Dodaj do ulubionych

Dax Cosmetics

IP: mastema:* / 192.168.0.* 09.09.03, 09:33
Czy używacie kosmetyków tej firmy? Chciałabym kupić sobie krem na dzień i nie
wiem, na który się zdecydować. Czy na Chińskie Zioła czy może na Algę Q 10 +
omega plankton. Może ktoś mi poradzi? Z góry dziekuję i Pozdrawiam:))
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: Dax Cosmetics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 09:43
      Gość portalu: smyk napisał(a):

> Czy używacie kosmetyków tej firmy? Chciałabym kupić sobie krem na dzień i
      nie
      > wiem, na który się zdecydować. Czy na Chińskie Zioła czy może na Algę Q 10 +
      > omega plankton. Może ktoś mi poradzi? Z góry dziekuję i Pozdrawiam:))

Minerały- uzywam toniku i mleczka, wspaniała sprawa, na razie nic innego, moze
      dokupie krem? Od kiedy poznałam te serie zaden inny tonik mi nie pasuje, ma
      tak odswiezajace działanie i cudny zapach, taki oceaniczny, rewelka dla mnie.
      Z postów wynika ze dziewczynom słuza te chinskie zioła własnie, poczytaj wątek
      o kosmetykach za grosze, tam własnie o tym sie rozpisuja.
      • marghot Re: Dax Cosmetics 09.09.03, 09:53
        Z minerałów używałam króciutko kremu - niestety uczulił mnie :(
        Z tej samej serii żel do mycia buzi był ok.
        Chińskie zioła maseczka i krem odpadają, bo również wywołują u mnie uczulenie.

Także dla mnei DC odpada.
    • damroka090 Re: Dax Cosmetics 09.09.03, 10:08
      Mnie osobiście produkty tej firmy na ogół odpowiadają. Jak dotychczas żaden
      krem mnie nie uczulił. Jeśli chodzi o "Chińskie zioła" zapach mi raczej nie
      odpowiada. Niedawno kupiłam krem nawilżający z wit. C, antybakteryjny, i jest
      OK. Wejdź na stronę www.daxcosmetics.com.pl/
      Pozdrawiam.
      • balbina_alexandra Re: Dax Cosmetics 09.09.03, 10:22
        Ja bardzo lubię maseczki Daxa, najbardziej minerały, choć Algę Turbo nabyłam
        niedawno też jest bardzo przyjemna. Stosunkowo najmniej odpowiada mi maseczka
        Chinskie Ziola, jest dość drażniąca a zapach dla mnie niemiły. Kremów ani
        toników nigdy nie miałam i raczej nie kupię. Maseczki są bardzo ok, ale przy
        przetłuszczjącej się skórze nie polecam zostawianie ich na noc. Ostatnio dużo
        analizuję skład kosmetyków, nie do konca podoba mi się to co widzę na
        opakowaniu. Radzę po użyciu maseczki i jej wchłonięciu przetrzeć twarz
        tonikiem, chyba że chemy się dorobić nowych pryszczy...
    • Gość: S. Re: Dax Cosmetics IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.09.03, 11:03
      Z tej firmy używałam tylko kremu z minerałami, ale po paru dniach po użyciu
      jego piekła mnie twarz. Chciałam kupic sobie kremik z serii chińskie zioła i
      muszę powiedzieć to samo co wszesniej było już wspomniane , że zrezygnowałam z
      powodu zapachu.Seria ta jest ponoć niezła ale ja osobiscie lubię jak oprócz
      tego kosmetyk ma przyjemny zapach więc jak mam mozliwość wyboru to kupuje
      inne.Pozdrawiam
    • Gość: cinka Re: Dax Cosmetics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 12:07
      ja mam piling z serii sekrety urody czy jakos tak, do skory wrazliwej i
      delikatnej. nie nadaje sie do twarzy, ale zeby sie nie zmarnowal uzywam do
      posladkow. do dupy slowem mowiac :)
    • Gość: murka Re: Dax Cosmetics IP: *.stacje.agora.pl 09.09.03, 12:50
      ja wlaśnie używam serii Chińskie Zioła i uwielbiam ten zapach (herbata, cytryna,
      zioła) a nie lubię Minerałów, bo pachną strasznie "morsko" :-) Więc dla każdego
      coś miłego. Z serii Zioła nie polecam kremów, bo są dośćciężkie, ja zamiast tego
      używam ciągle maseczki, poza tym super jest peeling w żelu (znakomicie czyści i
      nie drapie) i krem pod oczy. Mozna kupić na próbę maseczkę w saszetce i
      sprawdzić zapach samej
    • Gość: smyk Re: Dax Cosmetics IP: mastema:* / 192.168.0.* 09.09.03, 16:42
      Dziekuję za wszystkie opinie:)) Może ktoś jeszcze coś dorzuci?? Ciekawe jak to
      jest faktycznie z tym składem. Pozdrawiam:)
    • Gość: smyk Re: Dax Cosmetics IP: 2.4.STABLE* / 217.97.147.* 11.09.03, 13:25
      podciągam:)
      • Gość: kiwi Re: Dax Cosmetics IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 11.09.03, 14:02
        Bogu dziękuję, że mam normalną skórę, dzięki czemu mogę ją spokojnie myć wodą i
        jakimś sympatycznym preparatem do mycia twarzy: moi faworyci to: pianka
        Citrobiotic, żel Kolastyny z serii Piękno Natury, Pianka Bio Calmille Yves
        Rocher i żel do mycia cery suchej z granulkami Nivea Visage. I nie muszę się
        rujnować na preparaty apteczne. Ufffff.........
      • Gość: lenya Re: Dax Cosmetics IP: *.szel-sat.com.pl 13.09.03, 12:46
        Bardzo lubie DC :)

Uzywam kilka produktów z różnych serii:
        - zel do mycia twarzy z granulkami - Minerały
        - maseczka nawilzająca - Minerały
        - Kremy na dzien + na noc+ pod oczy - Chinskie Ziola
        - maseczki w saszetkach - sekrety natury

Wczesniej uzywalam tez kremów z serii Minerały, ale po wykonczeniu pudelek wrócilam do Ziół. Obie serie mi odpowiadają, na jesien/zime chyba lepsze są Zioła. Uwielbiam ich zapach - troche zielonej herbaty i cytrusów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka