milka12 16.01.02, 10:12 Czy ktoś może mi doradzić jakiś dobry samoopalacz do twarzy. Jak powinnam go stosować, żeby nie było plam i przebarwień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agus7 Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? IP: 10.10.15.* 16.01.02, 10:20 Ja uzywalam Ambre Solaire Lumi Bronzeur, byl bardzo dobry, bo od razu w kolorze opalenizny, wiec nie mialam klopotow z nierownomiernym nalozeniem, plamami itp. Niestety teraz mam problemy z kupieniem nowego opakowania - produkt nagle znikł z półek (przynajmniej w tych sklepach do których chodze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? IP: *.acn.waw.pl 16.01.02, 13:56 Używałam tego samego samoopalacza, co Aguś, i też nie mogę odżałować, że jest już nie do dostania. A był to najlepszy samoopalacz, z jakim miałam do czynienia. Opalenizna wyglądała po nim zdrowo, naturalnie, tak, hmm, świetliście. No i przy okazji bardzo ładnie, morelowo (brzoskwiniowo?) pachniał. Dziwne , że go tak szybko wycofali (był dostępny chyba tylko przez jeden sezon), bo był najlepszy z całej gamy produktów samoopalających Garniera. Mam swoja drogą do Was, dziewczyny, pytanie. Została mi jeszcze resztka tego samoopalacza. Teoretycznie jest ważny do 2004 roku, ale zastanawiam się, czy mogę go jeszcze użyć, bo tubkę kupiłam jakieś dwa lata temu i nie wiem, czy przez ten czas coś tam w składzie peparatu się nie zepsuło. Napiszcie, co o tym sądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus7 Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? IP: 10.10.15.* 16.01.02, 14:32 Dzieki Xena! Bo juz myslalam, ze moze cos ze mna nie tak i nie dowidze towarow na polkach :-))) masz racje, zapach tez byl fajny, i ta swietlistosc... mailna! :-) zwlaszcza na lato - mozna sie bylo posmarowac tym "cudem" zamiast fluidem... już się prawie rozmarzyłam :-) ja też moja tubeczkę kupowałam jakies dwa lata temu i nadal używam resztóweczki (jak tuba stoi to jeszcze cośtam z niej wypływa :-), a więc mówię z własnego doświadczenia, że użycie "resztki" nie powinno Ci zaszkodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 12:41 Polecam Lancastera- 'dopasowuje' kolor opalenizny do koloru twarzy. Jest w 2 wersjach- lekko 'brazowej' i 'rozowawej'. Ja mam brazowa i jest super do mojej jasnej cery! Uzywam go regularnie raz w tygodniu i skora wyglada po prostu zdrowo, a nie jak pod maska. Odpowiedz Link Zgłoś
bibelot Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? 16.01.02, 14:13 Czy w Polsce można kupić kosmetyki Lancastera czy nie? Z lektury forum wynika różnie. A propos samoopalaczy czytałam, że Terracota Guarlaina to cudo. Musicie poszukać w starszym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? 16.01.02, 15:45 A Sublime Bronze L'Oreala? Calkiem dobry, chociaz - jak kazdy samoopalacz - ma lekko denerwujacy zapach, kiedy sie utlenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 18:04 ja polecam L`oreal. daje bardzo ladny, nie zolty kolor. i nie smierdzi tak jak pozostale samoopaacze. nie mam co prawda porownania z najdrozszymi (dior itp. ), ale w klasie cenowej od soraya i eris do garnier uwazam go za najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 21:01 Jasne, ze mozna kupic Lancastera. W Galerii Centrum albo w Sephorze albo w Ina Center. Ja wolalam L. od L'Oreala, ale wszystko jest subiektywne. A poza tym inne kosmetyki Lancatera sa tez b. dobre. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.02, 15:40 a co myślicie o samoopalaczu Nivea? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? IP: 212.160.89.* 18.01.02, 13:32 Myślę żw na Twoje i Xeny pytanie mogłaby ciekawie i wyczerpująco odpowiedzieć basia ale gzieś znikneła z forum nasza cudowna Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Samoopalacz do twarzy - jaki? IP: 194.175.243.* 22.01.02, 16:18 Mój mistrz to Terracota Guerlain!!!! Odpowiedz Link Zgłoś