17 Największy hit Olaya moim skromnym zdaniem to chusteczki do zmywania makijażu. Można nimi zmywać nawet makijaż oczu, nie wysuszają skóry (a mam suchą skórę), a jak ktoś chce przyoszczędzić, to można je przeciąć na pół i mieć je na dłużej - są spore i połówka chusteczki całkowicie wystarcza do zmycia całej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
korusiar Re: kosmetyki OLAY 06.03.08, 12:33 Cześć, potwierdzam w 100% że chusteczki są the best :) Ale stosowałam też kilka innych produktów Olay i bardzo je sobie chwalę. Wolę te o lekkiej konsystencji bo szybko się wchłaniają i lekko matują. Fajnie nawilżają i delikatnie pachną. No i nie są kosmicznie drogie, taka moim zdaniem "średnia półka". Ale cudów nie zauważyłam ;) Może dlatego, że nie używam ich regularnie, nie jestem wierna jednej firmie i często testuję nowości. Ps. Twój pomysł na "rozmnożenie" chusteczek jest REWELACYJNY! Że też wcześniej na to nie wpadłam ;) Jedno opakowanie kosztuje prawie 30 zł a starcza raptem tylko na dwa tygodnie (stosując je rano i wieczorem). Masz rację, że 1/2 chusteczki spokojnie wystarczy do jednorazowego użycia, pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że 1/4 również... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kosmetyki OLAY 06.03.08, 12:40 Z tą 1/4 to już raczej nie, bo robią się trochę nieporęczne ;-) no i trzeba na początku każdego opakowania przysiąść i przeciąć, ale czym to jest wobec ogromu oszczędności ;-) Dotychczas używałam ich tylko do zmywania podkładu, ale wczoraj zaryzykowałam i spróbowałam właśnie z oczami (tusz+cień+kredka) i ani razu mnie nie załzawiło, a zmyły lepiej, niż niejeden preparat do oczu. Z tego, co pamiętam, to te chusteczki dostały nawet jakąś nagrodę "Odkrycie Roku" czy cóś. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kosmetyki OLAY 06.03.08, 12:42 Aha, dodam jeszcze, że mam bardzo suchą skórę i to jest jedyna rzecz, która mimo tego, że jest używana z wodą, nie wysusza mi skóry. P.S. Nie pracuję w Olay ;-) Ale jakby tu ktoś zajrzał z tej firmy i zechciałby mnie nagrodzić za reklamowanie ich produktu, to zapraszam na gazetowy :P Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakoniczynka Re: kosmetyki OLAY 06.03.08, 11:35 szczerze polecam Total Effects - jeden z lepszych kremów jakie miałam, wyrównuje koloryt, nawilża, ale lekko matuje - Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: kosmetyki OLAY 06.03.08, 23:34 Nie mam do czynienia z tymi kosmetykami. Poza jednym- tej zimy odkrylam ich krem na zime, i o dziwo swietnie sie sprawdza na mojej mieszanej cerze. Nawet tak nie blyszczy, jest dobrze nawilzona, dobrze chroniona przed zimnem, wcale sie nie spodziewalam takich dobrych efektow, krem kupilam mamie i tak jakos na spolke zima uzywalysmy. Mam nadzieje ze w przyszlym roku bedzie na polkach. Odpowiedz Link Zgłoś
demeter2007 Re: kosmetyki OLAY 26.03.08, 17:05 Kupuję od jakiegoś czasu i bardzo jestem zadowolona. Nawet wolę te tańsze. Efekt bardzo dobry, a przecież cudów nie zrobi żaden krem, więc po co przepłacać;)) Odpowiedz Link Zgłoś