Gość: LadyLuck IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.10.03, 13:45 szukam sklepow w sieci z kosmetykami, gdzie mozna zakupic w miare tanio kosmetyki (chodzi szczegolnie o koszty przesylki) znacie jakies? kupowalyscie? wrazenia i opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: sklepy internetowe z kosmetykami IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 18:20 Znam www.esentia.pl www.sklep.eris.pl Nie wiem jak w pierwszym, ale w drugim koszt wysyłki to 10 zł(powyżej 200 zł przesyłka gratis). Niby dużo, ale są promocje, gdzie dostajesz produkt 50 % taniej lub gratis. Więc według mnie w sumie się opłaca. Albo zamówić w kilka osób i koszty wysylki są mniejsze lub żadne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: sklepy internetowe z kosmetykami 15.10.03, 20:58 www,strawberrynet.pl. Przy przesyłce standardowej (nie ekspress ani tp.) - do Polski bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: sklepy internetowe z kosmetykami 15.10.03, 20:58 przepraszam - miało być www. strawberrynet.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: sklepy internetowe z kosmetykami IP: 80.48.229.* 16.10.03, 09:38 a jak reguluję się należność? Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: sklepy internetowe z kosmetykami 16.10.03, 08:19 Zajrzyj na stronę: bookmarkjoli.prv.pl -> Kobiece Sekrety -> Sklepy internetowe. Jest tam wykaz kilkunastu sklepów z krótkim opisem. Ja korzystałam tylko z Esentii. Uważam, że jest w porządku - szybka obsługa i otrzymałam to, co chciałam. Akurat nie mogłam znaleźć niektórych produktów w 'normalnych' sklepach i zamówiłam u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: sklepy internetowe z kosmetykami IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.10.03, 09:59 wielkie dzieki za te linki :))))) wlasnie o cos takiego mi chodzilo teraz bede mogla poszperac sobie i wybrac najkorzystniejsza oferte Odpowiedz Link Zgłoś