adlenfer 02.08.08, 00:07 htt://img164.imageshack.us/img164/9755/foruyw0.jpg Namierzona na stronie jakiegos sklepu internetowego. Gdyby wszystkie modelki były równie urocze, normalnie zacząłbym oglądać regularnie pokazy mody w TV. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Moja ulubiona modelka, od dzisiaj 02.08.08, 09:45 modelka? z taką figurą? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Moja ulubiona modelka, od dzisiaj 02.08.08, 10:44 Dziewczyna ma bardzo ładną twarz. Niestety ma figurę gruszki, czyli najgorszą z możliwych. Biodra są zdecydowanie zbyt szerokie, ramiona też nie ładne. Nie podobają mi się kościste anorektyczki, ale sądzę, że gdyby ta pani zrzuciła jakieś 10-15 kg, zachowałaby trochę kobiecych kształtów i wyglądała pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Moja ulubiona modelka, od dzisiaj 02.08.08, 11:28 wyobraz sobie,ze za granica jest cos takiego jak modelki plus size Odpowiedz Link Zgłoś
restless Re: Moja ulubiona modelka, od dzisiaj 02.08.08, 16:32 zalatuje prowokacją lekko,ale wolę taka niz cos podanego w temacie "Szczupłe ciała są piękne" Oby w Polszy tez przyjęła sie moda na modelki size plus,w koncu większosc z nich ma BMI w normie,więc kto inny powinien prezentowac ciuchy,które mają nosic potem pełnoletnie kobiety ? Co mnie obchodzi jak 15-latka z obwodem bioderek 85 cm wyglada w danym ciuszku ? Zadna informacja,poza tym jak dana marka rozumie i promuje kobiecośc,dla mnie z tego nie wynika. Ot poprostu jest to ładna reklama i złudna obietnica ze niby stanę się modelkom podobna. Ale to bzdura na resorach Tylko przyjęcie ze moda to sztuka dla sztuki,a nie biznes, daje jakies wytłumaczenie dla takiego procederu Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Moja ulubiona modelka, od dzisiaj 02.08.08, 11:16 anna_sui napisała: > Jak schudnie do rozmiaru 36, to bedzie piekna dziewczyna. Wystarczy do 38 :) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Moja ulubiona modelka, od dzisiaj 02.08.08, 16:39 driadea napisała: > anna_sui napisała: > > > Jak schudnie do rozmiaru 36, to bedzie piekna dziewczyna. > > Wystarczy do 38 :) moim zdaniem to ido 40 byloby ok Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Moja ulubiona modelka, od dzisiaj 02.08.08, 16:41 Moim to może nawet zostać, jak jest. Ja sama nie noszę 36 w końcu, ale akurat mnie to bardzo cieszy. Uwielbiam swoje sexy ciało ;P Odpowiedz Link Zgłoś