pyteks 10.04.08, 16:04 No właśnie tak się zastanawiam, czy i dlaczego chcemy wyglądać młodo? Czy tylko po to, żeby się podobać facetom? Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Chcecie wyglądać młodo? 10.04.08, 17:49 Ja tak jak Littlefrog :) Btw ja się sobie podobam całe życie, więc jak będę "stara" to pewnie też się sobie będę podobała ;) taka fajna jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Chcecie wyglądać młodo? 10.04.08, 16:22 Dla siebie przede wszystkim. Nie ma nic proznego w tym,ze czlowiek chce byc zadowolony z odbicia w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazjag Re: Chcecie wyglądać młodo? 10.04.08, 16:44 Zeby podobac sie sobie przede wszystkim, ale rowniez innym przy okazji;) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Chcecie wyglądać młodo? 10.04.08, 22:26 Ja chcę wyglądać ładnie, niekoniecznie młodo. Bo po co po 40 stce czy 50-tce np wygląd 20-latki? I tak nikogo się nie oszuka, zresztą, po co oszukiwać, 50 lat to nie grzech. Wolę być ładną czterdziechą niż panią w wieku nieokreslonym Odpowiedz Link Zgłoś
hahahahahaha2 Re: Chcecie wyglądać młodo? 11.04.08, 15:26 No cos ty ledzeppeli! Uzywaj kremow z gornej polki, to nie bedziesz miala zmarszczek. One podobno dzialaja :DDD Hahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
koma77 Re: Chcecie wyglądać młodo? 11.04.08, 17:23 Ja bym tak chciała wyglądać, aby czuć się sobą. Niekoniecznie młodo (3 dychy na karku i tak już są). I powiem wam ze wolę Beatę Tyszkiewicz niż amerykańskie starsze gwiazdki po operacjach podobne do siebie. Ona ma godność, osobowość, a w nich jest taka pustka... Odpowiedz Link Zgłoś