asiek_asiekowaty 08.06.08, 13:16 Chce kupic mamie korektor Inglota w tubce, ma straszne cienie pod ocmai. Ktory z tych kolorow: zielony, zolty, zielony tuszuje cienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Zielony,zolty czy rozowy-korektor na cienie p 08.06.08, 13:17 a cienie są fioletowe czy żółto-brązowe? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Zielony,zolty czy rozowy-korektor na cienie p 08.06.08, 13:18 Szare. :P Tzn. powiedzialabym bardziej, ze zolto-brazowe. Mama ma tez ciemna karnacje. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Zielony,zolty czy rozowy-korektor na cienie p 09.06.08, 08:53 różowy powinien być najlepszy na takie cienie Odpowiedz Link Zgłoś
big.rabarbar8 Re: Zielony,zolty czy rozowy-korektor na cienie p 08.06.08, 13:54 Nie przydam sie w sprawie kolorow, ale doradze, zebys (jesli to mozliwe) poszla z mama do drogerii (w aptekach jest bodaj linia korektorow SVR bardzo dobrych) i metoda prob i bledow dopasowala do jej karnacji. A poza tym wiem, ze jest bardzo drogi (400zl), ale podobno b dobry preparat (dwufazowy) do cieni i workow pod oczami w drogerii Galilu (wawa), nazywa sie "for your eyes only" i slyszalam entuzjastyczne opinie. Namow tez mame na wizycie u dermatloga, bo takie cienie to moim zdaniem sprawa dla lekarza. rabarbar w popoludniowa pora:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Zielony,zolty czy rozowy-korektor na cienie p 08.06.08, 13:59 Mama zawsze jakies cienie miala, wlasciwie to chyba wiekszosc kbiet ma wieksze lub mniejsze. Ale jakis czas temu miala operacje, wrocila ze szpitala i od tego czasu cienie zostaly. Odpowiedz Link Zgłoś
big.rabarbar8 Re: Zielony,zolty czy rozowy-korektor na cienie p 08.06.08, 14:15 wiesz, cienie nie sa piekne, ale nie to jest najgorsze. Zazwyczaj oznaczaja jakies klopoty zdrowotne, niedotlenienie, chora watrobe (nie jestem specjalista) ale doradzalabym jednak przejsc sie do lekarza z tym. Poza tym duzo ruchu na swiezym powietrzu i witamin (dieta, suplementy). Jesli mama chorowala to nie dziwie sie, ze widac to na buzi. Z wlasnego doswiadczenia wiem (mialam niedawno operacje w pelnej narkozie) jak potem gorzej sie wyglada. W kazdym razie to bardzo mile, ze chcesz cos na to mamie poradzic. Pewnie gdyby wiedziala-juz by jej sie oczy "wyjasnily"..:) rabarbar:) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: Zielony,zolty czy rozowy-korektor na cienie p 08.06.08, 22:20 lososiowy spróbuj. ale na tubki Inglota uwazaj-maja fajne krycie, ale sa takie ciezkie,geste i suche jakby. nie wiem jak to sie ma do tych w pedzelku. inna opcja w tej cenie to touche magique loreala, spróbuj nr 3 albo 4. Odpowiedz Link Zgłoś
amelcia12 Re: Zielony,zolty czy rozowy-korektor na cienie p 09.06.08, 10:04 Poleciłabym, właśnie różowy, ale z La roche posay. Sama mam cienie pod oczami, a korektor świetnie je rozświetla. Pomaga mi też krem active c pod oczy też z LRP. Rozjaśnił te cienie na pewno, jednak ze zmarszczkami sobie nie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
j.jazgarska kolory 09.06.08, 19:27 Korygujemy: 1. plamy/plamki szare, brązowe - korektorem różowym 2. fioletowe - korektorem żółtym 3. czerwone - korektorem zielonym Polecam korektor z Sephory, takie pudełeczko jak cienie do oczu, 4 kolory: zielony, rózowy, jasny beż, ciemny beż. Rewelacja! Dobrze się nakładają, nie zbierają w zmarszczkach, kryją. Odpowiedz Link Zgłoś