Dodaj do ulubionych

Danuta Stenka

IP: *.net / 192.168.9.* 30.09.03, 11:24
ale ślicznie wygląda na okładce ostatniej "Pani"
www.pani.pl/
no nie powiem, że się zakochałam, ale chyba się staje kobieta moją idolką :)
Pozdrawiam;
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Danuta Stenka 30.09.03, 11:27
      Ja bardzo ją lubię i cenię, jako aktorkę; a jako kobieta też mi się podoba.
      Jest niesamowicie kobieca, delikatna i wygląda kwitnąco :)))
    • Gość: ania Re: Danuta Stenka IP: *.chello.pl 30.09.03, 11:58
      No to ja bede dziwna, bo mnie ta kobieta sie nie podoba! Ani jako aktorka, ani
      jako kobieta. Jest w niej cos co mnie odpycha, trudno mi to okreslic.
      Widzialam ja na zywo (przy okazji premiery ksiazki "Jakbys kamien jadla",
      czytala tam fragmenty) i nie zdobyla ona mojej sympatii. Fakt, na zdjeciu to
      ona super wyglada, ale na zywo to zwykla kobieta w modnej fryzurze. Wybaczcie,
      ale uroda to ona sie wyroznia. Glos ma piekny, ale uroda nie zachwyca~!
      • Gość: dixi Re: Danuta Stenka IP: *.net / 192.168.9.* 30.09.03, 12:13
        no i bardzo dobrze ze ci się nie podoba; kiedyś przeczytałam taką złotą myśl,
        że wszystkim podoba się tylko kicz; mnie tam Stenka podobała się nawet w
        Bożej podszewce :)) a tak a propos, to pomijając niewątpliwy talent aktorski
        Danuty S, jestem też pod wrazeniem niesamowitych możliwości charakteryzatorów;
        • Gość: ania Re: Danuta Stenka IP: *.chello.pl 30.09.03, 12:49
          Gość portalu: dixi napisał(a):

> no i bardzo dobrze ze ci się nie podoba; kiedyś przeczytałam taką złotą myśl,
          > że wszystkim podoba się tylko kicz; mnie tam Stenka podobała się nawet w
          > Bożej podszewce :))

Boza podszewka, to niesamowity serial. Oddzialywuje na mnie tak, ze ogladajac
          kazdy odcinek, czuje potrzebe przelaczenia, ale nie przelaczam, tylko wciaz
          doluje sie zyciem Maryski. Krukowna w tym serialu pobila Stenke na glowe.
          Jedno mi sie nie podobalo, to, ze Stenka zagrala kochanke Chopina w
          filmie "Pragnienie milosci". Dla mnie nie pasowala do tej roli pod kazdym
          wzgledem!
          • Gość: dixi Re: Danuta Stenka IP: *.net / 192.168.9.* 30.09.03, 13:08
            Gość portalu: ania napisał(a):

> Boza podszewka, to niesamowity serial. Oddzialywuje na mnie tak, ze
            ogladajac
            > kazdy odcinek, czuje potrzebe przelaczenia, ale nie przelaczam, tylko wciaz
            > doluje sie zyciem Maryski. Krukowna w tym serialu pobila Stenke na glowe.
            No niesamowita jest, zgadza się; i w roli pierewszoplanowej, więc jej tam
            więcej niż Stenki, i miała okazję bardziej się wykazać;

> Jedno mi sie nie podobalo, to, ze Stenka zagrala kochanke Chopina w
            > filmie "Pragnienie milosci". Dla mnie nie pasowala do tej roli pod kazdym
            > wzgledem!
            tu się zgadzam calkowicie :)
            a ja jeszcze bardziej sobie nie wyobrazam Stenki w roli bohaterki "Nigdy w
            Zyciu" Grocholi:)) ale zobaczymy...
            ale jak tak dalej pójdzie, to trzeba bedzie wątek zmienić... :))
            ale teraz to ja sie wylaczam :((
            • franula Re: Danuta Stenka 30.09.03, 14:07
              No to zobaczcie ja w "Uroczystosci" w Teatrze Rozmaitosci.
              polecam! sztuka swietna swoja droga.
              Ludzie wychodza z teatru i pytaja w kasie czemu Stenki nie bylo skoro jest w
              obsadzie. A ona jest ale talent aktorski+ charakteryzacja (ale gra kobiete nie
              smoka w masce) zmieniaja ja nie do poznania.
              Brawo.
              Fr
              • tanger_soto Re: Danuta Stenka 30.09.03, 15:28
                nie rozumiem..
                przecież Stenke mozna poznać w tej sztuce od razu. jaka charakteryzacja ??? -
                jedynie wyzywające ciuchy, ale to naprawdę nie przeszkadza, by poznać ją od
                razu.
                no i świetna fryzura, widać rękę dobrego fryzjera
                • franula Re: Danuta Stenka 30.09.03, 15:35
                  A ja ja rozpoznalam dopiero po dluzszej chwili. Ta mlodosc w ruchach, przeciez
                  odjela sobie z 10 lat! Fryzura tez . Fakt ze fajna.
                  Ale ludzie nie poznaja...
            • Gość: ania Re: Danuta Stenka IP: *.chello.pl 30.09.03, 15:20
              Gość portalu: dixi napisał(a):

a ja jeszcze bardziej sobie nie wyobrazam Stenki w roli bohaterki "Nigdy w
              > Zyciu" Grocholi:)) ale zobaczymy...
              > ale jak tak dalej pójdzie, to trzeba bedzie wątek zmienić... :))
              > ale teraz to ja sie wylaczam :((

No wlasnie, szkoda, ze wlasnie ona bedzie grala te role!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka