alliyahh 25.05.08, 11:42 Czy naprawde warto wstrzykiwac botoks? Naukowcy mowia, ze nie. Najnowsze badania zdrowie-uroda.wm.pl/SE:-Wstrzykiwanie-botoksu-grozi-padaczka,45070 www.skincareblog.net/2008/02/11/new-botox-warnings/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alliyahh Re: Botoks szkodzi 25.05.08, 11:44 No bo w sumie od kiedy to wprowadzanie toksyn do organizmu jest dobre. Zawsze slyszalam, ze toksyny sie eliminuje, jedzac zdrowo i pijac duzo wody Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Botoks szkodzi 25.05.08, 12:41 No, ostatnio mój tatunio do mnie dzwonił specjalnie po to by mi oznajmić, ze botoks ma zgubne skutki. Tylko z drugiej strony się zastanawiam, czy nie dotyczy to tylko do dużych ilości (tak jak w przypadku osób leczonych botoksem - dzieci, czy nadpotliwość), a nie kosmetycznych w niewielkich ilościach ( na przykład na jeden obszar co pół roku) Nie stosuję Botoksu, ale mam dużą mimikę wokół oczu i uwielbiam się śmiać. Trochę mnie martwi ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: Botoks szkodzi 25.05.08, 14:09 Chca sensacje wywolac. W ilosci ktora jej stosowana w hirurgii plastycznej, jej to bezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa_27 Re: Botoks szkodzi 25.05.08, 15:01 A czy botox wstrzykuje sie pod oczy czy tylko w okolicach oczu (czyli w zewnętrznych kącikach). Mam drobne zmarszczki pod oczami i chciałabym zaryzykować.. Odpowiedz Link Zgłoś