Dodaj do ulubionych

Meteoryty Guerlain - czy warto?

09.09.03, 18:37
Ahoj, witam i na wstepie prosze o rade. Mam juz dosc sypkich pudrow tudziez
porannego przecierania swoich czarnych ciuchow mokra gabka, bo znowu sie na
nie ten sypki puder (jak sama nazwa wskazuje) - posypal. Co sadzicie o
Meteorytach? Warto? A moze jakas inna opcja do nakladania szerokim pedzlem
raz-dwa, bez klopotow - za to z dobrym rezultatem? Dzieki za rady,
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Monka Re: Meteoryty Guerlain - czy warto? IP: *.almainternet.pl 10.09.03, 09:19
      Zachęcona opiniami na wizażu, przedwczoraj kupiłam Meteoryty. Jestem
      zadowolona, twarz wygląda na bardzo wypoczętą (wstaję o 5.30 i wyobraź sobie co
      rano widzę w lustrze :)). Moim zdaniem jest tylko jeden warunek, żeby puder
      ładnie wyglądał - trzeba mieć buzię gładką. Meteoryty są takie... jakby
      transparentne :)) Nie używam podkładu, wyleczyłam twarz i jestem zadowolona z
      efektu jaki daje ten puder. Mimo ceny - polecam.
      • neverman Re: Meteoryty Guerlain - czy warto? 10.09.03, 14:02
        Dzieki za odpowiedz, ja wstaje o siodmej, ale mam problemy ze snem i tez
        czasami wlasnym oczom nie wierze, jak spojrze w lustro. Brrr. Kupilam
        Meteoryty, ale w tej wiosze nie ma kulek, szarpnelam sie na prasowany. Mam
        nadzieje, ze tez obleci. Pozdrawiam.
        • Gość: Monka Re: Meteoryty Guerlain - czy warto? IP: *.almainternet.pl 10.09.03, 14:10
          A możesz mi zdradzić ile kosztuje prasowany? słyszałam, że 3x drożej niż kulki -
          gdzieś mi się tak obiło o oczy :)) chyba na forum, albo na wizażu.
          • neverman Re: Meteoryty Guerlain - czy warto? 10.09.03, 15:11
            Moniu, ja kupilam za rownowarosc 400 zetow, ale podobno (info z wizazu) w
            Polsce kosztuje 600. Kurcze, ale malo go, z 8 gramow. Jak wyszlam z perfumerii
            to zaczely mnie zzerac wyrzuty sumienia. Kulki chyba lepsze, choc puderniczka w
            prasowanym - cacuszko. Ale to sprawa drugorzedna, ja bym tam wolala karton z
            kulkami. Tylko ze go tu nie uswiadcze. Wiesz, jak siegam pamiecia, to rewela
            prasowana "mapke" ma polska Paloma. Polecam najjasniejszy z trzech odcieni.
            Naprawde swietny:)
            • sublustris Re: Meteoryty Guerlain - czy warto? 11.09.03, 06:08
              Moze pociesze: jesli chodzi o moje preferencje to prasowany wydaje sie lepszy,
              tzn. wygodniejszy...
              • Gość: Monka Re: Meteoryty Guerlain - czy warto? IP: *.almainternet.pl 11.09.03, 07:22
                Dziewczyny :)) ja mam kulki, a o cenę prasowanego pytam z ciekawości, bo na dwa
                opakowania Meteorytów jak na razie mnie nie stać :)) cóż takie czasy :))
                Dzięki za informację nt. prasowanych meteo i Palomy... na Palomę to mnie
                jeszcze stać ))
                pozdrawiam serdecznie
                M.
                • 18lipiec No to ile kosztują kulki Guerlain ????????? 11.09.03, 09:02
                  • Gość: Monka Re: No to ile kosztują kulki Guerlain ????????? IP: *.almainternet.pl 11.09.03, 09:08
                    180
                  • Gość: plum1000 Re: No to ile kosztują kulki Guerlain ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 09:08
                    kulki kosztuja 180zl-niedawno pytalam o cene w GC w Krakowie.
                    ale na allegro od zaufanego sprzedawcy/sprzedawcy polecanego od dziewczyn na
                    forum Anexxy/ mozna kupic za 130zl
            • Gość: Margoo Re: Meteoryty Guerlain - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 10:00
              Faktycznie - prasowane Meteoryty sa dosyć drogie, ale.... tylko przy pierwszym
              zakupie. Najdroższa jest po prosta ta puderniczka - potem dokupuje się już
              tylko wkład, który cenowo jest zbliżony do Meteorytów w kulkach.
              • Gość: plum1000 Re: Meteoryty Guerlain - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 10:08
                a czy prasowany jest taki jakw kulkach?? chodzi mi o to czy jest on
                roznokolorowy jak roznokolorowe sa te kulki, czy jak? bo nie wiem,,
                • Gość: Margoo Re: Meteoryty Guerlain - czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 10:12
                  Dokładnie tak - ma taką "paletę" kilku kolorów, tak jak kulki. Wg mnie jest
                  lepszy - bardziej matuje - kulki są bardziej "delikatne", transparentne. Ale to
                  zależy co kto lubi i czego potrzebuje...
                  • Gość: plum1000 Re: Meteoryty Guerlain - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 10:15
                    Dzieki;-) Jednak nie bardzo mnie stac na puder za 400zl/gdbym go kupila to bym
                    miala z pol roku wyrzuty sumienia/;-)) . Pomysle nad kulkami.
                    Plum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka