mendy76 10.09.03, 11:39 Dziewczyny chciałabym się dowiedzieć, ile kosztuje zrobienie makijazu permanentnego oczu, chodzi mi o górne i dolne kreski oraz kontur ust. Może któras z was robiła cos takiego? Będę szczerze wdzięczna za info. pozdrawiam, Go Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merigold_triss Re: makijaż permanentny 10.09.03, 12:08 ocz\y od 400!do 1200zl-robilam tansza wersje i niestety do poprawki 4 razy u drozszej kosmetyczki!warto! Odpowiedz Link Zgłoś
aally Re: makijaż permanentny 10.09.03, 12:25 Poprawka (przynajmniej jedna)jest zawsze, niezależnie od ceny z uwagi na to ,że podczas zabiegu szybko pojawia się obrzęk i dla osiągnięcia oczekiwanego kształtu zawsze lepiej zrobić kreskę delikatniejszą i ją poprawić niż "przedobrzyć". Piszę, żebyś wiedziała i ni zrażała się do kosmetyczki kiedy Cię o tym poinformuje:))) No a cztery poprawki to z kolei trochę dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
neverman Re: makijaż permanentny 10.09.03, 15:19 Ja mam kreski na dolnych i gornych powiekach oraz "robione" brwi. Swietny efekt, b. praktyczne. Wejdz na wizaz.pl, w wyszukiwarke wpisz haslo i kliknij na kategorie szukaj na - forum dyskusyjne. Znajdziesz sporo info. Co do gabinetu - polecam Sharley, info masz tez na wizazu, klikasz w "nowe linki". Milej lektury:) Odpowiedz Link Zgłoś