Gość: Nina IP: *.4web.pl 28.08.03, 18:15 czy słyszałyście o kremie sopot?co uwazacie o kremach brązujących na twarz? jak go rozprowadzić zeby nie było przebarwień i by twarz sie dobrze prezentowala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalloway Re: samoopalacz na twarz? IP: *.chello.pl 28.08.03, 20:05 krem sopot raczej nie zrobi smug bo w ogole slabo bonzuje - co w zaleznosci od oczekiwan jest wada lub zaleta. dla mnie jest za tlusty, ale czasem uzywam go na noc, dobrze nawilza, brzydko pachnie. nie lubie go, ale jakos zawsze kupuje, bo jednak dodaje zdrowego kolorytu jezeli chodzi o prawdziwy samoopalacz to uwazam, ze nie do przebicia jest monoi de tahiti YR - efekt od razu, latwo rozsmarowac rownomiernie bo jest brazowy i jeszcze ma rozswietlajace drobinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: samoopalacz na twarz? IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 28.08.03, 20:10 a ile on kosztuje? co sadzicie o tym samoopalaczu do twarzy nivei? jaki jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: samoopalacz na twarz? 28.08.03, 20:17 Nivea jest świetna, jak chcesz sie upodobnić do marchewki - skuteczność gwarantowana... Natomiast YR kocham od lat miłością wielką i niesłabnącą, choć w zimie ograniczam sie do Sopotu, dla delikatniejszego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: samoopalacz na twarz? IP: *.chello.pl 28.08.03, 21:37 ja nie bardzo pamietam ile on kosztuje bo mialam zapasy, ale w promocji chyba kolo 15 zl, a w Niemczech kupowalam po 6 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: samoopalacz na twarz? IP: *.euv 28.08.03, 22:01 Ja uzywam Vichy i jestem b.zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: samoopalacz na twarz? IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 29.08.03, 08:52 jak dokladnie nazywa sie ten vichy? hmm.. w takim razie nivea "opala" na pomaranczowo, tak? Wlasnie mam zamiar kupic sobie samoopalacz do twarzy, wiec pomozcie.. Zawsze myslalam, ze to wlasnie Sopot bedzie nienaturalnie wygladal. Poza tym mam tlusta cere, wiec chyba niebardzo - ktoras z Was powiedziala, ze wlasnie taka konsystencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: samoopalacz na twarz? IP: 212.244.242.* 29.08.03, 08:55 Chyba wszystko zależy od karnacji.Ja nie wyobrażam sobie niczego innego niz właśnie Nivea,i to ta stara, w sprayu do nóg i w kremie na twarz.U mnie wychodzi piękny ,lekko brązowy kolor, a jak nie dodam kremu to jestem po prostu OPALONA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megga Re: samoopalacz na twarz? IP: 62.233.243.* 29.08.03, 20:51 a jak rozprowadzacie balsam na twarzy ze nie robia sie Wam zacieki?ja juz prubowalam rozrabiac z normalnym balsamem ale nadal mi sie robia:( smarujecie sie na noc czy jakos w ciagu dnia?a sopot brzydko pachnie i wogole jakos mi nie spasowal, myslalam o balsami braz. barwy slonca albo z kolastyny ale nie wie czy dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: samoopalacz na twarz? IP: *.chello.pl 31.08.03, 21:45 sprawdziłam - Monoi de Tahiti YR kosztuje 27 zł, ale teraz jest promocja i 16 Odpowiedz Link Zgłoś