Gość: Marta IP: *.ofi.pl 18.09.03, 10:20 Czy któraś z was zna jakiś dobry specyfik lub też sposób na rozdwajające się paznokcie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiaczek Re: rozdwajające się paznokcie !!! IP: 217.99.155.* 18.09.03, 17:41 Najlepszym sposobem na taka dolegliwość jest ratowanie organizmu od wewnątrz. W ten sposób daje Ci znać że brakuje mu jakiś witamin. Polecam kupienie tabletek: Merz Special (ok. 40 zł) lub Silica (ok 19 zł). Te drugie są chyba lepsze i przede wszystkim tańsze. Jeżeli malujesz paznokcie to do ich zmywania używaj zmywacza Sally Hansen do suchych i krychych paznokci (ok 235 ml za 22zł). Naprawdę rewelacja. Nie dość że nie niszczy tak bardzo struktury paznokcia to bardzo ładnie pachnie. Życzę powodzenia i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
helen27 Re: rozdwajające się paznokcie !!! 18.09.03, 21:54 Czesc upss troche drogo. Wlasnie weszlam z pracy od pilowania paznokci i wiecie co dziasaj mialam klientki ktore o to samo pytaly.Znam kilka dobrych profesjonalnych produktow ktore sciagam dla klientek i efekt 100% i koszt wiele mniejszy. Sprawdzone. Pracuje w Warszawie wlasnie we wtorek odebralam przesylke z profesjonalnymi odzywkami prod.USA moim zdaniem najlepsza jaka teraz jest na rynku polskim, jesli macie ochote kupic cena 20złszt. jesli chcecie poczytac to chetnie wysle dokladny opis stosowania na maila. Jesli macie jakies pytania to chetnie doradze. Dla osob z poza Warszawy wystawiam tez ta odzywke na allegro. Pozdrawiam buziaczki Helenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ags2@wp.pl Re: rozdwajające się paznokcie !!! IP: *.sintercom.3.pl 22.09.03, 11:18 Czesć, czy mogę jakies bliższe informacje na temat tej odzywki. Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onlyou Re: rozdwajające się paznokcie !!! 18.09.03, 23:05 ojoj, to chyba problem wielu kobiet... Ja mam na to sposob: kupilam sobie w aptece "Calcium Pantothenicum 0,1" i efekt jest fantastyczny!!! Wzmacia paznokcie i w koncu moglam pozbyc sie tipsow, akrylu i zapuscic SWOJE! :) Naprawde polecam... efektu oczywiscie od razu nie ma, ale powiem szczerze,ze mi ani merz special, ani zadne inne drogie produkty, po prostu nie pomogly! Calcium Pantothenicum kosztuje 4,07 PLN! takze nawet jesli nie pomoze, to kupic spokojnie mozna :))) nie zrujnuje to naszego budzetu :) Trzymajcie sie, papapa :)) aaaaaaaaaa i milego dnia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: rozdwajające się paznokcie !!! 19.09.03, 08:32 Od siebie dorzucę jeszcze odżywkę do paznokci Lovely z wapniem (Rossman, taka niebieska buteleczka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: rozdwajające się paznokcie !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 09:16 Mavala.Mala buteleczka, ale wystarcza na bardzo dlugo. sama mam juz ja chyba ponad rok i prawie nie ubylo. nie jest super tania, to fak( nie pamietam ile), ale warto kupic. kupilam tez mamie, ktora miala najslabsze pazznokcie jakie widzialam i dziala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay sally hansen :(( IP: *.tele2.pl 19.09.03, 14:08 eeehhh... musze sie poskarzyc, nawet przyszlam do domu z zamiarem zalozenia takiego wątku - rozczarował mnie sally hansen do rozdwajajacych paznokci - no more peeling.. zainwestowalam 31 zł a tak naprawde ponad 60 bo pierwsza buteleczka sie po niedlugim czasie normalnie stłukła po upadku - swoją droga pierwszy raz widzialam takie słabe szkło butelki lakieru.. (nie wiem czy to tak dobrze swiadczy o samym lakierze, jesli buteleczka taka krucha.. ;)) ) maluje sie tym od paru miesiecy i naprawde myslalam ze dobrze wygladają, za to jak juz mam sie pozbyc tej czesci rozdwojonej - rozdwaja sie bardziej i nie moge :(( wychodzi na jedno tym samym czy maluje czy nie :/// baaardzo nie lubie takich rozczarowan.. kupuje juz naprawde z nadzieja ze pomoze, i to nie odzywke po 3 zł. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
anake2 Re: rozdwajające się paznokcie !!! 20.09.03, 09:32 Polecam tak jak moja poprzedniczka Mavala Scientifique. Super, mam juz od roku (cena powalajaca niestety, ok 50 zl, ale WARTO). Od lat wlaczylam z rozdwajacymi sie pazurkami, na forum duzo o tym preparacie bylo, wiec kupilam. Nadal (po roku) mam pol buteleczki, to niebieski plyn, ktorym smaruje sie plytke (1 lub 2 razy w tygodniu), a potem mozna stosowac lakier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: rozdwajające się paznokcie !!! IP: *.ofi.pl 22.09.03, 10:50 Dziewczyny gdzie można kupić tą odżywkę Mavala ? Pytałam w wielu sklepach i nikt o czymś takim nie słyszał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: rozdwajające się paznokcie !!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 23:45 Ja również polecam lakier SallyHansen, może nie jest tani (33 zł),ale jest wart każdego grosika. Od trzech lat z tym walczyłam i nic, dopiero ten lakier mi pomógł. Nie mogę polecić zadnych tabletek ani jedzenia żelatyny bo nie dały efektu. Bardzo często myje ręce, to niszczy płytkę paznokcia, nawet gdy się dobrze odzywiam to i tak sa kruche. Odpowiedz Link Zgłoś
anake2 Re: rozdwajające się paznokcie !!! 22.09.03, 10:52 Plyn Mavala, zobacz sklepy INA CENTER. Odpowiedz Link Zgłoś