ewela1983 02.04.08, 09:46 Slyszalam ze "cudnowana" figura pojawial sie w tabletkach.Jestem ciekawa czy ktos juz probowal cuda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaliyah83 Re: Slim figura w tabletkach 02.04.08, 10:00 A czy wczoraj nie bylas za chuda?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewela1983 Re: Slim figura w tabletkach 02.04.08, 10:02 A ty co tak z samego rana jadem plujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Slim figura w tabletkach 02.04.08, 10:11 Broń Boże, tylko już się pogubiłam. Poprostu śledzę Twój wątek i jetsem zdezorientowana. To Ty jesteś jakaś przewrażliwiona, a może tu jednak podlatuje anoreksją... Autor: ewela1983 02.04.08, 09:41 Lola-przeczytalam Twojego posta..i mnie troche zatkalo. Bo mam ciagle zimne rece,jest mi ciagle zimno i czesto zdarza mi sie "cos" bez powodu..wieczne chce mi sie spac.Nawet na stojąco:).W zyciu bym nie powiedziala ze to moze byc przyczyna wagi.. Jak jem?W sumie to nijak..jem to co chce ale duuuza uwage zwracam na kalorie,owszem nie zaprzecze ze kilk arazy po cichu obiad wyladowal w sedesie ale chyba nie jestm w jakims powaznym stadium chorobowym?! Nie jestem umiesniona,jestem raczej drobnokoscista.Kiedys wazylam 62 kg i po tej wadze niestety sflaczala skora nadal gdzieniegdzie jest. Jestem absolutnie asportowa i nie lubie ruchu. Do lekarza z kartka raczej nie pojde bo wiem ze z gory by mnie skreslil...rano jogurt...dlugi dlugo nic,i jakas porzadna kolacja+papierosy+red bull i kawa w ilosciach full. Czyli sama odpowiedzialam sobie na pytanie czy z moja waga i spososbem odzywiania jest ok...hmmm...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewela1983 Re: Slim figura w tabletkach 02.04.08, 10:21 Aaliyah..kazdy widzi co chce. Ja nie jestem przewrazliwiona a ze odzywiam sie jak sie odzywiam chyba nie musi oznaczac od razu choroby? Zapytalam bo ciekawi mnie formula "herbaty" zamknieta w tabletkach. Kiedys juz pytalam o dzialanie tego typu przeczyszczaczy na wzdecia.. Dzieki za troske,chora nei jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Slim figura w tabletkach 02.04.08, 16:19 celowe zwracanie posiłków też nie musi oznaczać choroby... a ziół przeczyszczających, przyjmowanych regularnie bez potrzeby typu zaparcia, nie polecam w żadnej formie, czy to herbaty, czy tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Slim figura w tabletkach 02.04.08, 12:13 aaliyah83 napisała: > A czy wczoraj nie bylas za chuda?? A skąd wiesz, że ona chce to dla siebie? Ja czasem pytam o coś np. dla Mamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalia2010 Re: Slim figura w tabletkach 02.04.08, 16:21 Może lepiej Olimp Therm Line II? Sama nie stosowałam ale słyszałam duzo pochlebnych opinii:) Odpowiedz Link Zgłoś