Gość: Ola IP: *.4web.pl 30.08.03, 22:49 lekarz polecił mi benzacne w żelu,cena bardzo niska stąd jestem raczej sceptycznie nastawiona,czy mozecie coś o nim powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eressea Re: czy stosował ktoś BENZACNE na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.03, 12:53 Z benzacne radze uwazać, sama stosuje ale trzeba ostroznie. Przede wszystkim tylko punktowo, bo bardzo wysusza skore. Jest dosyc skuteczny (ten 10%), ale trądziku to się nim nie wyleczy , natomiast wspomaga kurację. Lagodniejszy jest natomiast krem brevoxyl, ale i drozszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibi Re: czy stosował ktoś BENZACNE na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.03, 18:08 mi tez lekarz polecił te maść i jestem zadowolona...cena niska i skuteczna naprawde...znaczna poprawa, więc nadal stosuje i z czystym sumieniem moge polecić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana a jaka jest cena benzacne? n/t IP: *.acn.pl 31.08.03, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: a jaka jest cena benzacne? n/t IP: 217.20.201.* 31.08.03, 18:45 tez stosowalam i bylam zadowolona. jezeli potraktowalo sie tym dopiero co powstajace "syfki" np. wieczorem, to rano ich juz nie bylo. no, byly tez i bardziej uparte, ale masc ogolnie skuteczna. niestety, stosowalam ja bardzo krotko, bo dostalam uczulenia. wydatek niewielki, wiec sprobowac mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczona Re: a jaka jest cena benzacne? n/t IP: *.acn.pl 31.08.03, 20:54 Gość portalu: mi napisał(a): > 6 zł ojej, to jak darmo! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: a jaka jest cena benzacne? n/t IP: *.chello.pl 31.08.03, 21:36 Kiedyś podkradłam bratu, rzeczywiści pojedynczy pryszczyk zniknął przez noc bz śladu, ale zamienił stryjek -bo miałam wrażenie, że ten żel wytrawił mi skórę i porobiły mi czerwone placki (uczulenie?). Użyłam mimimalnej ilości punktowo. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: a jaka jest cena benzacne? n/t 31.08.03, 22:26 Chyba większość ludzi reaguje na benzacne podrażneniem i zaczerwieniem dlatego właśnie warto wydać więcej i kupić brevoxyl - jest bardzo delikatny, ma formułę kremu i wchłania się idealnie, nadaje sie pod makijaz. Nie ma mowy o czerwonych plackach. Uzywam go gdy tylko się pojawił, i jestem bardzo zadowolona, jest łagodny a skuteczny. 40 mg kosztuje ok 20 zł. Pisałam już o tym wielokrotnie że w świetle najnowszych badań benzoyl peroxide przezywa swój renesans, to bardzo skuteczna czynna substancja, nie kosmetyk a lek, jedyny który działą zawsze bo skóra sie do niego nie przyzwyczaja... Działa antybakteryjnie, złuszczająco i naprawdę moze pomóc przy kłopotach z cerą... Odpowiedz Link Zgłoś