myniek1 02.04.08, 11:56 Polećcie proszę jakiś dobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karuzella23 Re: Podkład rozświetlający 02.04.08, 17:06 ja używam kremu brązującego Dove, nadaje zdrowy kolor a puder rozświetlający to w zasadzie rzadko ale wiem że są dobre L'oreal. zdrowa cera Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj_siwunia Re: Podkład rozświetlający 02.04.08, 18:18 to zależy jaki efekt chcesz osiągnąć. Jesli chcesz rozświetlenia dyskotekowego (ja nie chciałam na przykład) to mogę polecić Rimmel Recover. Osobiście mi nie odpowiadał bo błyszczał jak zaraza. Jeśli chcesz efektu delikatnego, prawie niewidocznego, polecam Clinique perfectly Real Makeup. Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: Podkład rozświetlający 03.04.08, 09:10 a ten do buzi ma tan zpaszek czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Podkład rozświetlający 03.04.08, 09:39 Jaką masz cerę? ja mam mieszaną i używam mat lumiere chanel. JEstem zadowolona bo to chyba pierwszy rozśw. podkład do cery mieszanej lub tłustej. Mam tylko drobne zatrzeżenie do odcienia, wcześniej używałam double perfection (wycofany:-/) nr 40 i najbardziej podobny do "poprzednika" też nr 40 z mat lumiere już mi tak nie "leży" więc żałuję ,że wycofado ten double perf. Teraz jednak robię eksperyment czyli na wiosnę i lato odkładam podkład i używam tylko kremu koloryzującego i na to nakładam puder. Jestem nawet zadowolona z efektu:-) skóra ywgląda na wypoczętą i świeża tylko nie ma ąz takiego krycia ale mnie to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Podkład rozświetlający 08.04.08, 10:59 Ja przeprowadzam latem ten sam eksperyment ale najpierw musi mnie troszkę chwycić słońce. Cera normalna, miejscami sucha. No i faktycznie, nie zależy mi na dyskotekowym połysku. Odpowiedz Link Zgłoś