damroka090 11.09.03, 14:16 Dziewczyny, czy używałyście pudru Eris albo podkładu antybakteryjnego firmy Soraya? Co o nich sądzicie? Jaka jest ich trwałość, konsystencja itd.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcela Re: pudry w kremie ERIS IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 11.09.03, 14:48 Ja mam normalną cere, próbowałam Erisa i mogę powiedzieć że pudry w kremie Eris są tłuste, cięzki i klejące. Mają też niemiły zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szined Re: pudry w kremie ERIS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.09.03, 15:08 ja uzywam eris antybakteryjny już około 2 lat.Jestem bardzo zadowolona.Mi zapach się podoba i nie mam uczucia maski.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ne.la Re: pudry w kremie ERIS 11.09.03, 15:31 Moim zdaniem sa badzo dobre do cery tradzikowej: uzywalam ich kiedy mialam wieksze problemy tego typu, swietnie kryly no i nie pogarszaly stanu cery jak niektore... Jesli jednak masz cere bez zarzutu, to bedzie wygladalo troche ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś