Gość: Conka IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.09.02, 14:50 Ktoś pamieta takie urocze, kostiumowo-przygodowe romansidła? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozpol Re: ' Markiza Angelika' 02.09.02, 06:05 Ja tak i to byly czasy - Robert Hussain i reszta. Mozna znalesc opisy na www.imdb.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aznar Re: ' Markiza Angelika' IP: *.hfp.com.pl 19.09.02, 11:36 cudownie ze ktos jeszcze pamieta o tej cudownej porcji szmiry. Kochalam te serie, dla mnie wtedy jedenastolatki byla niesamowicie przepojona erotyzmem. do dzis uwielbiam filmy kostiumowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOK Re: ' Markiza Angelika' IP: *.anhmca.adelphia.net 12.01.03, 22:55 Pamietam urocza M. Mercier (tak sie bodajze nazywala ta aktorka) Bylem wtedy nastolatiem i pamietam ze ta Markiza bardzo mi sie podobala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: ' Markiza Angelika' IP: *.we.client2.attbi.com 13.01.03, 19:29 Gość portalu: Conka napisał(a): > Ktoś pamieta takie urocze, kostiumowo-przygodowe romansidła? > Pozdrawiam Piekna Angelica, Angelica i krol, Markiza Angelica i co jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
orbulon Re: ' Markiza Angelika' 15.01.03, 10:58 Sam lubię filmy kostiumowe. Lubiłem poza "Angeliką" np. "Ivanhoe" z R.Taylorem i E.Taylor, "Piękny Brumell". Odpowiedz Link Zgłoś