mazina86 17.08.08, 12:34 Hej Dziewczyny .. mam ogromną prośbe .. czy znacie moze jakiegoś dobrego fryzjera w Gliwicach, który sam podpowie mi jak ściąć wlosy aby dobrze w nich wyglądac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jula Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: 89.107.158.* 29.08.08, 13:38 mogę polecić salon "BEA" pani Beaty Bunar na Zygmunta Starego...wchodzi sie w 1 wejście w podwórze od pogotowia, jak sie pomylisz to trafisz do salonu obok - LUDWIG'a ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.09, 18:34 polecam konrada badz aline w akademii berendowicz & Kublin zwyciestwa 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belunia Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.10, 19:53 Nie ma już Berendowicza-zamknięty. Polecam salon Filomena,trochę trzeba nadrobić od centrum ale watro. To jest jeden z najlepszych salonów obecnie w Gliwicach,nie chodzi tu o miłą obsługę,bo taka jest ale o to że zawsze robią fajnie.Beatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.eimperium.pl 31.10.11, 13:37 Hahaha, FILOMENA to porażka, a reklamuje ją córka szefowej, Beatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENT Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.63.131-230.akk.net.pl 18.03.12, 21:26 KIEPSKA OBSŁUGA, ZMANIEROWANA STARSZA PANI (WŁAŚCICIEL) A JAKOŚĆ USŁUG TO PRZY BLOKOWY FRYZJER, DO TEGO TEN MONITORING SKIEROWANY NA KLIENTÓW POLECAM ALE KOGO INNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.13, 10:41 w Filomenie dobra to jest jedynie Agnieszka:) zawsze mówię, żeby robiła na mojej głowie co chce.. i zawsze jestem zadowolona:D ale do innych fryzjerek nie mam odwagi pojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.152.150.62.dsl.dynamic.eranet.pl 23.12.10, 10:07 Słaby jest. Idzcie do Filomeny na Daszyńskiego -dobrzy fryzjerzy śą tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.eimperium.pl 21.02.09, 20:19 polecam pania Marzenke na jasnej 11 w Gliwicach, obok solarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia30 Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 11:06 Mam fryzjera bardzo dobrego w Gliwicach ,jestem z niego zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 11:09 Ja polecam P. Marcela ,ktory przyjmuje na ul.Skowronczej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&L Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: 80.51.185.* 13.05.09, 11:50 Marcel jest słaby, nie wykazuje żadnej inicjatywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&L Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: 80.51.185.* 13.05.09, 11:48 Polecam Panią Martę ze Studia 3 przy u. Fredry, jest naprawdę super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tree Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.xnet.org.pl 18.05.09, 15:27 Sylwia Wilkosz, ul. Jagiellonska Gliwice Polecam-nie jest tania ale na pewno CI doradzai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: 83.230.4.* 20.07.09, 00:20 Marcel mocno przereklamowany - nic szczególnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.10, 19:43 Racja,też tam byłam.Jest taki nowy salon,mało o nim słychac,a warty jest nadmienienia,to chyba ten z Daszyńskiego Filomena.Trochę było zamieszania z terminem ale ogólne profesjonalka !!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 12:24 Dokladnie, ja tez dalam sie skusic i poszlam do pana Marcela. Wyszlam wsciekla. Nie potrafil mi nic zaproponowac, i uwaga - ulozyc fryzury! W koncu wyszlam tylko z odswiezonymi koncowkami i wgnieciona ogromna iloscia pianki we wlosy. Efekt byl oplakany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylka Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.3s.pl 26.04.12, 18:55 Marcel hmm wydaje mu się, że jest wielkim stylistą tymczasem wydziobal mi włosy wmawiając, że tak własnie ma byc, ta jego pewność siebie rozwala i te miny szokkkkkkkkkk!! Rok zapuszczania teraz i wkur........ za wydziobany tył:)) ale tak ma ponoć być.... tragedia nie POLECAMMMMMMMMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepes Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.eimperium.pl 27.06.11, 21:07 Pani Sylwia Wilkosz jest rzeczywiście doskonałym fryzjerem. Pierwszą fryzurę zrobiła mi w 2001 roku, a do dziś wracam do salonu. Minus jest tylko jeden - farby, które wg mnie się szybko wypłukują i drażnią skórę. A nie chce mi się biegać do jednego fryzjera na farbowanie, do drugiego na strzyżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.83.230.16.31.debacom.pl.e-zabrze.pl 13.09.09, 03:04 Ja zapraszam do Tatiany do Strefy Urody na wieczorka31 ceny przystępne a obsługa profesjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 18:06 Ja powiem tak.. Marcel to jakas tragedia. Wielki stylista, ale jak przyszlo co do czego to boi sie zrobic kolor taki jak czlowiek chce- a nie chcialam zadnych tam cudow. Ceny tez mial jak z kosmosu a efekt byl zaden i chyba jakos teraz specjalnie sie to nie zmienilo.Facet mimo moich prosb zawsze "czarowal" na mojej glowie to co sam chcial; a moze tak poprostu umial. Bylam u niego 2 razy,gdyz myslalam ze za 2 bedzie lepiej, ale sie mylilam. Bylam rowniez w salonie na Barlickiego i tam rowniez niby wielcy stylisci. Kolor wyszedl super ekstra! jestem strasznie zadowolona, jednak mniemanie fryzjerow ktorzy tam pracuja pozostawia wiele do zyczenia. Dziewczyny,ktore mysla ze sa bog wie jakimi stylistkami czesto robia łaskę,sposob rozmowy z klientem tez pozostaje wiele do zyczenia,cena za efekt roboty ok, takze jestem w pelni zadowolona. Generalnie, trzeba to sobie powiedziec, ze teraz panuje moda na tzw salony gdzie podaja kawke, herbatke , jest sie super obsluzonym, kazdy fryzjer uwaza sie za super ekstra styliste a ceny sa HO-HO,dlatego chcialabym zaznaczyc ze czasem warto wybrac jakis tanszy, moze mniej eksluzywny salon, z przyslowiowa "pania Grazynka" ktora nie bedzie pozowac na mega super laske stylistke, ale bedzie otwarta na nas, na nasze potrzeby, bedzie zyczliwa i nie skasuje nas tak bardzo a zrobi co potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 08:25 a ja polecam panią ASIE z kłodnickiej ;STUDIO DUO;. JEST REWELACYJNA w dobieraniu kolorów i modnych fryzur a przedewszystkim scina tak ze my w domku nie mamy z włoskami problemu. Wracam do niej co miesiąc i za każdym razem jest bardzo dobrze.polecam jej numer to 232 07 25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.10, 22:49 cześć wszystkim. LUDZIE NAPRAWDE macie problem z fryzierami. Jak ostatnio tu dałam swój komentarz to polecałam P.ASIE Z KŁODNICKIEJ 9 I powiem wam ze to ekstra fryzjerka nawet moją mame która uwielbiała marcela i LUDWIKA to skusiła sie do niej pujść... I DZIEKOWAŁA MI PRZEZ CAŁY TYDZIEN ZE JĄ NAMÓWIŁAM... ZROBIŁA JEJ TAKĄ FRYZURKE ZE BAJA ...ZAWSZE MARUDZIŁA PRZED WYJSCIEM DO PRACY BO NIE POTRAFIŁA SOBIE UŁOŻYC WŁOSKÓW.. A teraz po wizycie u pani ASI MĄDRAWSKIEJ NIE MA ZADNEGO PROBLEMU!!!! I TO JEST SUPER ZE NIE TYLKO PO WYJSCIU Z SALONU MAMY EKSTRA FRYZURKE ALE TEZ KAŻDY NASTEPNY DZIEN.. PODAM WAM JEJ NUMER 508235700 NAPRAWDE GWARANTUJE FACHOWĄ OBSŁUGE I ŚWIETNĄ ATMOSFERE.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: 195.205.21.* 10.02.11, 13:15 Byłam u pani Asi, miala mi zrobić tylko odrost, bo mam blond pasemka. Niestety przeciągała farbę na całe włosy wmawiając mi, że kolor bedzie lepszy. Właściwie to spaliła mi włosy. Ścięcie też niespecjalne, nic od siebie nie wniosła. Także nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.play-internet.pl 04.11.12, 23:46 hej Majka słuchaj widocznie masakryczne włosy miałas bo p. Asia nigdy by tego nie zrobiła chyba ze nalegałaś że tak chcesz... ja sama byłam swiadkiem jak kobieta chciała cos i upierała zeby to ona zrobiła a pani Asia wolała odmówic niz zarobić wiec dziewczyno nie wYpisój bZdór bo to fryzjerka z prawdziwego zdarzenia i z ręką na sercu polecam wiesz chyba jestes fryzjerka która czuje w niej dobrą konkóręcje JA POLECAM BO CAŁA MOJA RODZINA DO NIEJ CHODZI I ZNAJOME Z URZĘDU GLIWICKIEGO I TEZ JĄ POLECAJA. Wiec moge ja polecać bo fryzury super Odpowiedz Link Zgłoś
brunet33ka Re: Dobry Fryzjer Gliwice 23.09.15, 10:13 Witam dzwonie pod numer do pani Asi ale mowi ze niema takiego numeru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 18:47 polecam salon Filomena panią Agnieszkę.Super fryzjerka!!! Daszynskiego w Gliwicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patusia Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.10, 19:56 Byłam u Agnieszki jest rewelacyjna,jak jest nieobecna chodzę do Agaty też całkiem niezła.Polecam ten salon.Mają wyśmienitą kosmetyczkę-jak ona robi brwi,to chyba nikt w regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.152.150.62.dsl.dynamic.eranet.pl 23.12.10, 10:11 To prawda w Filomenie jest super kosmetyczka a teraz oprócz Agnieszki jest nowa fryzjerka,też niezła. Polecam ten salon ,robi wrażenie .2301642 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: 109.243.41.* 21.01.10, 18:47 Polecam nowo otwarty salon VISUAL ART. w Gliwicach przy ulicy Mikołowskiej !!! Gwarantuje ze bedziesz zadowolona.. :)Polecam Jesli komuś zależy na jakości w dobrej cenie :):) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: 109.243.41.* 21.01.10, 18:56 Polecam nowo otwarty salon VISUAL ART. w Gliwicach przy ulicy Mikołowskiej !!! Gwarantuje ze bedziesz zadowolona.. :)Polecam Jesli komuś zależy na jakości w dobrej cenie :):) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 13:45 Spokojnie mogę poleci Filomenę na Daszyńskiego 34. www.salonfilomena.pl. Uważam że fryzjerzy bardzo dobrzy a i gabinet kosmetyczny niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.147.65.97.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.10, 22:51 może się mylę, ale patrząc na IP, niektóre osoby dublują swoje wypowiedzi, tylko nie rozumię, czemu za każdym razem inaczej się podpisują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makabra Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 11:36 Z filomeną trzeba uważać. Ja jestem załamana. Przedwczoraj byłam u tego fryzjera. Prosiłam o ABSOLUTNE NIESKRACANIE włosów oraz LEKKIE WYCIENIOWANIE i WYMODELOWANIE GRZYWKI. Pani SKRÓCIŁA mi włosy ale tylko uwaga... PO JEDNEJ STRONIE! Włosy zostały MOCNO wycieniowane i muszę latać za prostownicą żeby nie wyglądać jak miotła... a grzywka była zrobiona na bok i miałabyć skrócona i zmniejszyć objętość, a pani zrobiła mi przedziałek na środku i praktycznie zlikwidowała grzywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżunia Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.10, 19:40 E tam jakies banialuki,chodzę do Filomeny i jest wszystko w porządku,chyba jesteś z konkurencji robisz za złą reklamę. Tam są super fryzjerzy a tera pracuje tam Agata super-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.01.13, 23:54 Ja zawsze wychodzę zadowolona,byłam tam już kilkanaście razy,kosmetyczke mają fajną,do fryzjerów tez nie można się doczepić,chyba że ktoś nie wie sam co chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.gl.digi.pl 21.04.10, 18:48 Hej polecam Sławka z Chudoby www.studiofryzur.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.152.143.173.dsl.dynamic.eranet.pl 11.06.10, 13:59 Agnieszka w Filomenie -super fryzjerką,dopasuje fryzurkę,zna się na rzeczy.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.152.143.173.dsl.dynamic.eranet.pl 11.06.10, 13:54 Profesjobnalny fryzjer jest na Daszyńskiego ,Salon nazywa się Filomena,Byłam u jednej potem u drugiej i obie zrobiły mnie rewelacyjnie.Polecam,super super super. Jakie koki tam robią!!!Koleżanka tam czesała się-bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.152.143.173.dsl.dynamic.eranet.pl 11.06.10, 13:57 ak tam trafić?do tej Filomeny? Ponoć super fryzjerzy.Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alunia Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.stk.vectranet.pl 11.06.10, 18:07 Polecam Ci Filomenę,chodze tam od roku,kiedys ktoś mi powiedział że nie warto,ale naprawdę warto,dobiorą Ci fryzurkę,jest tam też kosmetyczka,dla mnie rewelacja,robię się na bóstwo w jednym salonie. www.salonfilomena.pl tam znajdziesz adres,ja nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.152.150.62.dsl.dynamic.eranet.pl 23.12.10, 10:04 ą doradziNa Daszynskiiego jest fajny fryzjer osmetyczkę tam mają ekstra. Nie jest drogo a potrafią doradzić,świetna atmosfera,milutko .Polecam Filomena-tak się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
aniascra Re: Dobry Fryzjer Gliwice 14.03.11, 16:55 Dziś ścinałam włosy w salinie Filomena na Daszyńskiego w Gliwicach. Byłam klientką Pani Magdy - jestem szalenie zadowolona - pełen profesjonalizm. Przyszłam do zakładu z ogólnie zarysowaną wizją tego, co chciałabym mieć na swojej głowie - Pani Magda osiągnęła cel w 100% i jestem bardzo z nowej fryzury zadowolona. Przy tym potrafiła stworzyć bardzo przyjemny klimat rozmowy. Włosy sa bardzo dobrze ścięte i nie przesadnie potraktowane lakierami, piankami itp, co daje mi nadzieję,że wspaniały efekt utrzyma się i po pierwszym umyciu glowy. Gorąco Panią Magdę polebam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.eimperium.pl 19.03.11, 20:41 hej ja znam fajny salon, niskie ceny! maja tez stronke www.salonassa.republika.pl za pasemka na dlugie wlosy zaplacilam ok 85zł z cieciem i ulozeniem. robia tez paznokcie za 50 zl ja robie zele i jestem zachwycona ,cienkie i ladne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.11, 19:52 Od marca otworzyli salon na wieczorka 11 Euforia, przemiła obsługa widać że walczą o klienta, super cięcia i farby, chyba na Keune pracują, atmosfera i wyposażenie salonu z górnej pólki, ogółem in plus, oby wiecej takich salonow w Gliwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 09:14 U kogo konkretnie byłaś w "assa"? Właśnie chcę się umówić ale nie wiem do kogo ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.centertel.pl 23.05.11, 15:55 Ja osobiście korzystam z usług salonu fryzjerskiego Amalia w Gliwicach tak ze mogę polecić z ręką na sercu a do tego dziewczyny zawsze dobierają koloryzacje , strzyżenie i pielęgnacje indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0albertk2 Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 11:50 Jeżeli szukacie dobrego fryzjera w Gliwicach wejdźcie na dobry fryzjer Gliwice Znajdziecie tam oferty salonów z dokładnymi danymi teleadresowymi oraz szczegółami dotyczącymi świadczonych usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikola Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.sileman.net.pl 17.04.14, 22:43 Nigdy w życiu Amalia! Wyszłam z płaczem! Fryzjerka chyba Blanka? włosy ścięła za krótko, nierówno, a hitem jest zostawione jedno długie pasmo przez niedopatrzenie. Aaaaa zapomniałaby, salon reklamuje się w ten sposób: "Indywidualny dobór fryzury (..) od lekkiego odświeżenia po całkowitą zmianę wizerunku, dopasujemy nową fryzurę do kształtu Twojej twarzy, rodzaju włosów (...). Usługa ta jest połączona z analizą włosów i skóry głowy (..) Zapraszamy!" no i przyciągnął mnie, szkoda, że moja poprzedniczka wyszła z taką samą beznadziejną fryzurą hahaha. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.centertel.pl 25.08.15, 17:32 Amalia porazka atmosfera jak w wojsku uczennice i fryzjerka traktowane jak slugusy wszystko musza robic za wlascicielke ktora przychodzi z malym dzieckiem i zeby bylo malo przebiera je na kanapie na ktorej puzniej musza siadac klienci.No i jeszcze ten monitoring skierowany wprost na klientow i stylistke paznokci zenada brak zaufania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.sikornik.net 23.08.11, 07:58 moi drodzy byle nie do filomeny na daszynskiego. panienki wykazuja zero zainteresowania klientem+ kompletna obojetnosc, nie patrza co robia, wiec efekt katastrofalny. kompletny brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.183.130.254.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.09.11, 15:31 Man inne wrażenie,robią tam solidnie,nigdy nie miałam problemu z dogadaniem się. Chyba jakaś sciema tu jest napisana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.183.130.254.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.09.11, 15:37 Prostuje to co napisane o Filomenie oczywiście-super fryzjer. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.eimperium.pl 31.10.11, 13:42 Wystarczy spojrzec na IP komputera i juz wiadomo, kto robi reklame FILOMENIE. Wciąż te same osoby, chociaz zmieniają nazwę. A to wszystko na żądanie szefowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.centertel.pl 16.11.11, 19:25 Witam wszystkich ja jestem bardzo zadowolona z p. Oli na Chudoby w Centrum . Naprawde dobrze dobiera kolory i ciecia. Bardzo mocno polecam. Ceny tez maja niskie a kolor trzyma sie bez zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.batnet.pl 16.02.12, 22:57 Ja serdecznie polecam pana Sławka i panią Magdę w salonie przy ul. Chudoby - super profesjonalne cięcie. Tylko oni potrafią ujarzmić niesforne kłaczki ;) naprawdę nigdy nie wyszłam z tego salonu niezadowolona. Poza tym cena baaardzo przystępna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokiko Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.na5.pl 14.04.12, 14:43 Juz dobre trzy lata szukam porzadnego fryzjera w Gliwicach:-) Niestety... Ostatnio bylam u pana Bartka na Zwyciestwa, obcinalam grzywke. Pierwszy fryzjer ktory zrobil to dobrze:-) Nie polecam natomiast Ludwiga na Zygmunta. Masakra. Brak badz jakich prostych nawykow fryzjerskich. Fajne mycie glowy. Tylko i wylacznie. Za 100 zl.:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.ssm.silesia.pl 13.09.12, 15:18 Kasia z salonu Stella (vis a vis szpitala ginekologicxnego) lub Asia z tego samego miejsca. Chodzę tam od kilku lat; ja i wszyscy członkowie mojej rodziny, również mężczyźni. miło, czysto, sympatycznie. profesjonalnie w rozsądnych cenach. bardzo dobre strzyżenia i koloryzacja. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: 78.133.191.* 25.09.12, 08:54 Dopisuję się :-D. Od blisko 7 lat również Stella. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.15, 23:51 Witam , TYLKO NIE stella. Pani Kasia osobiście zrobiła mi wyczekaną trwałą Loreal ze strzyżeniem!!!!! Zarzuciła pasmo włosów z czubka głowy na grzywkę i obcięła to równo z nią i właściwie to całe strzyżenie za 55 zł. Trwała za 110 zł lub niestety jej całkowity brak po pierwszym umyciu!!!!!!!!! Reklamacja- rozmowa z P. Kasią- upokorzenie i jej śmiech, Zwrot kasy za usługę - po pierwszym telefonie od rzecznika praw konsumenta w Gliwicach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.01.13, 21:22 Byłam w Filomenie,jest to dobry fryzjer ,moja siostra czesała się tam-super.Potrafią doradzić. Niedaleko centrum fajny dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Gliwice Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.123.221.164.gl.digi.pl 16.01.13, 18:14 Witam widze po IP ze salon z Daszyńskiego sam siebie chwali... dziewczyny przecież to widać nikt do was nowy nie przyjdzie robicie sobie antyreklame w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Gliwice Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.123.221.164.gl.digi.pl 16.01.13, 18:21 jakbyście łasnie cieły klijentki i farbowały to napewno wszystkie byśmy do was chodziły bo by kazdy polecał Was a jak piszecie takie puste słowa na forum co ma sie zanic do prawdy bo widac ze ludzie są niezadoweleni to wiadomo ze klijentek wam nie przybędzie ja napewno tam nie przyjde chociaz szukam fryzjera w Gliwicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Gliwice Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.123.221.164.gl.digi.pl 16.01.13, 18:23 aha chodziło mi o tego nieszczesnego Filomena bo niedopisalam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diorka Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.direct-adsl.nl 22.04.14, 19:08 Witam chodzilem przez dlugi czas do jednej pani fryzjerki w Filomenie ale od dlugiego czasu juz jej nie ma. Czy moze ktos wie w ktorym salonie pracuje.? Taka sliczns drobna blondynka pani Ania. Teraz juz nie chodze do tego salonu ze wzgledu na szefowa i jej podejscie do klientow i zle traktowanie personelu przy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia85 Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.clubnet.pl 06.03.13, 23:51 Polecam JAKKI na Dolnych Wałów. Fajna obsługa i nie jest drogo jak na centrum. Najlepiej do szefowej Żakliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.internetia.net.pl 20.02.15, 02:11 Na górce w Łabędach jest dobra fryzjerka p.Monika chodzimy z mamą od jakiegoś czasu i jesteśmy obie zadowolone. Mnie czesała przed weselem koleżanki i przyznam szczerze, że spisała się na medal. Fryzura wytrzymała całą sobotę do późna w nocy i oto najbardziej mi chodziło. Odkąd do niej chodzę nie mam problemów z włosami. Ta fryzjerka wie jak ściągnąć kolor, zregenerować włosy czy też przyciąć odpowiednio. Przyznam szczerze że poszłam do niej ze spalonymi włosami po poprzedniej stylistce i nieudanym farbowaniu. Było ciężko ale teraz jest to czego chciałam. Pracują na dobrych produktach to widać po samych fryzjerka. Poleciła mi moja znajoma więc i ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola - zawiedziona Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.15, 14:12 "W&M" Stylizacja Fryzur na ul. Wrocławskiej 31/1 w Gliwicach to najgorszy lokal z którym do tej pory miałam do czynienia. Przyszłam zafarbować odrosty a nie dość, że kolor u nasady włosów znacznie różni się od tego na reszcie głowy, to jeszcze mam teraz spalone i zniszczone włosy :( Bardzo mi przykro, że musiałam tego doświadczyć. Byłam w tym salonie bo poleciła mi go koleżanka, jednak bardzo żałuję, że się skusiłam. Wydałam pieniądze i teraz muszę jeszcze więcej wydać na odżywki bo włosy strasznie zniszczone. Dodatkowo pracująca tam blondynka jest osobą z którą bezpośredni kontakt pozostawia wiele do życzenia, nie doradzi, jest niemiła i robi wszystko jakby jej się nie chciało tam pracować. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: Dobry Fryzjer Gliwice IP: *.dynamic.mm.pl 15.05.15, 00:21 Podpisuje sie pod tym co napisala moja poprzedniczka . Salin W&m to porazka poprosilam o blond pasemka na wczesnuej juz robionych ... Pani Magda stwierdzila ze lepuej nalozyc farbe na calosc spytalam czy napewno sie rozjasnia i co wyszlam z zoltym odrostem masakra poprostu do tego fryzura tez odbiega od tego co pokazywalam na zdjeciu swoim z zeszlego roku ... Odradzam ten salon moze tanio ale efekt tez marny ... Odpowiedz Link Zgłoś