miiaa 23.05.08, 12:41 Ratujcie,chcę kupic teściowej perfumy i nie mam pojęcia jakie,to starsza pani z klasa i naprawde ja lubie,więc nie radzcie mi perfum z bazaru ktore beda uczulaly i wabily komary...pomozcie plis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 12:49 Givenchy Amarige Mariage www.perfumy-perfumeria.pl/Givenchy-Amarige-Mariage-50ml-W-19344.html Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 12:58 Właśnie się nim psiknęłam, bo mam próbkę ;) Kurcze... trudno opisać zapach - na pewno nie jest ani słodki ani ostry - jest taki ciepły, klasyczny ale nie nachalny i właśnie sobie pomyślałam, że dla starszej pani z klasą :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 13:13 AM to takie słodkie kwiatki... zupelnie mi nie pasuje do straszej pani z klasą :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 13:16 Ale to jest ta nowa wersja i już nie mdli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 13:17 nowa? tzn. ta z zeszłego roku? może nie jest mdląca ale nie zaliczylabym AM do eleganckich zapachow... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 13:19 Nowa w porównaniu do starej :))))))))) Zależy też co rozumiemy pod pojęciem "starasza pani" ;) ja tu mam na myśli 70+ Jest elegancki i koniec kropka! :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 13:21 Poza tym mamy kompletnie odmienne upodobania zapachowe :) bo nigdy się nie zgadzamy w tym temacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 17:12 zauważyłam :) i wlasnie m.in. z tego powodu uwazam, ze perfumy to nie jest dobry pomysł na prezent Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 12:56 Ale tak zupełnie w ciemno chcesz kupić? Może zorientujesz się, co ma na toaletce/w łazience,żeby trafić w grupę zapachową przynajmniej? Odpowiedz Link Zgłoś
miiaa Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 12:58 chcę jej kupic perfumy wlasnie dlatego,ze nigdy nie miala jakichs ulubionych,dostawala tylko resztki po corce.Spodobal jej sie u mnie ostatnio hugo deep red i chanel coco madmoiselle Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 13:05 No to może któryś z tych jej kupisz, jak wiesz, że się podobają? Ja bym tak zrobiła, bo inaczej jest duże ryzyko, że wydasz kilkaset złotych a teściowa użyje raz i odstawi, bo jej nie podpasują. Mnie parę razy ktoś kupił porządne perfumy, które musiałam potem "przekazac dalej", bo szkoda mi było wyrzucic a zapach kompletnie nie był w moim stylu. To że jest starsza, to jeszcze nie określa, jakie zapachy lubi :) Możesz też pod jakims pretekstem pójśc z nią do perfumierii i trochę powąchac, wtedy się dowiesz, co jej odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 23:57 Jeśli podobały jej się Deep Red, to może Euphoria Calvina Kleina? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 13:10 perfumy to nie jest dobry prezent Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 13:15 J'adore Christian Dior Roma Laura Biagiotti Coco Mademoiselle Chanel Odpowiedz Link Zgłoś
miiaa Re: perfumy dla teściowej 23.05.08, 13:23 to mi sie podoba,pirwsze i trzecie znam i uwielbiam,ciekawa jestem tego w srodku Odpowiedz Link Zgłoś