kasiaa_27 26.09.08, 22:06 Jaki macie zdanie na temat tej serii? Chciałam zamówić sobie krem przeciwzmarszczkowy który jest w najnowszym katalogu i nie wiem.. jakos do końca nie jestem przekonana. Czy uzywacie tej serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Avon-seria Anew 26.09.08, 22:19 za te cene z pewnoscią kupisz jakiś porzadny apteczny kem Odpowiedz Link Zgłoś
basiaimisia Re: Avon-seria Anew 27.09.08, 00:25 Polecam żel do mycia twarzy po 20 roku życia,używałam wiosną i latem, zimą by wysuszał skórę Odpowiedz Link Zgłoś
rudiretsl Re: Avon-seria Anew 27.09.08, 15:43 No coz....ja uzywam tych kremow. Jesli chodzi o walory przeciwzmarszczkowe, to powiem ci za jakis czas. Narazie mam 26 lat i jeszcze zmarszczki sie mnie bardzo nie imaja:). Czy ten krem dziala okaze sie tak za 5-6 lat:). Jesli moja cera bedzie wygladac dobrze, to znaczy ze dziala, jesli bedzie wygladac coraz to starzej, to znaczy ze krem nie ma wlasciwosci opozniajacych procs starzenia. Jednakze na pewno ma bardzo fajna konsystencje i dobrze sie rozprowadza, jest tez wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
tirkuchenek Re: Avon-seria Anew 27.09.08, 16:01 Zapewniam Cię, że niezależnie od kremu Twoja skóra będzie wyglądać coraz to starzej, ale to wcale nie będzie znaczyło, że krem nie ma właściwości opóźniających proces starzenia. Wszak skąd wiesz, o ile wyglądałabyś gorzej, gdybyś nie stosowała danego kremu? Np. w skali od 1 (dobrze) do 10 (źle): dziś swoją skórę oceniasz na 3, zaczynasz stosować krem i po 5 latach ocenisz ją na 4, ale być może gdybyś nie stosowała kremu, oceniłabyś ją na 5? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Avon-seria Anew 30.09.08, 00:17 moja mama używa i bardzo sobie chwali, zwłaszcza luksusowy krem naprawczy na noc, krem korygujący pod oczy z tej serii i krem liftingujący pod oczy. Odpowiedz Link Zgłoś