Dodaj do ulubionych

co was wkurza w cudzych makijażach?

IP: *.sonata.waw.pl 18.09.03, 20:01
mnie wyjątkowo drażni połączenie: nebieski cień i różowa pomadka. Zwłaszcza u
brunetki. Koszmarrrrr!!! jeszcze gorsze jest chyba oglądanie kobiet które nie
regulują brwi
Obserwuj wątek
    • Gość: du.pa Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: *.man.polbox.pl 18.09.03, 20:08
      tak pytam, może ktoś uważa że ja niezły kicz sobie na gębę nakładam, ale na
      razie się nie przyznam jak sie maluję
      • ne.la Re: co was wkurza w cudzych makijażach? 18.09.03, 20:28
        Konturówka na nieumalowanych (albo umalowanych, ale dawno "zjedzonych") ustach.
        Beee
        • Gość: Bebiak Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 20:39
          A mnie generalnie wkurza perfekcyjnie zrobiony i prawie niewidoczny makijaż.
          Wkurza mnie, bo sama nie potrafię tak zrobić:((( B.
    • elve nadmiar 18.09.03, 21:02

• Gość: 5th Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 18.09.03, 21:41

Absolutnie nic mnie nie wkurza w cudzych makijazach. Niech kazda maluje sie
      tak, zeby wydawalo jej sie, ze jest laska. Jesli pokrywa sie to ze zdaniem
      otoczenia, to bomba. Jesli nie, to ja to i tak piernicze rowno, bo po co mam
      sie stresowac glupotami (stres i wkurzanie urodzie szkodza, sprzyjaja
      przedwczesnemu powstawaniu zmarszczek, nadaja twarzy odpychajacy wyglad,
      uaktywniaja teren alergiczny, stad nieoczekiwane egzemy, liszaje, krosty i
      ropniaki, ze nie wspomne o tikach nerwowych, slinotoku, sporadycznym jakaniu,
      problemach seksualnych, itd.

A teraz przyznajcie sie po kolei jak sie malujecie, wszystko zniose ;):))
      • Gość: tak jest Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: *.spray.net.pl 19.09.03, 00:49
        Odczepcie się od cudzych makijaży !!!

Do jasnej cholery !!!
        • Gość: ElisaDay brak. IP: *.tele2.pl 19.09.03, 13:56
          nie lubie braku makijazu i niecheci do zrobienia jakiegokolwiek :/
          • Gość: 5th Re: brak. IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 19.09.03, 14:11

Zalezy od sytuacji. Na plazy, w sali fitness czy na seansie yogi, kazdy makijaz
            wyglada raczej nieszykownie....ale, luz...no stress
            • Gość: laura .. IP: *.tele2.pl 19.09.03, 14:19
              no dobra, sama dzis nie mialam... ;) ale nie lubie tego - ojej, makijaz, nigdy
              nie uzywam i nigdy sobie nie zrobie..(hm, to pewnie nie po katolicku)
              wiadomo, urode trzeba podkreslic.
              a tak naprawde to wiadomo ze w ogole bez makijazu sie nie pokaze wiec dzis
              mialam podklad, korektor, puder, blyszczyk czy balsam i kolezanki stwierdzily
              ze ladnie wygladam, jasne ;)
              • Gość: Marta Ja nie lubię ust "na lodziarę" czyli... IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 19.09.03, 14:55
                ciemna konturówka i usta mocno pomalowane... i sklejonych rzęs.No i nie lubię
                jak usta pomalowane, a zębów brak.....
    • Gość: aga Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: 81.15.254.* 19.09.03, 14:54
      za ciemny podklad
      czarne brwi u kobiet, ktore nie maja czarnych wlosow
      czerwone usta na co dzien
      zle umalowane rzesy (pajecze nogale)
      • Gość: ania Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.03, 14:58
        zima twarz wypudrowana na czekolade, czarna konturowka,tluste wlosy...nie
        powiem jednak , ze mnie wkurza..tylko razi..:)
        • majkaa_edziecko Re: co was wkurza w cudzych makijażach? 19.09.03, 15:03
          yo! mnie wkurwiaja na maxa sztunie z banku, co to lataja w kostiumikach i
          mejkapie stuningowane jak jakies kurna bizneswoman. ja tam lubie se chodzic w
          dresie oldskulowym i butach bokserskich. moze ktos sie ze mnie smieje, ale
          chrzanie to! yo! a makijaz mam taki: gwp cien turkuoswy maca i dziusi tiubs na
          usta, yo yo! madafaka
          • anek-25 Re: co was wkurza w cudzych makijażach? 19.09.03, 15:07
            majkaa_edziecko napisała:

> yo! mnie wkurwiaja na maxa sztunie z banku, co to lataja w kostiumikach i
            > mejkapie stuningowane jak jakies kurna bizneswoman. ja tam lubie se chodzic w
            > dresie oldskulowym i butach bokserskich. moze ktos sie ze mnie smieje, ale
            > chrzanie to! yo! a makijaz mam taki: gwp cien turkuoswy maca i dziusi tiubs
            na
            > usta, yo yo! madafaka

kurna, majka, odpierdolilo ci, ze sie pode mnie podszywasz? spierdalaj pod hale
            mirowska, lajzo! juz cie raz przegnalam z mojego forum, to tu przylazlas?
            MADAFAKA!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka