marysia3 17.05.08, 18:50 Nie bardzo wierzę w górnopółkowe, markowe kosmetyki, ale ciągnie mnie do tej nowej linii - szczególnie do serum i kremu ochronnego z filtrem SPF 50. Jak myślicie czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sankanda Re: Chanel Hydramax+ Active 17.05.08, 19:37 nie znam nowej wersji hydramax, ale daje ci slowo, ze poczciwy stary hydramax to chyba najlepszy krem (moze tez byc emulsja) nawilzajacy na swiecie :) a co ten ma takiego szczegolnego, ze jest active ? Odpowiedz Link Zgłoś
sahare Re: Chanel Hydramax+ Active 17.05.08, 23:02 Przeczytaj sklad Chanel i jestem pewna, ze z podobnym a nawet lepszym znajdziesz w aptece a o niebo tanszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Chanel Hydramax+ Active 18.05.08, 09:49 akurat z tym sie nie zgodze, ale nie widze najmniejszego sensu obalania twojego zdania :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Chanel Hydramax+ Active 18.05.08, 09:59 Moja siostra ma i jest z niego bardzo zadowolona. Ja z kolej uważam, że spokojnie można kupić coś lepszego i dużo tańszego. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Chanel Hydramax+ Active 18.05.08, 12:48 miałam poprzednia wersje czyli Chanle Hydramax+, absolutnie nie byl wart swojej ceny, bardzo słabiutko nawilżał Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Chanel Hydramax+ Active 18.05.08, 13:06 wiadomo, ze ten sam krem nie bedzie odpowiadal wszystkim kobietom. w kazdym razie ja, z moja cera normalna ze skolnnosciami do suchej (sama nie wiem dlaczego, ale tak mi powiedziala kosmetyczka) hydramaxa uwielbiam. byc moze dla zdecydowanie suchej cery jest za malo nawilzajacy, nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś