Gość: du.pa IP: *.sonata.waw.pl 18.09.03, 20:01 mnie wyjątkowo drażni połączenie: nebieski cień i różowa pomadka. Zwłaszcza u brunetki. Koszmarrrrr!!! jeszcze gorsze jest chyba oglądanie kobiet które nie regulują brwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: du.pa Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: *.man.polbox.pl 18.09.03, 20:08 tak pytam, może ktoś uważa że ja niezły kicz sobie na gębę nakładam, ale na razie się nie przyznam jak sie maluję Odpowiedz Link Zgłoś
ne.la Re: co was wkurza w cudzych makijażach? 18.09.03, 20:28 Konturówka na nieumalowanych (albo umalowanych, ale dawno "zjedzonych") ustach. Beee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 20:39 A mnie generalnie wkurza perfekcyjnie zrobiony i prawie niewidoczny makijaż. Wkurza mnie, bo sama nie potrafię tak zrobić:((( B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 18.09.03, 21:41 Absolutnie nic mnie nie wkurza w cudzych makijazach. Niech kazda maluje sie tak, zeby wydawalo jej sie, ze jest laska. Jesli pokrywa sie to ze zdaniem otoczenia, to bomba. Jesli nie, to ja to i tak piernicze rowno, bo po co mam sie stresowac glupotami (stres i wkurzanie urodzie szkodza, sprzyjaja przedwczesnemu powstawaniu zmarszczek, nadaja twarzy odpychajacy wyglad, uaktywniaja teren alergiczny, stad nieoczekiwane egzemy, liszaje, krosty i ropniaki, ze nie wspomne o tikach nerwowych, slinotoku, sporadycznym jakaniu, problemach seksualnych, itd. A teraz przyznajcie sie po kolei jak sie malujecie, wszystko zniose ;):)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: *.spray.net.pl 19.09.03, 00:49 Odczepcie się od cudzych makijaży !!! Do jasnej cholery !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay brak. IP: *.tele2.pl 19.09.03, 13:56 nie lubie braku makijazu i niecheci do zrobienia jakiegokolwiek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th Re: brak. IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 19.09.03, 14:11 Zalezy od sytuacji. Na plazy, w sali fitness czy na seansie yogi, kazdy makijaz wyglada raczej nieszykownie....ale, luz...no stress Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura .. IP: *.tele2.pl 19.09.03, 14:19 no dobra, sama dzis nie mialam... ;) ale nie lubie tego - ojej, makijaz, nigdy nie uzywam i nigdy sobie nie zrobie..(hm, to pewnie nie po katolicku) wiadomo, urode trzeba podkreslic. a tak naprawde to wiadomo ze w ogole bez makijazu sie nie pokaze wiec dzis mialam podklad, korektor, puder, blyszczyk czy balsam i kolezanki stwierdzily ze ladnie wygladam, jasne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Ja nie lubię ust "na lodziarę" czyli... IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 19.09.03, 14:55 ciemna konturówka i usta mocno pomalowane... i sklejonych rzęs.No i nie lubię jak usta pomalowane, a zębów brak..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: 81.15.254.* 19.09.03, 14:54 za ciemny podklad czarne brwi u kobiet, ktore nie maja czarnych wlosow czerwone usta na co dzien zle umalowane rzesy (pajecze nogale) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: co was wkurza w cudzych makijażach? IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.03, 14:58 zima twarz wypudrowana na czekolade, czarna konturowka,tluste wlosy...nie powiem jednak , ze mnie wkurza..tylko razi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
majkaa_edziecko Re: co was wkurza w cudzych makijażach? 19.09.03, 15:03 yo! mnie wkurwiaja na maxa sztunie z banku, co to lataja w kostiumikach i mejkapie stuningowane jak jakies kurna bizneswoman. ja tam lubie se chodzic w dresie oldskulowym i butach bokserskich. moze ktos sie ze mnie smieje, ale chrzanie to! yo! a makijaz mam taki: gwp cien turkuoswy maca i dziusi tiubs na usta, yo yo! madafaka Odpowiedz Link Zgłoś
anek-25 Re: co was wkurza w cudzych makijażach? 19.09.03, 15:07 majkaa_edziecko napisała: > yo! mnie wkurwiaja na maxa sztunie z banku, co to lataja w kostiumikach i > mejkapie stuningowane jak jakies kurna bizneswoman. ja tam lubie se chodzic w > dresie oldskulowym i butach bokserskich. moze ktos sie ze mnie smieje, ale > chrzanie to! yo! a makijaz mam taki: gwp cien turkuoswy maca i dziusi tiubs na > usta, yo yo! madafaka kurna, majka, odpierdolilo ci, ze sie pode mnie podszywasz? spierdalaj pod hale mirowska, lajzo! juz cie raz przegnalam z mojego forum, to tu przylazlas? MADAFAKA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś