Gość: Ela IP: *.net-htp.de 15.09.03, 19:08 Warto kupic te cudko jak ma sie skore mieszana?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbinia Re: Chanel Double perfection 15.09.03, 20:01 Byly tu gdzies pozytywne opinie forumowiczek. Sama kupilam, jeszcze uzywam, ale jak tylko opakowanie sie skonczy kupie inny rodzaj podkladu Chanel. Najlepiej popros o probke, ale mysle, ze bedziesz zadowolona, podklad jest naprawde dobry. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Chanel Double perfection 15.09.03, 21:15 mi się opłacało, jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th Re: Chanel Double perfection IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 15.09.03, 21:19 Warto i tylko wtedy, gdy wlasnie ma sie skore mieszana i blyszczaca. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Chanel Double perfection 15.09.03, 21:25 Genialny podkład. Używam prawie od 2 lat(od grudnia 2001:). Wiem że tak się nie powinno robić (dotykać skóry "brudnymi paluchami"), ale w ciągu dnia lubię pogłaskać buzię rękę by poczuć tę delikatność i gładkość. To zasługa DP! Przez te dwa lata testowałam wiele innych podkładów i nie natrafiłam na taki który byłby choć w połowie jak DP(no tak w 1/3 podobny jest Natural Sensations Rimmel). Kłopot z DP jest w zimie, w mrozy gdy nakładamy na tłuste ochronne kremy oraz na kremy z wysokimi filtrami. Odpowiedz Link Zgłoś
bella76 Re: Chanel Double perfection 16.09.03, 08:27 Zgadzam sie z Coralin - buzia po tym podkladzie jest naprawde niesamowicie gladka, miekka, jak u niemowlaka! W ogole to jest najlepszy podklad jaki mialam w zyciu i przez najblizsze kilka lat na pewno go nie zmienie! Dla mnie jego najwieksza zaleta jest to, ze jak sie go nalozy to go w ogole nie widac, cudownie wtapia sie w skore, jednoczesnie ukrywajac niedoskonalosci skory. Cudo! No i to jedyna firma ktora zrobila taki kolor ktory jest identyczny z moja karnacja wiec juz w ogole och i ach. Kupuj, na pewno bedziesz zadowolona, podklad dobrze matuje (tez mam mieszana cere) dlugo sie trzyma i naprawde jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Chanel Double perfection IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 08:38 dziewczyny a czy ten DP ma jasne odcienie? cos na ksztalt Revlona colorstay 01?? i czy zamawiala ktoras z Was ten podklad z www.atrakcyjna.com ?? maja tam po 99zl, dostepne kolory to:60 hale, 70 dore , 80 ensoleille. czy taka sama kolorystyka jest w perfumeri? i czy ten kolor 60 jest b. jasny?/na foto slabo widac/?? Z gory dzieki Plum Odpowiedz Link Zgłoś
bella76 Re: Chanel Double perfection 16.09.03, 08:52 Gość portalu: plum1000 napisał(a): > dziewczyny a czy ten DP ma jasne odcienie? cos na ksztalt Revlona colorstay > 01?? i czy zamawiala ktoras z Was ten podklad z www.atrakcyjna.com ?? > maja tam po 99zl, dostepne kolory to:60 hale, 70 dore , 80 ensoleille. czy > taka sama kolorystyka jest w perfumeri? i czy ten kolor 60 jest b. jasny?/na > foto slabo widac/?? Dwa pierwsze odcienie sa bardzo jasne. Ale te o ktorych piszesz sa baaaardzo ciemne - u chanel to idzie tak - 10 to najjasniejszy i potem coraz ciemniejsze, tak wiec 60,70,80 to juz koncowka kolorystyczna - beda to raczej takie opalone kolory. Odpowiedz Link Zgłoś